تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

دانلود رایگان سوالات آشپزی غذاهای فوری فنی و حرفه ای با پاسخنامه

قیمت خرید این کالا
17,800 تومان
خرید و دانلود کالا
فرمت : پی دی اف - PDF قابلیت پرینت : دارد
نوع سوالات : چهارگزینه ای پاسخنامه : دارد
نوع سوالات : ادوار گذشته تعداد کل سوالات : 197 سوال
کد محصول : FH233 کد استاندارد : 512020670050011
محتوای فایل : zip حجم فایل : 3.19Mb
محصول سوالات آزمون ادواری آشپزی غذاهای فوری حاوی اصل سوالات ادوار گذشته سازمان فنی و حرفه ای با فرمت PDF می باشد و قابلیت پرینت نیز دارد.
توضیحات

گروه آموزشی ایران عرضه اقدام به گردآوری مجموعه سوالات ادوار گذشته سازمان فنی و حرفه ای برای آزمون کتبی مهارت در شغل آشپزی غذاهای فوری با کد استاندارد ۵۱۲۰۲۰۶۷۰۰۵۰۰۱۱ در سامانه آموزشی سازمان فنی و حرفه ای نموده است. این محصول شامل ۱۹۷ نمونه سوال برای آمادگی در امتحان آشپزی غذاهای فوری با فرمت pdf می باشد. امید است این بسته جهت موفقیت شما در آزمون سازمان فنی و حرفه ای مفید واقع شود.

محتویات بسته

1 - نمونه سوالات شده آزمون کتبی آشپزی غذاهای فوری فنی و حرفه ای به تعداد 197 سوال با پاسخنامه

فایل های رایگان

- دانلود رایگان جزوه استاندارد آموزش آشپزی غذاهای فوری:

استاندارد آموزش آشپزی غذاهای فوری

 

- راهنمای شرکت در آزمون الکترونیکی کتبی سازمان فنی و حرفه ای:

راهنمای آزمون فنی و حرفه ای

 

- دانلود رایگان دفترچه راهنمای ثبت نام الکترونیکی آزمون های داوطلبان آزاد (ادواری): از طریق این دکمه می توایید آخرین دفترچه راهنمای منتشر شده سازمان فنی و حرفه ای را دانلود کرده و مطالعه نمایید.

دفترچه راهنمای فنی و حرفه ای

نکات

- تمامی موارد ذکر شده در بخش محتویات بسته، در این محصول موجود میباشد.

آشنایی با شغل آشپزی غذاهای فوری

شرح استاندارد آموزش شغل:

آشپز غذاهای فوری شغلی از مشاغل حوزه صنایع غذایی است که تجهیز و راه اندازی ماشین آلات پخت، شستشو و ضدعفونی تجهیزات پخت طبق اصول GHP، توزین و اندازه گیری مواد اولیه، فرآوری و آماده سازی اولیه مواد غذایی، تهیه انواع ساندویج های سرد و گرم و انواع غذاهای پرسی و بسته بندی برای خارج رستوران را انجام می دهد و با عمده فروشان مواد اولیه و فروشندگان تجهیزات پخت در ارتباط شغلی است.

 

تعریف دقیق استاندارد (اصطلاحی):

تجهیزات و راه اندازی آشپز خانه صنعتی، آماده سازی مواد اولیه و تهیه انواع ساندویچ سرد و گرم، پیتزا و غذاهای پرسی و بسته بندی آن برای خارج از رستوران

 

اصطلاح انگلیسی استاندارد (و اصطلاحات مشابه جهانی):

Fast food cooker