ترجمه مقاله مروری بر تغذیه نوزاد - نشریه MDPI

ترجمه مقاله مروری بر تغذیه نوزاد - نشریه MDPI
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
مروری بر تغذیه نوزاد: ویژگی های کلیدی شیر مادر و شیر خشک
عنوان انگلیسی
Review of Infant Feeding: Key Features of Breast Milk and Infant Formula
صفحات مقاله فارسی
15
صفحات مقاله انگلیسی
11
سال انتشار
2016
نشریه
MDPI
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقاله مروری (Review Article)
پایگاه
اسکوپوس
کد محصول
F1039
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
به صورت عدد درج شده است ✓
رشته های مرتبط با این مقاله
پزشکی
گرایش های مرتبط با این مقاله
علوم تغذیه و پزشکی کودکان
مجله
مواد مغذی - Nutrients
دانشگاه
گروه نوزادان و بخش پژوهش های کاربردی‌سازی، مرکز پزشکی دایسونس بث، دانشکده پزشکی هاروارد، ایالات متحده آمریکا
کلمات کلیدی
شیر مادر، شیر خشک، آلرژی شیر گاو، جایگزین های شیر گاو
doi یا شناسه دیجیتال
DOI:10.3390/nu8050279
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
1-مقدمه
2- شیر مادر
2-1 ترکیب شیر مادر
2-2 پروتین در شیر مادر
2-3 چربی‌ها در شیر مادر
2-4 ویتامین‌ها، مواد معدنی و سایر ترکیبات فعال زیستی در شیر مادر
3- گزینه‌های شیر مادر: اهدا کنندگان شیر و بانک‌های شیر
4- شیر خشک
4-1 بازار شیر خشک
4-2 دستورالعمل‌های مربوط به تولید شیر خشک
4-3 طبقه بندی محصولات شیرخشک
4-4 شیر خشک مبتنی بر شیر گاو
4-5 شیر خشک مبتنی بر سویا
4-6 شیر خشک‌های غیر حساسیت زا
4-7 شیر خشک آمینو اسیدی
5- منابع شیر غیر گاوی
6- پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها
7- اسیدهای چرب و اسیدهای شیر حاصل از گونه‌های مختلف پستاندار
8- پروتئین های فعال زیستی
9- نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Mothers’ own milk is the best source of nutrition for nearly all infants. Beyond somatic growth, breast milk as a biologic fluid has a variety of other benefits, including modulation of postnatal intestinal function, immune ontogeny, and brain development. Although breastfeeding is highly recommended, breastfeeding may not always be possible, suitable or solely adequate. Infant formula is an industrially produced substitute for infant consumption. Infant formula attempts to mimic the nutritional composition of breast milk as closely as possible, and is based on cow’s milk or soymilk. A number of alternatives to cow’s milk-based formula also exist. In this article, we review the nutritional information of breast milk and infant formulas for better understanding of the importance of breastfeeding and the uses of infant formula from birth to 12 months of age when a substitute form of nutrition is required.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده

شیر مادر، بهترین منبع تغذیه برای تقریباً همه نوزادان می‌باشد. این شیر به عنوان یک مایع بیولوژیک، علاوه بر بهبود رشد جسمی، دارای طیف وسیعی از مزایای دیگر از جمله تنظیم کارکرد روده پس از تولد، رشد ایمنی و رشد ونمو مغز می‌باشد. اگرچه شیر دهی به شدت توصیه می‌شود، با این حال شیر دادن همیشه امکان پذیر نبوده و نیز ممکن است نامناسب و یا صرفاً ناکافی باشد. شیرخشک یک جایگزین تولید شده صنعتی برای مصرف نوزاد است. شیرخشک دارای ترکیب غذایی مشابه با شیر مادر تا حد امکان بوده و بر مبنای شیر سویا یا شیر گاو است. تعدادی از جایگزین‌های شیر مادر و شیر خشک نیز وجود دارند. در این مقاله، ما به بررسی اطلاعات غذایی شیر مادر و شیر خشک برای درک بهتر اهمیت شیر مادر و مصرف شیر خشک از زمان تولد تا 12 ماهگی، یعنی زمانی که یک جایگزین غذایی برای آن لازم است می‌پردازیم.


بدون دیدگاه