تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

ترجمه مقاله تنظیم سنتز آمینو اسیدهای ضروری و انباشت در گیاهان

عنوان فارسی: تنظیم سنتز آمینو اسیدهای ضروری و انباشت در گیاهان
عنوان انگلیسی: The Regulation of Essential Amino Acid Synthesis and Accumulation in Plants
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 26 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 13
سال انتشار : 2016 نشریه : Annualreviews
فرمت مقاله انگلیسی : PDF فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده
کد محصول : F599 رفرنس : دارد
محتوای فایل : zip حجم فایل : 1.21Mb
رشته های مرتبط با این مقاله: زیست شناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله: میکروبیولوژی، علوم سلولی و مولکولی و علوم گیاهی
مجله: بررسی سالانه زیست شناسی گیاهی - Annual Review of Plant Biology
دانشگاه: گروه علوم گیاهی، موسسه علم ویزمن، اسرائیل
کلمات کلیدی: متابولیسم، تغذیه، انرژی سلولی
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر : ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر : ترجمه نشده است
ترجمه این مقاله به صورت خلاصه و با کیفیت متوسط انجام شده است.
فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

متابولیسم اسید های امینو اسید اروماتیک

متابولیسم هیستیدین

متابولیسم لیزین

متابولیسم آمینو اسید های زنجیره انشعابی

جمع بندی

نمونه متن انگلیسی

Abstract

Although amino acids are critical for all forms of life, only proteogenic amino acids that humans and animals cannot synthesize de novo and therefore must acquire in their diets are classified as essential. Nine amino acids—lysine, methionine, threonine, phenylalanine, tryptophan, valine, isoleucine, leucine, and histidine—fit this definition. Despite their nutritional importance, several of these amino acids are present in limiting quantities in many of the world’s major crops. In recent years, a combination of reverse genetic and biochemical approaches has been used to define the genes encoding the enzymes responsible for synthesizing, degrading, and regulating these amino acids. In this review, we describe recent advances in our understanding of the metabolism of the essential amino acids, discuss approaches for enhancing their levels in plants, and appraise efforts toward their biofortification in crop plants.

نمونه متن ترجمه

چکیده

اگرچه اسید های آمینه برای همه اشکال حیات اهمیت دارند، تنها اسید های آمینه پروتوژنیک که انسان و حیوان قادر به سنتز آمینو اسید های جدید نمی باشند و بایستی از طریق رژیم غذایی خود این موارد را کسب کنند، ضروری می باشند. نه اسید آمینه، لیزین، متیونین، ترئونین، فنیل آلانین، تریپتوفان، والین، ایزولوسین، لوسین و هیستیدین، متناسب با این تعریف است. علیرغم اهمیت غذایی آن، چندین اسید امینه در مقادیر محدود در بسیاری از گیاهان زراعی دنیا وجود دارند. در طی سال های اخیر، ترکیبی از رویکردهای بیو شمیایی و ژنتیک معکوس برای تعریف ژن های کد کننده انزیم های مسئول سنتز، تجزیه و تنظیم این آمینو اسید ها استفاده شده اند. در این مقاله مروری، ما به توصیف پیشرفت های اخیر در زمینه درک متابولیسم اسید های امینه ضروری پرداخته و در مورد رویکرد هایی برای بهبود سطوح آن ها در گیاهان بحث کرده و تلاش هایی را برای تقویت زیستی در گیاهان زراعی ارزیابی می کنیم.