دانلود رایگان سوالات انباردار فنی و حرفه ای
- مبلغ: ۴۱,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان سوالات حسابدار بهای تمام شده فنی و حرفه ای
- مبلغ: ۴۴,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان سوالات نقاش آبرنگ فنی و حرفه ای
- مبلغ: ۳۳,۰۰۰ تومان
گروه آموزشی ایران عرضه اقدام به گردآوری مجموعه سوالات ادوار گذشته سازمان فنی و حرفه ای برای آزمون کتبی مهارت در شغل آشپزی غذاهای فوری با کد استاندارد 512020670050011 در سامانه آموزشی سازمان فنی و حرفه ای نموده است. این محصول شامل 197 نمونه سوال برای آمادگی در امتحان آشپزی غذاهای فوری با فرمت pdf می باشد. امید است این بسته جهت موفقیت شما در آزمون سازمان فنی و حرفه ای مفید واقع شود.
1- نمونه سوالات شده آزمون کتبی آشپزی غذاهای فوری فنی و حرفه ای به تعداد 197 سوال با پاسخنامه
- دانلود رایگان جزوه استاندارد آموزش آشپزی غذاهای فوری:
استاندارد آموزش آشپزی غذاهای فوری
- راهنمای شرکت در آزمون الکترونیکی کتبی سازمان فنی و حرفه ای:
- دانلود رایگان دفترچه راهنمای ثبت نام الکترونیکی آزمون های داوطلبان آزاد (ادواری): از طریق این دکمه می توایید آخرین دفترچه راهنمای منتشر شده سازمان فنی و حرفه ای را دانلود کرده و مطالعه نمایید.
شرح استاندارد آموزش شغل: آشپز غذاهای فوری شغلی از مشاغل حوزه صنایع غذایی است که تجهیز و راه اندازی ماشین آلات پخت، شستشو و ضدعفونی تجهیزات پخت طبق اصول GHP، توزین و اندازه گیری مواد اولیه، فرآوری و آماده سازی اولیه مواد غذایی، تهیه انواع ساندویج های سرد و گرم و انواع غذاهای پرسی و بسته بندی برای خارج رستوران را انجام می دهد و با عمده فروشان مواد اولیه و فروشندگان تجهیزات پخت در ارتباط شغلی است.
تعریف دقیق استاندارد (اصطلاحی): تجهیزات و راه اندازی آشپز خانه صنعتی، آماده سازی مواد اولیه و تهیه انواع ساندویچ سرد و گرم، پیتزا و غذاهای پرسی و بسته بندی آن برای خارج از رستوران
اصطلاح انگلیسی استاندارد (و اصطلاحات مشابه جهانی): Fast food cooker