تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

ترجمه مقاله مدل ترافیک جاده ای بر اساس مفهوم پردازش موازی – نشریه الزویر

عنوان فارسی: مدل ترافیک جاده ای بر اساس مفهوم پردازش موازی
عنوان انگلیسی: Parallel Processing Concept Based Road Traffic Model
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 5 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 8
سال انتشار : 2014 نشریه : الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی : pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش فرمت ترجمه مقاله : pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله : بی نازنین سایز ترجمه مقاله : 14
نوع مقاله : ISI نوع نگارش : مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
نوع ارائه مقاله : ژورنال شناسه ISSN مجله : 2212-0173
وضعیت ترجمه : ترجمه شده و آماده دانلود کد محصول : 12549
محتوای فایل : zip حجم فایل : 1.41Mb
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله: مهندسی کامپیوتر - مهندسی عمران - هوش مصنوعی - مهندسی الگوریتم ها و محاسبات - مهندسی ترافیک یا حمل و نقل
مجله: Procedia Technology
کلمات کلیدی: مدل ترافیک جاده ای - CA - سلول - محاسبه در زمان واقعی
کلمات کلیدی انگلیسی: Road Traffic Model - CA - Cell - Real Time Computation
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن: به صورت انگلیسی درج شده است ✓
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه: به صورت عکس، درج شده است ✓
ضمیمه: ندارد ☓
بیس: است ✓
مدل مفهومی: دارد ✓
پرسشنامه: ندارد ☓
متغیر: ندارد ☓
فرضیه: ندارد ☓
رفرنس: دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
رفرنس در ترجمه: در انتهای مقاله درج شده است
doi یا شناسه دیجیتال: https://doi.org/10.1016/j.protcy.2012.05.041
ترجمه این مقاله با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

چکیده

1.مقدمه

2. اتوماتای سلولی

3. مدل پیشنهادی ترافیک جاده‌ای مبتنی بر اتوماتای سلولی

4. آزمایشات

5. نتیجه گیری

6. کارهای آینده

منابع

نمونه متن ترجمه

چکیده

ما در این مقاله یک نسخه اصلاح شده از مدل ترافیکی جاده‌ای مبتنی بر مفهوم پردازش موازی را برای شبیه سازی ترافیک تک مسیره، و مفهوم پردازش موازی مبتنی بر اتوماتای سلولی را مطرح می‌کنیم. در این مدل ترافیک جاده‌ای، جاده‌ها به صورت سلولهایی تقسیم بندی می‌شوند که هر یک می‌توانند توسط یک وسیله نقلیه اشغال شوند و یا خالی بمانند. حرکت وسیله نقلیه بر مبنای اتوماتای سلولی می‌باشد. مدل ترافیک جاده‌ای مبتنی بر مفهوم پردازش موازی یک مدل موازی حجیم و منظم بسیار ساده است که می‌تواند محاسبات را در زمان واقعی انجام دهد.

 

2. اتوماتای سلولی

یک اتوماتای سلولی (CA) (5) یک مدل محاسباتی غیرمتمرکز است که تنها به کمک اطلاعات محلی یک پلتفرم عالی را برای اجرای محاسبات پیچیده فراهم می‌آورد. محققان، دانشمندان و متخصصان رشته‌های مختلف، از پارادایم اطلاعات محلی CA، کنترل غیرمتمرکز و محاسبات جهانی برای مدلسازی اپلیکیشنهای مختلف استفاده کرده‌اند.

 

مدل اصلی اتوماتای سلولی یک بعدی (نشان داده شده در شکل 1) برای جریان ترافیک بزرگراه، بر مبنای قوانین اتوماتای سلولی می‌باشد. بزرگراه به تعدادی از سلولها تقسیم می‌شود. هر سلول می‌تواند خالی بماند و یا با یک ماشین اشغال شود. اگر سلول توسط ماشین اشغال شود آن سلول با یک، و در غیراینصورت با صفر نشان داده می‌شود. همه ماشینها دارای طول سلولی مشابهی هستند.

 

3. مدل پیشنهادی ترافیک جاده‌ای مبتنی بر اتوماتای سلولی

جاده در مدل پیشنهادی مربوط به اتوماتای سلولی، به تعدادی سلول تقسیم می‌شود که هر سلول توسط یک ماشین اشغال می‌شود و هر سلول به یک سرعت اختصاص دارد. یک ماشین با دو سرعت متفاوت در جدول 1 نشان داده شده است.

تصاویر فایل ورد ترجمه مقاله (جهت بزرگنمایی روی عکس کلیک نمایید)