ترجمه مقاله بررسی فرآیند تصمیم گیری مصرف کنندگان کانادایی غذای ارگانیک - نشریه امرالد

ترجمه مقاله بررسی فرآیند تصمیم گیری مصرف کنندگان کانادایی غذای ارگانیک - نشریه امرالد
قیمت خرید این محصول
۳۹,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
بررسی فرآیند تصمیم گیری مصرف کنندگان کانادایی غذای ارگانیک: مسائل انگیزشی و اعتمادی
عنوان انگلیسی
Exploring the decision-making process of Canadian organic food consumers Motivations and trust issues
صفحات مقاله فارسی
25
صفحات مقاله انگلیسی
19
سال انتشار
2009
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
امرالد - Emerald
فرمت مقاله انگلیسی
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فرمت ترجمه مقاله
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
سایز ترجمه مقاله
14
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
نوع ارائه مقاله
ژورنال
پایگاه
اسکوپوس
ایمپکت فاکتور(IF) مجله
1.653 در سال 2019
شاخص H_index مجله
46 در سال 2020
شاخص SJR مجله
0.506 در سال 2019
شناسه ISSN مجله
1352-2752
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q2 در سال 2019
کد محصول
10792
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
به صورت انگلیسی درج شده است ✓
ضمیمه
ندارد ☓
بیس
است ✓
مدل مفهومی
دارد ✓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
ندارد ☓
رفرنس در ترجمه
در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
مدیریت، صنایع غذایی، علوم مواد غذایی، بازاریابی، مدیریت منابع انسانی
مجله
تحقیقات کیفی بازار: یک مجله بین المللی - Qualitative Market Research: An International Journal
دانشگاه
دانشکده مدیریت Telfer، دانشگاه اتاوا، کانادا
کلمات کلیدی
رفتار مصرف‌کننده، غذاهای ارگانیک، انگیزه (روان‌شناختی)، اعتماد، تصمیم‌گیری، کانادا
کلمات کلیدی انگلیسی
Consumer behaviour - Organic foods - Motivation (psychology) - Trust - Decision making - Canada
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1108/13522750910993347
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
مرور ادبیات
نمایه‌سازی مصرف‌کنندگان OF
انگیزه‌ها و اعتماد مصرف‌کنندگان OF
استراتژی‌های کاهش ریسک
صنعت OF کانادایی
اهداف
روش‌شناسی
روند تحقیق
نمونه
تجزیه‌وتحلیل
نتایج
چرا بخریم؟
از کجا بخریم؟
چگونه تشخیص دهیم؟
چرا بخریم؟
گرایش‌های اعتمادی مصرف‌کنندگان
مدل فرایند تصمیم‌گیری
بحث
نتیجه‌گیری
محدودیت‌ها و تحقیقات آینده
تصاویر فایل ورد ترجمه مقاله (جهت بزرگنمایی روی عکس کلیک نمایید)

10792 IranArze0     10792 IranArze01    10792 IranArze02

نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Purpose – Although consumption of organic food (OF) shows promising trends in Canada, there is no clear understanding of the barriers that still prevent a larger demand for OF. The main objectives of this paper are to understand what, how, where, and why Canadian consumers buy OF by exploring consumers’ motivations and decision-making process, and digging into consumers’ trust orientations with regards to OF.

Design/methodology/approach – In-depth interviews are conducted and data collected are analyzed using content analysis.

Findings – Results indicate that Canadian typical organic product consumers have a defined purchase scheme in terms of retail stores selection and price, as well as values and trust orientations. They identify health, the environment, and support for local farmers as their primary motivators for organic consumption. In particular, health motivation is mainly based on avoidance from chemical residues, antibiotics, hormones, genetically modified organisms, and diseases. Results also show that distribution, certification, country of origin, and labeling are all related to consumers’ level of trust when consuming OF.

Research limitations/implications – Data collection was conducted in only one Canadian city and should be extended to other cities across the country.

Originality/value – This paper entails an exploration of consumer’s decision-making process and their underlying motivations and trust orientations but also an investigation of the marketing mix related to OF.

Introduction

Organic food (OF) products have become popular in the last few years throughout the world, as the organic farming “industry” eliminates a number of concerns that consumers hold towards conventional food production. Recent research on the Canadian OF market shows relatively new promising trends regarding market acceptance, i.e. through consumers’ shifts in their food consumption. However, in Canada, the OF industry and the farming industry are not yet as advanced as those in the USA and several European nations (MacRae et al., 2002). It is clear that the Canadian market is different from these markets in terms of certification process, product’s distribution structure (Sirieix et al., 2004) and market life cycle (Tutunjian, 2004). As the Canadian OF market has moved from niche market to the mainstream, several strategic issues need to be addressed (Tutunjian, 2008).

