ترجمه مقاله آلتراسوند برای بهبود فرآیند کریستالیزه شدن در فرآوری غذایی - نشریه اشپرینگر

ترجمه مقاله آلتراسوند برای بهبود فرآیند کریستالیزه شدن در فرآوری غذایی - نشریه اشپرینگر
قیمت خرید این محصول
۳۳,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
آلتراسوند برای بهبود فرآیند کریستالیزه شدن در فرآوری غذایی
عنوان انگلیسی
Ultrasound for Improved Crystallisation in Food Processing
صفحات مقاله فارسی
15
صفحات مقاله انگلیسی
9
سال انتشار
2013
نشریه
اشپرینگر - Springer
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
6965
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه شده است
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است
رشته های مرتبط با این مقاله
مهندسی صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله
فناوری مواد غذایی
مجله
نظرات مهندسی مواد غذایی - Food Engineering Reviews
دانشگاه
دانشکده علوم غذایی و بهداشت محیط، موسسه فناوری دوبلین، ایرلند
کلمات کلیدی
سونوکریستالیزه شدن، آلتراسوند، عسل، شکر، کریستال
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
مکانیزم سونوکریستالیزه شدن
کریستالیزه شدن شکر
کریستالیزه شدن یخ و منجمد کردن غذاها
کریستالیزه کردن چربی
نتیجه گیری
گرایشات آینده
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Within the food industry, controlling crystallisation is a key factor governing food structure, texture and consumer appeal, with some foods requiring the promotion of crystallisation in a controlled manner (e.g. chocolate) and others a check (e.g. honey). Sonocrystallisation is the application of ultrasound energy to control the nucleation of a crystallisation process. The use of power ultrasound provides a useful approach to producing crystals with desired properties. Sonocrystallisation facilitates process control by modulating crystal size distribution and morphology. This paper details the governing mechanisms of sonocrystallisation. Proven and potential applications of the process in foods are reviewed including chocolate, honey, fats and frozen foods. Challenges of process adoption such as scale-up are discussed.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
در صنعت غذایی،کنترل کریستاله شدن، عامل بسیار مهمی برای کنترل ساختار غذایی، بافت و درخواست مصرف کننده محسوب شده و بعضی از فرآورده ها همانند شکلات به فرآیند کریستاله شدن در وضعیت کنترل شده و برخی دیگر همانند عسل به تست کریستاله شدن نیاز دارند. سونوکریستالیزه، استفاده از انرژی آلتراسوند برای کنترل هسته فرایند کریستالیزه شدن است. استفاده از توان و قدرت آلتراسوند، روش مفیدی برای تولید کریستال با ویژگی های مطلوب است. سونوکریستالیزه شدن، فرآیند کنترل را از طریق مدلاسیون توزیع اندازه کریستال و مورفولوژی آن تسهیل می کند. این مقاله به طور جزئی مکانیزم حاکم بر سونوکریستالیزه را مورد بررسی قرار می دهد. کاربردهای اثبات شده و بالقوه فرآورده های غذایی همانند شکلات، عسل و غذاهای منجمد و چربی ها باید مورد بررسی قرار گیرند. چالش هایی بر سر این فرآیند وجود دارد که بعدا راجع به آنها بحث خواهد شد.

بدون دیدگاه