دانلود ترجمه مقاله جنبه های بیوشیمیایی و ژنتیک مولکولی گلهای خوشبو

دانلود ترجمه مقاله جنبه های بیوشیمیایی و ژنتیک مولکولی گلهای خوشبو
قیمت خرید این محصول
۳۵,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
جنبه های بیوشیمیایی و ژنتیک مولکولی گلهای خوشبو
عنوان انگلیسی
Biochemical and Molecular Genetic Aspects of Floral Scents
صفحات مقاله فارسی
20
صفحات مقاله انگلیسی
7
سال انتشار
2000
نشریه
Plant Physiology
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
4112
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
رشته های مرتبط با این مقاله
مهندسی کشاورزی و زیست شناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله
زراعت و اصلاح نباتات، فیزیولوژی گیاهان زراعتی، علوم باغبانی و علوم گیاهی
مجله
انجمن فیزیولوژی گیاهی آمریکا
دانشگاه
گروه زیست شناسی، دانشگاه میشیگان
فهرست مطالب
چکیده
اهمیت عطر گل نباتات متناسب
تعیین ترکیب عطر و بوی گل
مکان انتشار ترکیبات عطر و بوی گل
تغییرات زمانی و فیزیولوژیکی در انتشار بوی گل
بیوسنتز ترکیبات عطر و بوی گل
تنظیم بیوسنتز عطر و بوی گل
تکامل عطر و بوی گل
طرح های آینده
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
abstract

The chemical composition of floral scents has been extensively investigated for hundreds of years because of the commercial value of floral volatiles in perfumery. More recently, several ecological studies have examined the roles of floral scent in the biology of the plant. However, in contrast to the chemical emphasis of the perfumers and the organismal emphasis of the ecologists, until recently, there have been few studies concerning the biochemical synthesis of floral scent compounds and the enzymes and genes that control these processes. In fact, our recent investigation into the biogenesis of floral scent production in Clarkia breweri, an annual plant native to California that served as our model organism, and our even more recent work on the scent of the cultivated snapdragon (Antirrhinum majus) represent the only examples to date (to our knowledge) in which isolation of enzymes and genes involved in the de novo synthesis of scent compounds in the flower have been reported. In this Update we review the research leading to our work, report our findings, and discuss implications for future directions of the field.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
ترکیب شیمیایی عطر گل برای صدها سال به دلیل ارزش تجاری مواد فرار موجود در عطر گل به طور گسترده مورد بررسی بوده است. اخیرا، مطالعات زیست محیطی نقش عطر و بوی گل از گیاهان را در زیست شناسی بررسی کرده اند. با این حال، برخلاف تاکید شیمیایی عطاران و تاکید ارگانیسمی اکولوژیستها( کارشناسان محیط زیست )، تا چندی پیش، مطالعات زیادی در مورد سنتز ترکیبات عطر و بوی گل ؛ آنزیم ها و ژن که این فرآیند را کنترل می کند وجود نداشت.
در واقع نمونه گزارش شده، تحقیقات اخیر ما در مورد پیدایش حیات مجدد از تولید عطر و بوی گل Clarkia breweri می باشد. کارخانه مادری در کالیفرنیا است که به طور سالانه به کشت و بررسی ارگانیسم عطر و بوی گل میمون (Antirrhinum majus) می پردازد که نشان دهنده تنها نمونه تا به امروز در دانش ما ست که جدا از آنزیم ها و ژن ها ،درگیر در سنتز مجدد از ترکیبات عطر و بوی گل شده و به کار اخیر ما خدمت کرده است.
در این بروز رسانی بررسی های ما ازاین تحقیق ، گزارش یافته های ما، و بحث در مورد مفاهیم برای آینده کاری مفید و صحیح است .

بدون دیدگاه