تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

ترجمه مقاله بحران سلامت نودل مگی در هند – نشریه HBR

عنوان فارسی: بحران سلامت نودل مگی در هند
عنوان انگلیسی: The Maggi Noodle Safety Crisis in India (A)
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 23 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 23
سال انتشار : 2016 نشریه : HBR
فرمت مقاله انگلیسی : PDF فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده
کد محصول : 7133 رفرنس : دارد
محتوای فایل : zip حجم فایل : 1.82Mb
رشته های مرتبط با این مقاله: صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله: کنترل کیفی و بهداشت
مجله: دانشکده بازرگانی هاروارد - Harvard Business School
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: ترجمه نشده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: ترجمه نشده است
ترجمه این مقاله با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

نستله: "غذای خوب، زندگی خوب"

نستله و نودل مگی در هند

روزهای اولیه نستله

نودل مگی در هند

قوانین سلامت غذایی در هند

قوانین صنعت غذاهای فرآوری¬شده

موضوعات مربوط به اجرای قانون امنیت غذایی

بحران امنیت نودل مگی

پیدایش نگرانی نسبت به امنیت غذایی

گزارش این موضوع در مطبوعات و رسانه¬هایی اجتماعی

ابهام در روش¬های و معیارهای درست آزمایش

مسائل مربوط به کیفیت غذا – اولین نبودن برای MNCs در هند

عقب‌نشینی کردن یا عقب‌نشینی نکردن

نمونه متن ترجمه

در 4 ژوئن سال 2015 پائول بالک با یک تصمیم اشتباه روبرو شد. مدیرعامل بزرگ‌ترین شرکت غذایی جهان، او به تازگی با مقامات رسمی فدرال تنظیم¬کننده سلامت غذایی هند،FSSAI، دیدار کرده بود. حکومت مرکزی ملی هند دستور داده بود که کشتی حامل محصولات شرکت نستله، نودل مگی، را در کشور توقیف کنند. بالک از دستور توقیف دهلی نگران شده بود و جریان گسترده و ملی رسانه¬ها در حال ایجاد پریشانی در ذهن مصرف-کنندگان هندی بود. او از شرکت نستله واقع در هند خواست که به سرعت اقدام کند.