ترجمه مقاله نگرش برند، کیفیت برند، و ارزش برند - نشریه الزویر

ترجمه مقاله نگرش برند، کیفیت برند، و ارزش برند - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۶۳,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
نگرش برند، کیفیت برند، و ارزش برند چطور بر وفاداری به برندهای پرمصرف کنسرو ماهی تن در تایلند تأثیر می گذارند
عنوان انگلیسی
How brand attitude, brand quality, and brand value affect Thai canned tuna consumer brand loyalty
صفحات مقاله فارسی
29
صفحات مقاله انگلیسی
9
سال انتشار
2021
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فرمت ترجمه مقاله
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
سایز ترجمه مقاله
14
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
نوع ارائه مقاله
ژورنال
پایگاه
اسکوپوس
ایمپکت فاکتور(IF) مجله
2.850 در سال 2020
شاخص H_index مجله
28 در سال 2021
شاخص SJR مجله
0.455 در سال 2020
شناسه ISSN مجله
2405-8440
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q1 در سال 2020
کد محصول
11815
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
ترجمه شده است ✓
ضمیمه
ندارد ☓
بیس
است ✓
مدل مفهومی
ندارد ☓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
دارد ✓
رفرنس در ترجمه
در انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
مدیریت، بازاریابی، مدیریت بازرگانی، مدیریت کسب و کار
مجله
هلیون - Heliyon
دانشگاه
دانشکده مدیریت و سیاست (FAM)، انستیتوی فناوری (KMITL)، تایلند
کلمات کلیدی
نگرش برند، کیفیت برند، ارزش برند، امنیت غذایی، پایداری، تایلند
کلمات کلیدی انگلیسی
Brand attitude - Brand quality - Brand value - Food security - Sustainability - Thailand
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1016/j.heliyon.2021.e06301
فهرست مطالب
چکیده
1. مقدمه
2. مرور مطالعات پیشین
2.1 نگرش برند (BA)
2.2 کیفیت برند (BQ)
2.3 ارزش برند (BV)
2.4 وفاداری به برند (BL)
2.5 اهداف تحقیق
3. مواد و روشها
3.1 جمعیت و اندازه نمونه
3.2 جمع آوری داده
3.3 طراحی پرسشنامه
3.4 ارزیابی کیفیت ابزار تحقیق
4. نتایج
4.1 نتایج پاسخ دهندگان پرسشنامه (n = 400)
4.2 پیش آزمون پرسشنامه و اندازه گیری روایی
4.3 نتایج تحلیل عاملی تأییدی (CFA)
4.4 اثرات میانجی
4.5 نتایج آزمون ضریب همبستگی
4.6 نتایج آزمون فرضیه های نهایی
5. بحث
5.1 نتایج نگرش برند (BA)
5.2 نتایج کیفیت برند (BQ)
5.3 نتایج ارزش برند (BV)
5.4 نتایج وفاداری به برند (BL)
6. نتیجه گیری ها
7. محدودیت های بالقوه مطالعه حاضر
8. کمک های مطالعه حاضر به ادبیات
منابع
تصاویر فایل ورد ترجمه مقاله (جهت بزرگنمایی روی عکس کلیک نمایید)
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

As one of the world's most valuable fish, Tuna can either be found in inexpensive tins on grocery store shelves or on high-end auction blocks destined for Japanese sashimi and sushi restaurants. Moreover, Thailand is reported to be the world's largest exporter of prepared or preserved tuna, which in 2019 contributed an estimated $2.5 billion to Thailand's exports. However, brand research is very limited for canned tuna, especially when it comes to product packaging cues, and how packaging affects a consumer's decision-making process. Therefore, this study set out to investigate which factors play the greatest role in a Thai consumer's brand loyalty (BL) for tuna fish canned products. Research teams using systematic random sampling were dispatched to five supermarkets within the Bangkok metropolitan area and collected 400 questionnaires answering items related to brand attitudes (BA), brand quality (BQ), and brand value (BV) as they related to canned tuna brand loyalty (BL). Thereafter, data analysis of the four constructs and 13 observed variables was conducted with use of LISREL 9.1, which included a confirmatory factor analysis (CFA), a goodness-of-fit (GOF) analysis along with the study's structural equation modeling (SEM). Results determined that there was a positive effect (73% R2) between all the causal factors on Thai canned tuna BL. Furthermore, the factors affecting BL ranked from the greatest to the lowest were BA, BQ, and BV with total effect (TE) values of 0.85, 0.33, and 0.19, respectively. Key takeaways from the study's research seem to indicate that canned tuna is viewed by most consumers as a ‘commodity’, with product availability and convenience being of the utmost importance in product brand selection. Global fishing stocks sustainability, labor costs/practices, and dolphin free catches within the tuna industry were also determined to be important aspects within the international consumer community. Also, due to the demand for high-quality and safe tuna products, adding value has become increasingly important in satisfying consumer demands and represents an opportunity for marketplace expansion.

