تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

ترجمه مقاله رفتار مصرف کنندگان در مورد پیشگیری از اتلاف مواد غذایی – نشریه الزویر

عنوان فارسی: رفتار مصرف کنندگان در مورد پیشگیری از اتلاف مواد غذایی
عنوان انگلیسی: Consumers' Behavior Regarding Food Waste Prevention
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 5 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 10
سال انتشار : 2019 نشریه : الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی : PDF فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده و pdf
فونت ترجمه مقاله : بی نازنین سایز ترجمه مقاله : 14
نوع مقاله : ISI نوع نگارش : Encyclopedia
نوع ارائه مقاله : ژورنال کد محصول : F1576
محتوای فایل : zip حجم فایل : 578.34Kb
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله: مهندسی صنایع، لجستیک و زنجیره تامین
مجله: دایره المعارف امنیت غذایی و توسعه پایدار - Encyclopedia of Food Security and Sustainability
دانشگاه: دانشکده محیط زیست، جغرافیا و اقتصاد کاربردی، دانشگاه هاروکوپیو ، آتن، یونان
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر : ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر : ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن: به صورت انگلیسی درج شده است ✓
بیس: نیست ☓
مدل مفهومی: ندارد ☓
پرسشنامه: ندارد ☓
متغیر: ندارد ☓
رفرنس: دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
رفرنس در ترجمه: در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است
doi یا شناسه دیجیتال: https://doi.org/10.1016/B978-0-08-100596-5.22297-X
ترجمه این مقاله با کیفیت متوسط انجام شده است. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

پیامدهای تولید ضایعات غذایی برای مصرف کنندگان

اثر مشخصات اجتماعی-جمعیت شناسی مصرف کنندگان در مورد تولید ضایعات غذایی

تمرکز مصرف کنندگان بر پیشگیری

نتایج

مراجع

خواندنی های بیشتر

نمونه متن انگلیسی

Abstract

Food wastage is a societal, environmental and financial problem that takes places along the entire food supply chain. Therefore, prevention of the food wasted is a key goal towards sustainable development. Consumers, as a very active stakeholder of the food supply chain, affect food waste generation directly and indirectly via a multitude of behaviors. This chapter reviews consumer behavior characteristics aiming towards the prevention of food waste generation.

نمونه متن ترجمه

چکیده

تلفات مواد غذایی یک مشکل اجتماعی، زیست محیطی و مالی است که در طول کل زنجیره تامین مواد غذایی رخ می دهد. بنابراین جلوگیری از ضایعات غذایی, هدف اصلی توسعه پایدار است. مصرف کنندگان به عنوان یک شرکت کننده بسیار فعال در زنجیره تامین مواد غذایی، به طور مستقیم و غیر مستقیم از طریق بسیاری از رفتارها، باعث تولید ضایعات مواد غذایی می شوند. در این فصل، ویژگی های رفتار مصرف کننده با هدف جلوگیری از تولید ضایعات غذایی بررسی می شود..