ترجمه مقاله توسعه های اخیر در تفکیک گونه های مختلف گوشت

عنوان فارسی: | توسعه های اخیر در تفکیک گونه های مختلف گوشت – یک مرور |
عنوان انگلیسی: | Recent Developments in Meat Species Speciation-a review |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 16 | تعداد صفحات ترجمه فارسی : 25 |
سال انتشار : 2014 | فرمت مقاله انگلیسی : PDF |
فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده | کد محصول : 7106 |
رفرنس : دارد | کیفیت ترجمه : عالی |
محتوای فایل : zip | حجم فایل : 723.91Kb |
رشته های مرتبط با این مقاله: صنایع غذایی |
گرایش های مرتبط با این مقاله: کنترل کیفی و بهداشت |
مجله: مجله علوم دامداری - Journal of Livestock Science |
دانشگاه: گروه فناوری فراورده های دامی، هند |
کلمات کلیدی: گوشت، ويژگي، PCR، RFLP، RAPD، PCR زمان واقعی |
وضعیت ترجمه عناوین داول: ترجمه شده است |
وضعیت ترجمه متون داخل جداول: ترجمه شده است |
چکیده
مقدمه
تکنیک های زیستی و یا جراحی و یا بررسی سیستم ایمنی
تست رسوب حلقه
تست شناسایی سریع شبانه
ارزیابی پاسخ سیستم ایمنی در ارتباط با آنزیم ها
تکنیک های الکتروفورز
تکنیک های الکتروفورز
تمرکز ایزوالکتریک
تکنیک های تکنیک های کروماتوگرافی
تکنیک های مولکولی
واکنش زنجیره پلیمراز ( PCR)
توالی PCR
بارکدگزاری بر روی DNA
PCR برای تفکیک گونه های مختلف
شناسایی گونه ها با استفاده از PCR RFLP ( پلی مورفیزم طول قطعه محدودیت واکنش زنجیره پلیمراز)
تکنولوژی های بررسی PCR RFFLP در چیپ های آزمایشگاهی
شناسایی گونه های مختلف با استفاده از روش DNA پلیمراز شده با تقویت تصادفی ( RADP)
شناساییی گونه های گوشتی با استفاده از توالی دهی نوکلئوتید ها ی حاوی اطلاعات پزشکی ( FINS)
PCR بی وقفه
سنجش TaqMan اختصاصی
جمع بندی
Abstract
Meat species speciation is important to validate the quality and quantity of meat and meat products. It helps in prevention of adulteration of inferior quality meat into superior quality which is in practice since long back. The adulteration in the meat trade is a vulnerable issue and sometime creates serious medico-legal and vetero-legal complications. So handling of meat trade with authenticity is prime concern in meat species speciation. For this purpose numerous techniques right from traditional methods to most modern techniques are being used. The selection of right technique for particular meat identification is dependent on the need of test and condition of meat used. The recent sophisticated techniques are able to identify even traces of the meat added in the meat. Some techniques are also capable of identification of deteriorated meat mixed with other meats.
چکیده
تفکیک انواع مختلف گوشت یکی از مهم ترین کار ها برای تایید کیفیت و کمیت گوشت و محصولات گوشتی میباشد. این کار کمک میکند تا مانع این شویم که گوشت های کم کیفیت با تقلب در گوشت های با کیفیت قاطی شود، که این موضوع پیشینه طولانی دارد و بار ها این نوع تقلب رخ داده است. تقلب در تجارت گوشت یکی از موضوعات مضر است و گاهی اوقات مشکلات پزشکی – قانونی و یا دامی- قانونی ایجاد میکند. بنابراین بررسی تجارت گوشت با مسئولیت و اعتبار کافی یکی از مهم ترین نگرانی ها در موضوع تفکیک گونه های مختلف گوشت از یکدیگر میباشد. به این هدف تکنیک های مختلفی مورد استفاده قرار گرفته است که در میان این تکنیک ها میتوان تکنیک های متداول سنتی و تکنیک های مدرن و جدید را مشاهده کرد. انتخاب تکنیک های صحیح برای شناسایی یک نوع گوشت خاص مبتنی بر نیاز به تست و شرایط گوشت مورد استفاده میباشد. تکنیک های پیچیده ی جدید در دسترس هستند که میتوان حتی مسیر و رد گوشتی که در مغازه است را شناسایی کرد. بعضی از این تکنیک ها برای شناسایی گوشت های معیوب که با دیگر گوشت ها قاطی شده است نیز قابل استفاده میباشد.