Conclusion

Our in-depth interviews allowed us to reach several conclusions with respect to organic consumers, their attitudes towards the OF industry and the products it offers. The following conclusions were reached. It is clear that the OF sector has drastically evolved during the last decade. However, discussions clearly indicate that some barriers limiting a larger consumption of OF are:

. consumers’ lack of knowledge and trust with regards to OF products;

. high prices making these products less attractive; and

. a weak distribution system not allowing for availability of all OF on stores shelves and providing a limited OF variety of product lines carried by grocery stores.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
هدف- اگرچه مصرف غذای ارگانیک (FO) نشان‌دهنده روند خوبی در کانادا است، هیچ درک روشنی از موانعی که هم چنان مانع تقاضای بزرگ‌تری برای OF است، وجود ندارد. اهداف اصلی این مقاله این است که با بررسی فرایند تصمیم‌گیری و انگیزه‌های مصرف‌کنندگان و کاوش در گرایش‌های اعتمادی مصرف‌کنندگان در خصوص OF، درک کنیم چه، چگونه، کجا و چرا مصرف‌کنندگان کانادایی OF خریداری می‌کنند.
طراحی- روش‌شناسی- رویکرد- مصاحبه‌های جامع و کاملی صورت گرفت و با استفاده از تحلیل محتوا داده‌های جمع‌آوری‌شده تجزیه‌وتحلیل شد.
یافته‌ها- نتایج نشان‌دهنده این است که مصرف‌کنندگان محصول ارگانیک معمولی کانادایی دارای یک طرح خرید تعریف‌شده ازنظر گزینش مغازه‌های خرده‌فروشی و قیمت و هم‌چنین مقادیر و گرایش‌های اعتمادی هستند. آن‌ها، سلامت، محیط و پشتیبانی از مزرعه‌داران بومی را انگیزه‌های اصلی مصرف ارگانیک می‌دانند. به‌طور خاص، انگیزه سلامتی عمدتاً مبتنی بر اجتناب از مواد باقی‌مانده شیمیایی، آنتی‌بیوتیک‌ها، هورمون‌ها، موجودات زنده تغییر شکل داده ژنتیکی و بیماری‌ها است. هم‌چنین نتایج نشان می‌دهد که توزیع، گواهی‌نامه، کشور ساخت و برچسب تماماً به سطح اعتماد مصرف‌کننده در هنگام مصرف OF مرتبط است.
محدودیت‌های تحقیق/ دلالت‌ها- جمع‌آوری داده تنها در یک شهر کانادایی صورت گرفت و باید به دیگر شهرهای این کشور بسط داده شود.
اصالت/ ارزش- این مقاله دربرگیرنده بررسی فرایند تصمیم‌گیری مصرف‌کننده و انگیزه‌های نهادین و گرایش‌های اعتمادی آن‌هاست اما هم‌چنین دربرگیرنده بررسی ترکیب بازاریابی OF نیز هست.
مقدمه
محصولات غذایی ارگانیک (OF) در سال‌های اخیر در سراسر دنیا محبوب بوده است، چراکه صنعت کشاورزی ارگانیک تعدادی از نگرانی‌هایی که مصرف‌کنندگان نسبت به تولید غذای رایج داشتند، برطرف می‌کند. تحقیقات اخیر درباره بازار OF کانادا نشان‌دهنده روندهای نسبتاً جدیدی در خصوص پذیرش بازار است، به عبارتی از طریق تغییرات مصرف غذایی مصرف‌کنندگان. اگرچه، در کانادا، صنعت OF و صنعت کشاورزی هنوز به‌اندازه آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی پیشرفته نیست (MacRae et al., 2002). واضح است که بازار کانادایی با دیگر بازارها ازنظر فرایند صدور گواهی‌نامه، ساختار توزیع محصول (Sirieix et al., 2004) و چرخه عمر بازار (Tutunjian, 2004) متفاوت است. با حرکت بازار OF کانادا از یک بازار خاص به سمت مسیر اصلی، چندین مسئله استراتژیک باید بررسی شود (Tutunjian, 2008).
نتیجه‌گیری
مطالعات عمیق ما، ما را قادر ساخت تا به نتیجه‌گیری‌هایی در خصوص مصرف‌کنندگان ارگانیک، نگرش‌های آن‌ها نسبت به صنعت OF و محصولاتی که ارائه می‌دهند دست‌یابیم. نتیجه‌گیری‌های زیر به دست آمدند.
واضح است که بخش OF به‌شدت در طی دهه اخیر تکامل‌یافته است. اگرچه، بحث‌ها به‌وضوح نشان می‌دهند که موانعی وجود دارد که مصرف بیشتر OF را محدود می‌کند این موانع عبارت‌اند از:
- نبود دانش و اعتماد مصرف‌کننده به محصولات OF
- قیمت‌های بالا که جذابیت این محصولات را کم می‌کرد و
- سیستم توزیع ضعیف که دسترسی تمام OF را در قفسه‌های مغازه‌ها ممکن نمی‌ساخت و تنوع محدودی از OF خطوط محصول توسط مغازه‌های خواروبارفروشی ارائه می‌شد.

بدون دیدگاه