تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

ترجمه مقاله توسعه های اخیر در تفکیک گونه های مختلف گوشت

عنوان فارسی: توسعه های اخیر در تفکیک گونه های مختلف گوشت – یک مرور
عنوان انگلیسی: Recent Developments in Meat Species Speciation-a review
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 16 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 25
سال انتشار : 2014 فرمت مقاله انگلیسی : PDF
فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده کد محصول : 7106
رفرنس : دارد کیفیت ترجمه : عالی
محتوای فایل : zip حجم فایل : 723.91Kb
رشته های مرتبط با این مقاله: صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله: کنترل کیفی و بهداشت
مجله: مجله علوم دامداری - Journal of Livestock Science
دانشگاه: گروه فناوری فراورده های دامی، هند
کلمات کلیدی: گوشت، ويژگي، PCR، RFLP، RAPD، PCR زمان واقعی
وضعیت ترجمه عناوین داول: ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل جداول: ترجمه شده است
ترجمه این مقاله با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

تکنیک های زیستی و یا جراحی و یا بررسی سیستم ایمنی

تست رسوب حلقه

تست شناسایی سریع شبانه

ارزیابی پاسخ سیستم ایمنی در ارتباط با آنزیم ها

تکنیک های الکتروفورز

تکنیک های الکتروفورز

تمرکز ایزوالکتریک

تکنیک های تکنیک های کروماتوگرافی

تکنیک های مولکولی

واکنش زنجیره پلیمراز ( PCR)

توالی PCR

بارکدگزاری بر روی DNA

PCR برای تفکیک گونه های مختلف

شناسایی گونه ها با استفاده از PCR RFLP ( پلی مورفیزم طول قطعه محدودیت واکنش زنجیره پلیمراز)

تکنولوژی های بررسی PCR RFFLP در چیپ های آزمایشگاهی

شناسایی گونه های مختلف با استفاده از روش DNA پلیمراز شده با تقویت تصادفی ( RADP)

شناساییی گونه های گوشتی با استفاده از توالی دهی نوکلئوتید ها ی حاوی اطلاعات پزشکی ( FINS)

PCR بی وقفه

سنجش TaqMan اختصاصی

جمع بندی

نمونه متن انگلیسی

Abstract

Meat species speciation is important to validate the quality and quantity of meat and meat products. It helps in prevention of adulteration of inferior quality meat into superior quality which is in practice since long back. The adulteration in the meat trade is a vulnerable issue and sometime creates serious medico-legal and vetero-legal complications. So handling of meat trade with authenticity is prime concern in meat species speciation. For this purpose numerous techniques right from traditional methods to most modern techniques are being used. The selection of right technique for particular meat identification is dependent on the need of test and condition of meat used. The recent sophisticated techniques are able to identify even traces of the meat added in the meat. Some techniques are also capable of identification of deteriorated meat mixed with other meats.

نمونه متن ترجمه

چکیده

تفکیک انواع مختلف گوشت یکی از مهم ترین کار ها برای تایید کیفیت و کمیت گوشت و محصولات گوشتی میباشد. این کار کمک میکند تا مانع این شویم که گوشت های کم کیفیت با تقلب در گوشت های با کیفیت قاطی شود، که این موضوع پیشینه طولانی دارد و بار ها این نوع تقلب رخ داده است. تقلب در تجارت گوشت یکی از موضوعات مضر است و گاهی اوقات مشکلات پزشکی – قانونی و یا دامی- قانونی ایجاد میکند. بنابراین بررسی تجارت گوشت با مسئولیت و اعتبار کافی یکی از مهم ترین نگرانی ها در موضوع تفکیک گونه های مختلف گوشت از یکدیگر میباشد. به این هدف تکنیک های مختلفی مورد استفاده قرار گرفته است که در میان این تکنیک ها میتوان تکنیک های متداول سنتی و تکنیک های مدرن و جدید را مشاهده کرد. انتخاب تکنیک های صحیح برای شناسایی یک نوع گوشت خاص مبتنی بر نیاز به تست و شرایط گوشت مورد استفاده میباشد. تکنیک های پیچیده ی جدید در دسترس هستند که میتوان حتی مسیر و رد گوشتی که در مغازه است را شناسایی کرد. بعضی از این تکنیک ها برای شناسایی گوشت های معیوب که با دیگر گوشت ها قاطی شده است نیز قابل استفاده میباشد.