دانلود رایگان سوالات آشپز سنتی سازمان فنی و حرفه ای بدون پاسخنامه

دانلود رایگان سوالات آشپز سنتی سازمان فنی و حرفه ای بدون پاسخنامه
قیمت خرید این محصول
۳۷,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان سوالات
پاسخنامه
ندارد
فرمت
پی دی اف - PDF
قابلیت پرینت
دارد
نوع سوالات
چهارگزینه ای
تعداد سوالات هر دفترچه
40 سوال
تعداد کل سوالات
80 سوال
کد آزمون
FH45
کد استاندارد
521020670060001
تعداد صفحات
23
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
جزئیات محصول

گروه آموزشی فروشگاه اینترنتی ایران عرضه اقدام به گردآوری مجموعه سوالات ادوار گذشته سازمان فنی و حرفه ای برای آزمون کتبی مهارت در رشته آشپز سنتی با کد استاندارد ثبت شده ی 521020670060001 در سامانه آموزشی فنی حرفه ای نموده است. این محصول شامل 2 مجموعه سوال از ادوار گذشته و یک مجموعه سوالات عملی مناسب برای دوره آشپز سنتی با فرمت پی دی اف میباشد. امید است این بسته جهت موفقیت شما در آزمون سازمان فنی حرفه ای مفید واقع شود.

محتویات بسته

1- اصل سوالات آزمون کتبی رشته آشپز سنتی
شامل 40 سوال تخصصی آشپز سنتی بدون پاسخنامه

2- اصل سوالات آزمون کتبی رشته آشپز سنتی - کد استاندارد 5120206700060001
شامل 40 سوال تخصصی آشپز سنتی بدون پاسخنامه

3- آزمون عملی سازمان فنی و حرفه ای برای رشته آشپز سنتی

فایل های رایگان

- دانلود رایگان سوالات آشپز سنتی:

سوالات آشپز سنتی

 - دانلود رایگان جزوه استاندارد آموزش آشپز سنتی:

 استاندارد آموزش آشپز سنتی

 - دانلود رایگان راهنمای شرکت در آزمون الکترونیکی کتبی سازمان فنی و حرفه ای:

دانلود راهنمای آزمون آنلاین

 - دانلود رایگان دفترچه راهنمای ثبت نام الکترونیکی آزمون های داوطلبان آزاد (ادواری) شش ماهه اول سال 1400

دانلود دفترچه ثبت نام 1400

آشنایی با رشته آشپز سنتی

شرح استاندارد آموزش شغل: آشپزی سنتی شغلی از مشاغل حوزه صنایع غذایی است که شایستگی های راه اندازی و تنظیم ابزار و تجهیزات آشپزخانه، آماده سازی سبزیجات و صیفی جات، توزین یا پیمانه کردن مواد مختلف، پخت غذاهای سفره خانه، تهیه اعضاء و اجزاء گوسفند یا گوساله، پخت انواع کوکوها و شامیها، تهیه انواع پلوها و چلوها، تهیه انواع خورشها، تهیه انواع کوفته و دلمه، تهیه انواع آش، تهیه انواع دسرها را انجام می دهد و با مشاغل مدیر رستوران، مسئول انبار و فروشنده در ارتباط شغلی می باشند.

تعریف دقیق استاندارد (اصطلاحی): تهیه مواد اولیه، آماده سازی، بعد از تنظیم و راه اندازی ماشین آلات پخت و سرو غذاهای سنتی را انجام می دهد.

اصطلاح انگلیسی استاندارد (و اصطلاحات مشابه جهانی): National Cooker


بدون دیدگاه