فهرست
محتوای ارزیابی و منابع آزمون هنرآموز صنایع غذایی
شایستگی های فنی کارگاهی صنایع غذایی
- فرآوری گیاهان دارویی و خشکبار (فایل PDF کتاب) (فایل PDF سوالات)
- تولید فرآورده های لبنی (فایل PDF کتاب) (فایل PDF سوالات)
- تولید کمپوت و کنسرو (فایل PDF کتاب) (فایل PDF سوالات)
- تولید و بسته بندی فرآورده های غلات (فایل PDF کتاب) (فایل PDF سوالات)
- روغن کشی میوه و دانه های روغنی (فایل PDF کتاب) (فایل PDF سوالات)
- تولید و بسته بندی فرآورده های دام و طیور، گوشتی (فایل PDF کتاب) (فایل PDF سوالات)
دانش فنی صنایع غذایی
- دانش فنی پایه – صنایع غذایی (فایل PDF کتاب) (فایل PDF سوالات)
- دانش فنی تخصصی – صنایع غذایی (فایل PDF کتاب) (فایل PDF سوالات)
- آب، خاک و گیاه (فایل PDF کتاب) (فایل PDF سوالات)
امتیاز، ضرایب و تعداد سوالات آزمون هنر آموز صنایع غذایی
تعداد سوالات حیطه تخصصی در آزمون کتبی شامل ۶۰ الی ۸۰ سوال و به صورت چهار گزینه ای با ضریب (۱) می باشد. امتیاز بخش های محتوای ارزیابی:
- شایستگی های فنی کارگاهی صنایع غذایی 80 امتیاز
- دانش فنی صنایع غذایی 40 امتیاز
صفحات مرتبط با آزمون استخدامی هنرآموز صنایع غذایی
- سوالات حیطه تخصصی هنرآموز صنایع غذایی
- سوالات حیطه عمومی و اختصاصی آموزش و پرورش
- منابع حیطه عمومی و اختصاصی آموزش و پرورش
- جزوات خلاصه عمومی و اختصاصی آموزش و پرورش
- اخبار استخدامی آموزش و پرورش