منوی کاربری
  • پشتیبانی: ۴۲۲۷۳۷۸۱ - ۰۴۱
  • سبد خرید

ترجمه مقاله ارزیابی ایمنی افزودنی های خوراکی توسط مطالعات سمیت تولید مثل

ترجمه مقاله ارزیابی ایمنی افزودنی های خوراکی توسط مطالعات سمیت تولید مثل
قیمت خرید این محصول
۳۵,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
ارزیابی ایمنی افزودنی های خوراکی توسط مطالعات سمیت تولید مثل و رشد و نمو
عنوان انگلیسی
The Safety Assessment of Food Additives by Reproductive and Developmental Toxicity Studies
صفحات مقاله فارسی
23
صفحات مقاله انگلیسی
19
سال انتشار
2012
نشریه
Intechopen
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
8830
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر
ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر
ترجمه نشده است
رشته های مرتبط با این مقاله
صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله
علوم مواد غذایی، کنترل کیفی و بهداشت
مجله
مکمل غذایی - Food Additive
دانشگاه
دانشگاه Hacettepe / گروه زیست شناسی، آنکارا ترکیه
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
1-مقدمه
2- بررسی اجمالی افزودنی‌های خوراکی
3- افزودنی‌های خوراکی پخش‌شده‌ی سنتی و جدید
4- ارزیابی سمیت بالقوه‌ی تولیدمثل و رشد و نمو افزودنی‌های خوراکی اخیراً مصرف‌شده
4-1- مطالعات سمیت تولیدمثل
4-2- مطالعات سمیت رشد و نمو پیش و پس از زایمان
4-3- مطالعات جاری در مورد افزودنی‌های خوراکی اخیراً استفاده‌شده
4-3-1- لوتئین (E 161b)
4-3-2- رنگ‌های زرد مایل به قرمز (E 150a, b, c, d)
4-3-3- اریتروسین (E 127)
4-3-4- اس سبز (E 142)
4-3-5- رنگ تاج خروس
4-3-6- آبی درخشان FCF (E 133)
4-3-7- رنگ نارنجی ساختگی (E 100)
4-3-8- کانتاگزانتین (E 161 g)
4-3-9- آسپارتام
4-3-10- پارابن
4-3-11- روغن اصلی (اسانس) گشنیز
4-3-12- روغن خردل (AITC)
4-3-13- تری کلسیم فسفات (E 341)
5- روش‌های جایگزین
5-1- رویکردهای مطالعات "در شرایط آزمایشگاهی" برای ارزیابی افزودنی‌های خوراکی
5-2- برنامه‌های کاربردی مبتنی بر نانو ذرات افزودنی‌های خوراکی در صنعت غذایی
6- بحث
7- سپاسگزاری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
1. Introduction

The overall consumption of food additives is 139 lbs/year/person. If the common additives like spices, sugars, salt, honey, pepper, mustard, dextrose etc. are excluded, the consumption decreases to 5 lbs/year. Due to widespread consumption, it is necessary to evaluate the implications for the health of consumers because of the presence of newly synthesized food additives before commence production according to accepted guidelines such as Food and Drug Administration (FDA), U.S. Environmental Protection Agency (EPA) and European Food Safety Authority (EFSA). “Redbook 2000” is one of the revised form of Redbook II guideline published in 1993 by FDA; also defined as “Toxicological Principles for the Safety Assessment of Direct Food Additives and Color Additives Used in Food”.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
1- مقدمه
مصرف کلی افزودنی‌های خوراکی 139 bs در هر سال برای هر فرد است. اگر افزودنی‌های معمولی (عمومی) از قبیل ادویه‌جات، شکر، نمک، عسل، فلفل، خردل، دکستروز و ... منع شوند، مصرف به 5 bs در سال کاهش می‌یابد. به خاطر مصرف گسترده، ارزیابی پیامدهای آن برای سلامتی مصرف‌کنندگان، به خاطر حضور افزودنی‌های خوراکی تازه سنتز شده (ترکیب‌شده) قبل از شروع تولید بر طبق دستورالعمل‌های پذیرفته‌شده از قبیل سازمان غذا و دارو (FDA) ، سازمان حفاظت محیط‌زیست ایالات‌متحده (EPA) و اداره‌ی ایمنی مواد غذایی اروپا (EFSA) ضروری است. "رد بوک 2000" یکی از فرم‌های تجدیدنظر شده‌ی دستورالعمل رد بوک 2 است که در سال 1993 توسط FDA چاپ شد؛ همچنین به عنوان "دستورالعمل‌های سم شناسی برای ارزیابی ایمنی افزودنی‌های خوراکی مستقیم و افزودنی‌های رنگی استفاده‌شده در مواد غذایی" تعریف شد.

بدون دیدگاه