تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

ترجمه مقاله کپسائیسین به عنوان بازدارنده رشد بیماری قارچی هلیکوباکتر پیلوری – نشریه الزویر

عنوان فارسی: کپسائیسین به عنوان بازدارنده رشد بیماری قارچی هلیکوباکتر پیلوری
عنوان انگلیسی: Capsaicin as inhibitor of the growth of the gastric pathogen Helicobacter pylori
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 5 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 7
سال انتشار : 1997 نشریه : الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی : PDF فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده
کد محصول : 5678 رفرنس : دارد
محتوای فایل : zip حجم فایل : 671.15Kb
رشته های مرتبط با این مقاله: پزشکی و زیست شناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله: میکروبیولوژی، علوم سلولی و مولکولی، علوم تغذیه و کبد و گوارش
مجله: اسناد میکروبیولوژی FEMS
دانشگاه: بیمارستان باطفال، گروه اطفال و میکروبیولوژی، دانشگاه تورنتو، کانادا
کلمات کلیدی: هلیکوباکر پیلوری، کپسائیسین، عامل ضدمیکروبی، بازداری از رشد
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر: ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر: ترجمه نشده است
ترجمه این مقاله با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

چکیده مطالب

1- مقدمه

2- مواد و روشها

1-2- شرایط رشد باکتری

2-2- مطالعات بازداری از رشد باکتریایی

2-3- اثرات تغییر pH محیط

2-4- آمار

3- نتایج

4- بحث و بررسی

نمونه متن انگلیسی

Abstract

Capsaicin, the active ingredient in chili, has been implicated as both a cytoprotective and a detrimental agent to the gastric mucosa. The effect of capsaicin on Helicobacter pylori has not been investigated previously. Therefore, we performed in vitro time- and concentration-dependent studies to examine the growth of H. pylori in the presence of capsaicin. Capsaicin specifically inhibited growth of H. pylori dose-dependently at concentrations greater than 10 micrograms ml-1 (P < 0.05) but did not inhibit the growth of a human fecal commensal Escherichia coli strain. Bactericidal activity was observed within 4 h. Capsaicin continued to exhibit bactericidal activity when incubated at pH values as low as 5.4. Ingestion of chili, therefore, could have a protective effect against H. pylori-associated gastroduodenal disease. This effect deserves further study in animal models.

نمونه متن ترجمه

چکیده مطالب

کپسائیسین یک ترکیب فعال در فلفل هم بعنوان محافظ سلولی و هم عامل مضر برای غشای مخاطی معده عمل می کند. اثر کپسائیسین روی هلیکوباکتر پیلوری قبلاً بررسی نشده است. بنابراین ما مطالعاتی را در محیط کشت ویترو و وابسته به تراکم برای بررسی رشد اچ.پیلوری در حضور کپسائیسین انجام دادیم. کپسائیسین بخصوص از رشد اچ.پیلوری وابسته به دوز در تراکمهای بیشتر از 10 ml-1 µg (P<0.05) جلوگیری و از رشد سویه اشرشیا کولای کامنسال مدفوع انسانی جلوگیری نکرد. فعالیت باکتریایی طی 4 ساعت مشاهده شد. کپسائیسین همچنان فعالیت باکتریایی هنگام انکوبه در میزانهای pH کمتر از 5.4 را نشان داد. بنابراین بلع فلفل یک اثر پیش گستر در مقابل بیماری معدوی ناشی از اچ. پیلوری دارد. این اثر نیازمند مطالعه بیشتر در مدلهای حیوانی می باشد.