شرح استاندارد آموزش شغل: آشپز غذاهای فوری شغلی از مشاغل حوزه صنایع غذایی است که تجهیز و راه اندازی ماشین آلات پخت، شستشو و ضدعفونی تجهیزات پخت طبق اصول GHP، توزین و اندازه گیری مواد اولیه، فرآوری و آماده سازی اولیه مواد غذایی، تهیه انواع ساندویج های سرد و گرم و انواع غذاهای پرسی و بسته بندی برای خارج رستوران را انجام می دهد و با عمده فروشان مواد اولیه و فروشندگان تجهیزات پخت در ارتباط شغلی است.
تعریف دقیق استاندارد (اصطلاحی): تجهیزات و راه اندازی آشپز خانه صنعتی، آماده سازی مواد اولیه و تهیه انواع ساندویچ سرد و گرم، پیتزا و غذاهای پرسی و بسته بندی آن برای خارج از رستوران
اصطلاح انگلیسی استاندارد (و اصطلاحات مشابه جهانی): Fast food cooker