تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

دانلود رایگان سوالات آشپز سازمان فنی و حرفه ای با پاسخنامه

قیمت خرید این کالا
17,800 تومان
دانلود رایگان سوالات خرید و دانلود کالا
فرمت : پی دی اف - PDF قابلیت پرینت : دارد
نوع سوالات : چهارگزینه ای پاسخنامه : دارد
تعداد سوالات هر دفترچه : 40 سوال تعداد کل سوالات : 180 سوال
کد محصول : FH28 کد استاندارد : 512020670050001
محتوای فایل : rar حجم فایل : 2.86Mb
این سوالات با فرمت PDF بوده و قابلیت پرینت دارند.
توضیحات

گروه آموزشی فروشگاه اینترنتی ایران عرضه اقدام به گردآوری مجموعه سوالات ادوار گذشته سازمان فنی و حرفه ای برای آزمون کتبی مهارت در رشته آشپز با کد استاندارد ثبت شده ی ۵۱۲۰۲۰۶۷۰۰۵۰۰۰۱ در سامانه آموزشی فنی حرفه ای نموده است. این محصول شامل ۳ مجموعه سوال کتبی و ۲ مجموعه سوال عملی از ادوار گذشته مناسب برای دوره آشپز با فرمت پی دی اف میباشد. امید است این بسته جهت موفقیت شما در آزمون سازمان فنی حرفه ای مفید واقع شود.

محتویات بسته

1- اصل سوالات آزمون کتبی رشته آشپز - کد استاندارد 5-31/32/2/3

شامل 100 سوال تخصصی آشپز با پاسخنامه

 

2- اصل سوالات آزمون کتبی رشته آشپز

شامل 40 سوال تخصصی آشپز با پاسخنامه

 

3- اصل سوالات آزمون کتبی رشته آشپز - کد استاندارد 5-31/31/2/1

شامل 40 سوال تخصصی آشپز بدون پاسخنامه

 

4- تعداد 2 عدد آزمون عملی سازمان فنی و حرفه ای برای رشته آشپز با کد استاندارد 5-31/31/1/1 و 5-31/31/2/3

فایل های رایگان

- دانلود رایگان سوالات آشپز:

سوالات آشپز

 

- دانلود رایگان جزوه استاندارد آموزش آشپز:

استاندارد آموزش آشپز

 

- دانلود رایگان راهنمای شرکت در آزمون الکترونیکی کتبی سازمان فنی و حرفه ای:

دانلود راهنمای آزمون آنلاین

 

- دانلود رایگان دفترچه راهنمای ثبت نام الکترونیکی آزمون های داوطلبان آزاد (ادواری) شش ماهه اول سال 1400

دانلود دفترچه ثبت نام 1400

نکات

- تمامی موارد مذکور، در بسته موجود میباشد.

- تنها در فروشگاه اینترنتی ایران عرضه میتوانید قبل از خرید برای اطمینان از محتوای محصول، قسمتی از سوالات را به طور رایگان دانلود کنید و در صورت رضایت خریداری نمایید.

- طی جلسه ای که در تاریخ 96/2/16 با حضور اعضای کارگروه برنامه ریزی درسی خدمات تغذیه ای برگزار گردید استاندارد آموزش شغل آشپز 1 و 2 با کد 1-091-7512-68 و 1-7512-68-090 بررسی و تحت عنوان شغل آشپز با کد 512020670050001 مورد تائید قرار گرفت.

آشنایی با رشته آشپز

شرح استاندارد آموزش شغل:

آشپز شغلی از مشاغل حوزه خدمات تغذیه ای است که تهیه و نگهداری و توزین مواد اولیه، پخت به روش های مختلف، تهیه انواع عصاره تغلیظ کننده ها و انواع سس های سرد و گرم، انواع سوپ و آش، تهیه انواع چلو، کته و پلو، تهیه انواع خورش و غذاهای گوشتی و غذاهای سنتی و تهیه برخی غذاهای خمیری و تهیه سالاد و اردور، کاناپ و کوکتل میگو و پوره و تهیه دسر و تهیه صبحانه و نهایتا آماده سازی، آرایش میز و آماده کردن غذا و تزئین آن جهت سرو را انجام می دهد و با مشاغل انباردار آشپزخانه و گارسون و کمک آشپز در ارتباط کاری می باشد.

 

تعریف دقیق استاندارد (اصطلاحی):

آشپز مواد اولیه را از لحاظ کمی و کیفی انتخاب می کند و آماده سازی و نگهداری در شرایط ایده آل را انجام میدهد و نهایتاً انواع غذاها (سنتی، کباب، خورش، غذاهای گوشتی، خمیری) سالادها، اردورها، سس ها، عصاره ها، دسر ها و صبحانه را تهیه و سرو می کند.

 

اصطلاح انگلیسی استاندارد (و اصطلاحات مشابه جهانی):

Chef