دانلود رایگان سوالات آشپز ملل فنی و حرفه ای با پاسخنامه

دانلود رایگان سوالات آشپز ملل فنی و حرفه ای با پاسخنامه
قیمت خرید این محصول
۴۴,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان سوالات
پاسخنامه
دارد
فرمت
پی دی اف - PDF
قابلیت پرینت
دارد
نوع سوالات
ادوار گذشته
تعداد کل سوالات
165 سوال
کد استاندارد
512020670170001
کد محصول
FH231
تعداد صفحات
22
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
جزئیات محصول

گروه آموزشی ایران عرضه اقدام به گردآوری مجموعه سوالات ادوار گذشته سازمان فنی و حرفه ای برای آزمون کتبی مهارت در شغل آشپز ملل با کد استاندارد 512020670170001 در سامانه آموزشی سازمان فنی و حرفه ای نموده است. این محصول شامل 165 نمونه سوال برای آمادگی در امتحان آشپز ملل با فرمت pdf می باشد. امید است این بسته جهت موفقیت شما در آزمون سازمان فنی و حرفه ای مفید واقع شود.

محتویات بسته

1- نمونه سوالات طراحی شده آزمون کتبی آشپز ملل فنی و حرفه ای به تعداد 25 سوال با پاسخنامه

2- نمونه سوالات طراحی شده آزمون کتبی آشپز ملل فنی و حرفه ای به تعداد 25 سوال با پاسخنامه

3- نمونه سوالات طراحی شده آزمون کتبی آشپز ملل فنی و حرفه ای به تعداد 25 سوال با پاسخنامه

4- نمونه سوالات طراحی شده آزمون کتبی آشپز ملل فنی و حرفه ای به تعداد 25 سوال با پاسخنامه

5- نمونه سوالات طراحی شده آزمون کتبی آشپز ملل فنی و حرفه ای به تعداد 40 سوال با پاسخنامه

6- نمونه سوالات طراحی شده آزمون کتبی آشپز ملل فنی و حرفه ای به تعداد 25 سوال با پاسخنامه

فایل های رایگان

- دانلود رایگان سوالات آشپز ملل:

سوالات آشپز ملل

- دانلود رایگان جزوه استاندارد آموزش آشپز ملل:

استاندارد آموزش آشپز ملل

آشنایی با شغل آشپز ملل

شرح استاندارد آموزش شغل: آشپز ملل شغلی از مشاغل حوزه صنایع غذایی است که شایستگی های تهیه مواد اولیه - آماده سازی آنها و نگهداری مواد تا زمان مصرف، شستشو - سرویس و نگهداری دستگاه ها و وسایل آشپزی - اجاق و فر، توزین و اندازه گیری مواد و نحوه کار با دیگر تجهیزات در آشپزخانه، غذاهای خمیری، پیتزا، پاستا و لازانیا، تهیه سوپ ها، سالادها، سس ها و اردورها یا پیش غذاها، تهیه انواع خوراکها (راگو، بیف استراگانف، کتلت دسته دار، رولت گوشت، متیلف)، تهیه غذاهای دریایی ماهیها؛ ماهی سفید، (سالمون)، میگو، تهیه غذاهای گوشتی بلدرچین با سس پرتقال، بوقلمون، مرغابی شکم پر با سس پرتقال، ژیگو، استیک، تهیه انواع دسر را انجام می دهد و با مشاغل چون مدیر رستوران، کمک آشپز، انباردار و فروشنده در ارتباط شغلی می باشد.

تعریف دقیق استاندارد (اصطلاحی): تهیه مواد اولیه، آماده سازی، پخت و سرو غذاهای ملل از جمله غذاهای خمیری، سالادها، سس ها و خوراک های بین المللی و همچنین تهیه غذاهای گوشتی و دریایی بین المللی را انجام می دهد.

اصطلاح انگلیسی استاندارد (و اصطلاحات مشابه جهانی): International Cooker


بدون دیدگاه