دانلود رایگان سوالات انباردار فنی و حرفه ای
- مبلغ: ۴۱,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان سوالات حسابدار بهای تمام شده فنی و حرفه ای
- مبلغ: ۴۴,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان سوالات نقاش آبرنگ فنی و حرفه ای
- مبلغ: ۳۳,۰۰۰ تومان
گروه آموزشی فروشگاه اینترنتی ایران عرضه اقدام به گردآوری مجموعه سوالات ادوار گذشته سازمان فنی و حرفه ای برای آزمون کتبی مهارت در رشته شیرینی پز شیرینی خشک با کد استاندارد ثبت شده ی 751220670350001 در سامانه آموزشی فنی حرفه ای نموده است. این محصول شامل 7 مجموعه سوال از ادوار گذشته مناسب برای دوره شیرینی پز شیرینی خشک با فرمت پی دی اف میباشد. امید است این بسته جهت موفقیت شما در آزمون سازمان فنی حرفه ای مفید واقع شود.
1- اصل سوالات آزمون کتبی رشته شیرینی پز شیرینی خشک
شامل 40 سوال تخصصی شیرینی پز شیرینی خشک با پاسخنامه تستی
2- اصل سوالات آزمون کتبی رشته شیرینی پز شیرینی خشک
شامل 30 سوال تخصصی شیرینی پز شیرینی خشک بدون پاسخنامه
3- اصل سوالات آزمون کتبی رشته شیرینی پز شیرینی خشک - کد استاندارد 7-76-67-1-1
شامل 40 سوال تخصصی شیرینی پز شیرینی خشک بدون پاسخنامه
4- اصل سوالات آزمون کتبی رشته شیرینی پز شیرینی خشک
شامل 30 سوال تخصصی شیرینی پز شیرینی خشک بدون پاسخنامه
5- اصل سوالات آزمون کتبی رشته شیرینی پز شیرینی خشک
شامل 30 سوال تخصصی شیرینی پز شیرینی خشک بدون پاسخنامه
6- اصل سوالات آزمون کتبی رشته شیرینی پز شیرینی خشک
شامل 30 سوال تخصصی شیرینی پز شیرینی خشک بدون پاسخنامه
7- اصل سوالات آزمون کتبی رشته شیرینی پز شیرینی خشک
شامل 30 سوال تخصصی شیرینی پز شیرینی خشک بدون پاسخنامه
- دانلود رایگان سوالات شیرینی پز شیرینی خشک:
- دانلود رایگان جزوه استاندارد آموزش شیرینی پز شیرینی خشک:
طي جلسه ای كه در تاريخ 97/5/30 با حضور اعضای كارگروه برنامه ريزی درسی خدمات تغذيه ای برگزار گرديد استاندارد آموزش شايستگی شیرينی پز شیرينی های خشک (مقدماتی) با كد 751220670310091 و استاندارد آموزش شايستگی شیرينی پز شیرينی های خشک (پیشرفته) با كد 751220670350001 بررسی و تحت عنوان شغل شیرينی پز شیرينی های خشک با كد 751220670310101 مورد تائید قرار گرفت.
شرح استاندارد آموزش شغل: شیرینی پز شیرینی های خشک شغلی از مشاغل حوزه خدمات تغذیه ای که دارای شایستگی های تهیه مواد اولیه، آماده سازی آنها و نگهداری تا زمان مصرف- تهیه، توزین و اندازه گیری مواد اولیه- شستشو ، سرویس و نگهداری دستگاه ها و وسایل شیرینی پزی- تهیه کوکیز ریز خانگی- تهیه قرابیه بادامی، قرابیه گردویی، قرابیه نارگیلی- تهیه کیک نارگیلی، گردویی و مرنگ- تهیه پادرازی - تهیه شیرینی باقلوا و قطاب- تهیه شیرینی نخودچی، برنجی، نارگیلی- تهیه شیرینی نان چای و بیسکوئیت شکری- تهیه شیرینی بادامی و پسته ای- تهیه شیرینی حاجی بادام- تهیه شیرینی سوئدی – اسکاتلندی- تهیه کوکیز مغزدار و شکالتی می باشد.
تعریف دقیق استاندارد (اصطلاحی): شیرینی پز شیرینی های خشک فردی است که توانایی تهیه انواع شیرینی های خشک را داشته باشد.
اصطلاح انگلیسی استاندارد (و اصطلاحات مشابه جهانی): Cookies Confectioner