8. Contribution to the research

This very recent study addresses the importance of an economical wellspring of protein and potential Omega-3 food source, Tuna. However, brand research is very limited for canned tuna, especially when it comes to product packaging cues, and how packaging affects a consumer's decision-making process. This paper, therefore, unveils some of these mysteries in Thailand, and finds that family tradition (Mom) plays a critical role in a younger generation's canned tuna purchase decision making. Although quality and price are most often thought of as crucial elements in purchase decision making, this paper discoveries this is not the case for Thai consumers and canned tuna. We suspect similar surveys in other Asia nations such as Japan might yield similar results.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده

ماهی تن به عنوان یکی از ارزشمندترین ماهیان جهان، در کنسروهای ارزان در قفسه بقالی ها یا در بلوک های حراج گران ترین محصولات – که در رستوران های ژاپنی برای تهیه غذاهای سوشی یا ساشیمی استفاده می گردند – به راحتی یافت می شود. به علاوه طبق گزارشات، تایلند بزرگترین صادرکننده ماهی تن آماده شده یا کنسرو شده است که در سال 2019 سهم آن از صادرات تایلند، برابر با 2.5 میلیارد دلار برآورد شده است. با این حال تحقیقات برند خیلی محدودی برای کنسرو ماهی تن وجود دارد، خصوصاً زمانی که بخواهیم علائم بسته بندی محصولات یا نحوه تأثیرگذاری بسته بندی بر روی فرآیند تصمیم گیری مصرف کنندگان را بررسی نماییم. لذا در این مطالعه تصمیم داریم بررسی کنیم که کدام عوامل بزرگترین نقش را در وفاداری به برند (BL) محصولات پرمصرف کنسرو ماهی تن تایلندی بازی می کنند. تیم های تحقیق که از نمونه گیری تصادفی سیستماتیک استفاده می کردند را به پنج سوپرمارکت در کلان شهر بانکوک اعزام کردیم و 400 پرسشنامه تکمیل شده را جمع آوری کردیم که آیتم های آن مربوط به نگرش برند (BA)، کیفیت برند (BQ) و ارزش برند (BV) بودند و درباره وفاداری به برند (BL) نسبت به کنسرو ماهی تن سوال می پرسیدند. سپس تحلیل داده چهار ساختار و 13 متغیر مشاهده شده را با استفاده از LISREL 9.1 انجام دادیم که شامل تحلیل عاملی تأییدی (CFA)، تحلیل نیکویی برازش (GOF) و همچنین مدلسازی معادله ساختاری (SEM) در این مطالعه بود. نتایج نشان داد که تمام عوامل سببی تأثیرات مثبتی (73% R^2) بر روی وفاداری به برند (BL) در کنسرو ماهی تن تایلندی دارند. به علاوه عوامل تأثیرگذار بر وفاداری به برند (BL) به ترتیب از بالاترین رتبه تا پایین ترین رتبه به شرح رو به رو بودند: نگرش برند (BA)، کیفیت برند (BQ)، و ارزش برند (BV) که مقادیر اثر کلی (TE) آنها به ترتیب برابر با 0.85 ، 0.33 و 0.19 بود. غذاهای بیرون بر اصلی از تحقیقات این مطالعه ظاهراً نشان می دادند که اغلب مصرف کنندگان، کنسرو ماهی تن را یک کالای مصرفی می دانستند که موجودیت و راحتی آن در انتخاب برند محصول، بیشترین اهمیت را داشتند. پایداری موجودی های ماهی جهانی، هزینه ها/روشهای کار، و شکار آزاد دلفین در صنعت ماهی تن نیز به عنوان مهمترین جنبه ها در جامعه مصرف کنندگان بین المللی شناخته می شدند. همچنین به علت تقاضا برای محصولات ماهی تن ایمن و با کیفیت بالا، ارزش افزوده به صورت فزاینده در برآورده سازی تقاضاهای مصرف کنندگان اهمیت پیدا می کند، و معرف فرصتی برای گسترش بازارگاه است.

8. کمک های مطالعه حاضر به ادبیات

ما در این مطالعه جدید به اهمیت یک منبع اقتصادی از پروتئین و یک منبع غذایی بالقوه امگا 3 با نام ماهی تن می پردازیم. با این حال تحقیقات برند خیلی محدودی برای کنسرو ماهی تن – خصوصاً درباره علائم بسته بندی محصول و نحوه تأثیرگذاری بسته بندی بر روی فرآیند تصمیم گیری مصرف کنندگان – انجام شده است. بنابراین مقاله حاضر برخی از رازها در تایلند را فاش می سازد و نشان میدهد که سنت خانوادگی (مادر) نقش خیلی مهمی را در تصمیم خرید کنسرو ماهی تن توسط نسل های جوان تر بازی میکند. اگرچه کیفیت و قیمت غالباً به عنوان عناصر مهمی در تصمیم گیری خرید شناخته می شوند اما ما در این مقاله نشان دادیم که این موضوع برای مصرف کنندگان تایلندی و کنسرو ماهی تن صدق نمی کند. ما حدس می زنیم که بررسی های مشابه در کشورهای آسیایی دیگر همچون ژاپن می تواند نتایج مشابهی را ایجاد نماید.


بدون دیدگاه