ترجمه مقاله اثرات سودمند چای سبز - نشریه BMC

ترجمه مقاله اثرات سودمند چای سبز - نشریه BMC
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
اثرات سودمند چای سبز: یک مرور منابع
عنوان انگلیسی
Beneficial effects of green tea: A literature review
صفحات مقاله فارسی
15
صفحات مقاله انگلیسی
9
سال انتشار
2010
نشریه
BMC
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
F554
رشته های مرتبط با این مقاله
پزشکی و کشاورزی
گرایش های مرتبط با این مقاله
گیاهان دارویی و طب سنتی
مجله
طب چینی - Chinese Medicine
دانشگاه
آزمایشگاه بین المللی بیوشیمی NPO، ناگویا، ژاپن
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
چای سبز
ترکیب چای سبز
فلاونویید ها
تیروبکین ها و تیفلاوین ها
مزایای سلامتی چای سبز در انسان وحیوان
اثرات بر روی جذب یون های فلزی
اثرات بر روی آنزیم های متابولیزه کننده دارو
اثرات بر روی مارکر های انتی اکسیدان و تنش اکسایشی
اثرات بر روی متابولیسم کربوهیدرات
اثرات EGCH بر روی دیابت ها
اثرات بر روی چاقی
اثرات نامطلوب چای سبز
نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

The health benefits of green tea for a wide variety of ailments, including different types of cancer, heart disease, and liver disease, were reported. Many of these beneficial effects of green tea are related to its catechin, particularly (-)-epigallocatechin-3-gallate, content. There is evidence from in vitro and animal studies on the underlying mechanisms of green tea catechins and their biological actions. There are also human studies on using green tea catechins to treat metabolic syndrome, such as obesity, type II diabetes, and cardiovascular risk factors. Long-term consumption of tea catechins could be beneficial against high-fat diet-induced obesity and type II diabetes and could reduce the risk of coronary disease. Further research that conforms to international standards should be performed to monitor the pharmacological and clinical effects of green tea and to elucidate its mechanisms of action.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
اثرات سودمند چای سبز برای برای طیف وسیعی از بیماری ها از جمله انواع مختلف سرطان ها، بیماری های قلبی و کبدی، گزارش شده است. بسیاری از این اثرات سودمند چای سبز مربوط به کاتچین، به خصوص اپی گالاکتوکین-3- گالات می باشند. شواهدی از مطالعات برون تنی( ازمایشگاهی) و حیوانی در خصوص مکانیسم های اصلی کاتچین چای سبز و فعالیت ها و کارکرد های بیولوژیکی آن ها وجود دارد. هم چنین مطالعات انسانی در خصوص استفاده از کاتچین چای سبز برای درمان سندرم متابولیک، مانند چاقی، دیابت نوع دوم، و عوامل خطر قلبی عروقی وجود دارد.
مصرف طولانی مدت کاتچین چای می تواند در مقابله با چاقی ناشی از رژیم غذایی و دیابت های نوع 2 سودمند باشد و این موجب کاهش خطر بیماری های کرونر می شود. تحقیقات بیشتر مطابق با استاندارد های بین المللی بایستی برای پایش اثرات بالینی و فارماکولوژیکی چای سبز و تشریح مکانیسم های عمل آن انجام شوند.

بدون دیدگاه