دیابت های آزمایشی (تجربی) درمان شده با عصاره ficus carica (فیکوس خربزه درختی): اثراتش بر پارامترهای استرس اکسیداتیو
عنوان انگلیسی
Experimental diabetes treated with ficus carica extract: effect on oxidative stress parameters
صفحات مقاله فارسی
10
صفحات مقاله انگلیسی
6
سال انتشار
2003
نشریه
اشپرینگر - Springer
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
5835
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
رشته های مرتبط با این مقاله
پزشکی و زیست شناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله
غدد و متابولیسم، بیوانفورماتیک، علوم گیاهی، علوم سلولی و مولکولی، ژنتیک، ژنتیک پزشکی و پزشکی مولکولی
مجله
Acta Diabetol
دانشگاه
گروه فیزیولوژی، دانشکده پزشکی، دانشگاه اکسترمادورا، اسپانیا
کلمات کلیدی
استرس، دیابت، پارامترهای اکسیداتیو، ficus carica
۰.۰(بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
مواد و روش کار
حیوانات
پردازش برگ Fig leaf
اجرای عصاره
پردازش خون
آنالیزهای بیوشیمیایی
تجزیه تحلیل آماری
نتایج
بحث
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract
Parameters related to oxidative stress were studied in rats divided into 4 groups: streptozotocin-induced diabetic rats (n=10), diabetic rats who received a single dose of a basic fraction of Ficus carica extract (n=14), diabetic rats who received a single dose of a chloroform fraction of the extract (n=10), and normal rats (n=10). Compared to normal animals, the diabetic animals presented significantly higher values for erythrocyte catalase normalized to haemoglobin levels (1.5±0.15 vs. 0.96±0.18 µg/mg) and for plasma vitamin E (73.4±43.9 vs. 12.0±1.6 mg/l), monounsaturated fatty acids (0.219±0.118 vs. 0.067±0.014 mg/ml), polyunsaturated fatty acids (PUFA, 0.567±0.293 vs. 0.175±0.040 mg/ml), saturated fatty acids (0.779±0.262 vs. 0.401±0.055 mg/ml), and linoleic acid (0.202±0.086 vs. 0.106 ±0.014 mg/ml).
نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
پارامترهای مربوط به استرس اکسیداتیو در رت هایی که به چهار گروه تقسیم شده بودند، مورد مطالعه قرار گرفتند: رت های دیابتی القا شده با استروپتوزوتوسین (n=10), رت هایی که دوز منفردی از بخش اساسی (پایه) عصاره Ficus carica را دریافت کرده بودند (n=14), رت های دیابتی که دوز منفردی از بخش کلروفرم عصاره را دریافت کرده بودند (n=10), و رت های نرمال (سالم) (n=10). حیوانات دیابتی در مقایسه با حیوانات نرمال، مقادیر قابل توجه بالاتری را برای کاتالاز اریتروسیت نرمال شده با سطحی از هموگلوبین ( vs. 0.96±0.18 μg/mg0.15±1.5 ) و برای ویتامین E پلاسما (73.4±43.9 vs. 12.0±1.6 mg/l), اسیدهای چرب مونوغیراشباع (vs. 0.067±0.014 mg/ml0.219±0.118), اسیدهای چرب پلی غیراشباع (PUFA, 0.567±0.293 vs. 0.175±0.040 mg/ml), اسیدهای چرب اشباع شده ( vs. 0.401±0.055 mg/ml0.262±0.779), و اسید لینولئیک (0.202±0.086 vs. 0.106 ±0.014 mg/ml) نشان دادند.