شرح استاندارد آموزش شغل: قنادی شغلی است از مشاغل حوزه خدمات تغذیه ای است که دارای شایستگی های تهیه مواد اولیه و آماده سازی و نگهداری تا زمان مصرف - شستشو و سرویس و نگهداری دستگاه ها و وسایل قنادی- تهیه، توزین و اندازه گیری مواد اولیه- تهیه چند نوع کوکیز- تهیه سس ها و کرم ها- تهیه خمیر دانمارکی- تهیه خمیر هزار لا و مشتقات آن- تهیه خمیر کلمی- تهیه خمیر رولت، پای، تارت- تهیه چند نوع کیک- تهیه دسر- تهیه شکلات می باشد و با مشاغل کیک ساز و شیرینی پز شیرینی های خشک در ارتباط است.
تعریف دقیق استاندارد (اصطلاحی): قناد فردی است که توانایی تهیه انواع دسرها، خمیرها و کرم ها را دارد.
اصطلاح انگلیسی استاندارد (و اصطلاحات مشابه جهانی): Bakery