دانلود رایگان سوالات آشپز سازمان فنی و حرفه ای با پاسخنامه

دانلود رایگان سوالات آشپز سازمان فنی و حرفه ای با پاسخنامه
قیمت خرید این محصول
۴۶,۷۰۰ تومان
دانلود رایگان سوالات
پاسخنامه
دارد
فرمت
پی دی اف - PDF
قابلیت پرینت
دارد
نوع سوالات
چهارگزینه ای
تعداد سوالات هر دفترچه
40 سوال
تعداد کل سوالات
266 سوال
کد استاندارد
512020670050001
کد محصول
FH28
تعداد صفحات
58
جزئیات محصول

گروه آموزشی فروشگاه اینترنتی ایران عرضه اقدام به گردآوری مجموعه سوالات ادوار گذشته سازمان فنی و حرفه ای برای آزمون کتبی مهارت در رشته آشپز با کد استاندارد ثبت شده ی 512020670050001 در سامانه آموزشی فنی حرفه ای نموده است. این محصول شامل 4 مجموعه سوال کتبی و 2 مجموعه سوال عملی از ادوار گذشته مناسب برای دوره آشپز با فرمت پی دی اف میباشد. امید است این بسته جهت موفقیت شما در آزمون سازمان فنی حرفه ای مفید واقع شود.

محتویات بسته

1- اصل سوالات آزمون کتبی رشته آشپز - کد استاندارد 5-31/32/2/3
شامل 100 سوال تخصصی آشپز با پاسخنامه

2- اصل سوالات آزمون کتبی رشته آشپز
شامل 40 سوال تخصصی آشپز با پاسخنامه

3- اصل سوالات آزمون کتبی رشته آشپز - کد استاندارد 5-31/31/2/1
شامل 40 سوال تخصصی آشپز بدون پاسخنامه

4- نمونه سوالات آزمون کتبی رشته آشپز
شامل 86 سوال تخصصی آشپز با پاسخنامه

5- تعداد 2 عدد آزمون عملی سازمان فنی و حرفه ای برای رشته آشپز با کد استاندارد 5-31/31/1/1 و 5-31/31/2/3

فایل های رایگان

- دانلود رایگان سوالات آشپز:

سوالات آشپز

 - دانلود رایگان جزوه استاندارد آموزش آشپز:

استاندارد آموزش آشپز

 - دانلود رایگان راهنمای شرکت در آزمون الکترونیکی کتبی سازمان فنی و حرفه ای:

دانلود راهنمای آزمون آنلاین

نکات

طی جلسه ای که در تاریخ 96/2/16 با حضور اعضای کارگروه برنامه ریزی درسی خدمات تغذیه ای برگزار گردید استاندارد آموزش شغل آشپز 1 و 2 با کد 1-091-7512-68 و 1-7512-68-090 بررسی و تحت عنوان شغل آشپز با کد 512020670050001 مورد تائید قرار گرفت.

آشنایی با رشته آشپز

شرح استاندارد آموزش شغل: آشپز شغلی از مشاغل حوزه خدمات تغذیه ای است که تهیه و نگهداری و توزین مواد اولیه، پخت به روش های مختلف، تهیه انواع عصاره تغلیظ کننده ها و انواع سس های سرد و گرم، انواع سوپ و آش، تهیه انواع چلو، کته و پلو، تهیه انواع خورش و غذاهای گوشتی و غذاهای سنتی و تهیه برخی غذاهای خمیری و تهیه سالاد و اردور، کاناپ و کوکتل میگو و پوره و تهیه دسر و تهیه صبحانه و نهایتا آماده سازی، آرایش میز و آماده کردن غذا و تزئین آن جهت سرو را انجام می دهد و با مشاغل انباردار آشپزخانه و گارسون و کمک آشپز در ارتباط کاری می باشد.

تعریف دقیق استاندارد (اصطلاحی): آشپز مواد اولیه را از لحاظ کمی و کیفی انتخاب می کند و آماده سازی و نگهداری در شرایط ایده آل را انجام میدهد و نهایتاً انواع غذاها (سنتی، کباب، خورش، غذاهای گوشتی، خمیری) سالادها، اردورها، سس ها، عصاره ها، دسر ها و صبحانه را تهیه و سرو می کند.

اصطلاح انگلیسی استاندارد (و اصطلاحات مشابه جهانی): Chef

جهت آشنایی بهتر با آشپز و کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با این رشته شغلی سازمان فنی و حرفه ای میتوانید بر روی لینک زیر کلیک نمایید:

آشنایی با آشپز


بدون دیدگاه