ترجمه مقاله رفتار مصرف کنندگان در مورد پیشگیری از اتلاف مواد غذایی - نشریه الزویر

ترجمه مقاله رفتار مصرف کنندگان در مورد پیشگیری از اتلاف مواد غذایی - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
رفتار مصرف کنندگان در مورد پیشگیری از اتلاف مواد غذایی
عنوان انگلیسی
Consumers' Behavior Regarding Food Waste Prevention
صفحات مقاله فارسی
10
صفحات مقاله انگلیسی
5
سال انتشار
2019
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده و pdf
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
سایز ترجمه مقاله
14
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
Encyclopedia
نوع ارائه مقاله
ژورنال
کد محصول
F1576
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
به صورت انگلیسی درج شده است ✓
بیس
نیست ☓
مدل مفهومی
ندارد ☓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
ندارد ☓
رفرنس در ترجمه
در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
مهندسی صنایع، لجستیک و زنجیره تامین
مجله
دایره المعارف امنیت غذایی و توسعه پایدار - Encyclopedia of Food Security and Sustainability
دانشگاه
دانشکده محیط زیست، جغرافیا و اقتصاد کاربردی، دانشگاه هاروکوپیو ، آتن، یونان
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.22297-X
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
پیامدهای تولید ضایعات غذایی برای مصرف کنندگان
اثر مشخصات اجتماعی-جمعیت شناسی مصرف کنندگان در مورد تولید ضایعات غذایی
تمرکز مصرف کنندگان بر پیشگیری
نتایج
مراجع
خواندنی های بیشتر
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Food wastage is a societal, environmental and financial problem that takes places along the entire food supply chain. Therefore, prevention of the food wasted is a key goal towards sustainable development. Consumers, as a very active stakeholder of the food supply chain, affect food waste generation directly and indirectly via a multitude of behaviors. This chapter reviews consumer behavior characteristics aiming towards the prevention of food waste generation.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
تلفات مواد غذایی یک مشکل اجتماعی، زیست محیطی و مالی است که در طول کل زنجیره تامین مواد غذایی رخ می دهد. بنابراین جلوگیری از ضایعات غذایی, هدف اصلی توسعه پایدار است. مصرف کنندگان به عنوان یک شرکت کننده بسیار فعال در زنجیره تامین مواد غذایی، به طور مستقیم و غیر مستقیم از طریق بسیاری از رفتارها، باعث تولید ضایعات مواد غذایی می شوند. در این فصل، ویژگی های رفتار مصرف کننده با هدف جلوگیری از تولید ضایعات غذایی بررسی می شود..

بدون دیدگاه