ترجمه مقاله رفتار مصرف کنندگان در مورد پیشگیری از اتلاف مواد غذایی – نشریه الزویر
عنوان فارسی: | رفتار مصرف کنندگان در مورد پیشگیری از اتلاف مواد غذایی |
عنوان انگلیسی: | Consumers' Behavior Regarding Food Waste Prevention |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 5 | تعداد صفحات ترجمه فارسی : 10 |
سال انتشار : 2019 | نشریه : الزویر - Elsevier |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده و pdf |
فونت ترجمه مقاله : بی نازنین | سایز ترجمه مقاله : 14 |
نوع مقاله : ISI | نوع نگارش : Encyclopedia |
نوع ارائه مقاله : ژورنال | کد محصول : F1576 |
محتوای فایل : zip | حجم فایل : 578.34Kb |
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله: مهندسی صنایع، لجستیک و زنجیره تامین |
مجله: دایره المعارف امنیت غذایی و توسعه پایدار - Encyclopedia of Food Security and Sustainability |
دانشگاه: دانشکده محیط زیست، جغرافیا و اقتصاد کاربردی، دانشگاه هاروکوپیو ، آتن، یونان |
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر : ترجمه شده است ✓ |
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر : ترجمه شده است ✓ |
وضعیت ترجمه منابع داخل متن: به صورت انگلیسی درج شده است ✓ |
بیس: نیست ☓ |
مدل مفهومی: ندارد ☓ |
پرسشنامه: ندارد ☓ |
متغیر: ندارد ☓ |
رفرنس: دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله |
رفرنس در ترجمه: در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است |
doi یا شناسه دیجیتال: https://doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.22297-X |
چکیده
مقدمه
پیامدهای تولید ضایعات غذایی برای مصرف کنندگان
اثر مشخصات اجتماعی-جمعیت شناسی مصرف کنندگان در مورد تولید ضایعات غذایی
تمرکز مصرف کنندگان بر پیشگیری
نتایج
مراجع
خواندنی های بیشتر
Abstract
Food wastage is a societal, environmental and financial problem that takes places along the entire food supply chain. Therefore, prevention of the food wasted is a key goal towards sustainable development. Consumers, as a very active stakeholder of the food supply chain, affect food waste generation directly and indirectly via a multitude of behaviors. This chapter reviews consumer behavior characteristics aiming towards the prevention of food waste generation.
چکیده
تلفات مواد غذایی یک مشکل اجتماعی، زیست محیطی و مالی است که در طول کل زنجیره تامین مواد غذایی رخ می دهد. بنابراین جلوگیری از ضایعات غذایی, هدف اصلی توسعه پایدار است. مصرف کنندگان به عنوان یک شرکت کننده بسیار فعال در زنجیره تامین مواد غذایی، به طور مستقیم و غیر مستقیم از طریق بسیاری از رفتارها، باعث تولید ضایعات مواد غذایی می شوند. در این فصل، ویژگی های رفتار مصرف کننده با هدف جلوگیری از تولید ضایعات غذایی بررسی می شود..