ترجمه مقاله مدیریت زنجیره عرضه پایدار: کمک به بازارهای عرضه - نشریه الزویر

ترجمه مقاله مدیریت زنجیره عرضه پایدار: کمک به بازارهای عرضه - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۴۱,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
مدیریت زنجیره عرضه پایدار: کمک به بازارهای عرضه
عنوان انگلیسی
Sustainable supply chain management: contributions of supplies markets
صفحات مقاله فارسی
28
صفحات مقاله انگلیسی
25
سال انتشار
2018
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فرمت ترجمه مقاله
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
سایز ترجمه مقاله
14
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
نوع ارائه مقاله
ژورنال
پایگاه
اسکوپوس
ایمپکت فاکتور(IF) مجله
7.096 در سال 2019
شاخص H_index مجله
150 در سال 2020
شاخص SJR مجله
1.620 در سال 2019
شناسه ISSN مجله
0959-6526
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q1 در سال 2019
کد محصول
10507
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
ترجمه شده است ✓
ضمیمه
ندارد ☓
بیس
است ✓
مدل مفهومی
دارد ✓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
دارد ✓
رفرنس در ترجمه
در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
مهندسی صنایع، لجستیک و زنجیره تامین
مجله
مجله تولید پاک - Journal of Cleaner Production
دانشگاه
انستیتوی تخصصی مطالعات عالی لویولا ، جمهوری دومینیکن
کلمات کلیدی
تحلیل زنجیره ارزش، شاخص های پایداری، تکامل، جریان اطلاعات، مصرف متناسب
کلمات کلیدی انگلیسی
value chain analysis - sustainability indicators - integration - information flows - fair consumption
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1016/j.jclepro.2018.02.233
فهرست مطالب
چکیده
1. مقدمه
2. مرور ادبیات
2.1 شاخص های پایداری و مدل GSSC
3. مواد و روش ها
4. نتایج و بحث
4.1 جریان اطلاعات و ثبات اجتماعی زنجیره عرضه در دومینیکن
4.2 ترکیب و ثبات اقتصادی زنجیره عرضه
4.3 پایداری در زنجیره عرضه محیطی و زنجیره ارزش سبز
5 . نتیجه گیری
کاربردهای عملی
محدودیت ها
جهت گیری های تحقیقات بعدی
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

The current sustainability concern is causing the food supply chain to extend their focus beyond traditional economic goals to the triple bottom line approach. This paper argues for the implementation of a glocal sustainable supply chain (GSSC) in developing countries. The literature has identified antecedents and drivers for the adoption of sustainable supply chain management. However, there is relatively little research on methodological and empirical approaches that take into account the dynamic nature of developing countries and bridge the existing global/local divide. To address this gap, this paper first reviews the theoretical foundation and literature as well as the link between the sustainability of the supply chain and glocalisation; second, the supply chain is analysed and its performance according to sustainable indicators is outlined with regards to the relevance for developing economies, which proposes the GSSC model; third, the model is validated in the Dominican Republic supplies market chain and finally it illustrates the contributions of the supplies market chain to GSSC. Results show that the supplies market contributes to GSSC in multiple ways: i) with increasing flow of information and food safety; ii) by improving the coordination among supply chain members and eliminating intermediaries; and iii) by reducing food miles and closing the supply loop. This study develops a GSSC model for the sustainable management of the supply chain in developing countries and provides empirical research on the contribution of Santo Domingo supply market to GSSC. The paper contributes to a deeper theoretical and empirical research on the sustainable management of the supply chain in developing countries through the lens of glocalisation. This research encourages managers and policymakers to regulate the food supply chain performance without harming the environment while meeting social expectations. The paper concludes with limitations and further research directions within practical and theoretical implications.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
نگرانی های اخیر در مورد پایداری باعث شده است تا زنجیره عرضه غذا تاکید خود را فراتر از اهداف اقتصادی سنتی به سمت روش سه گانه رو به پایین گسترش دهد . این مقاله در مورد کاربردهای زنجیره عرضه پایدار جهانی – منطقه ای (GSSC) در کشورهای در حال توسعه بحث می کند. در ادبیات موجود در این حوزه ، عوامل محرک برای اتخاذ مدیریت زنجیره عرضه شناسایی شده اند. به هر حال ، تحقیقات نسبتا کمی در مورد روش های کاربردی و تجربی وجود دارد که در آنها ماهیت متغیر و پویای کشورهای در حال توسعه در نظر گرفته شده باشد و پلی بین دسته بندی جهانی / منطقه ای ایجاد شود. برای بررسی این شکاف ،در این تحقیق ، ابتدا اصول تئوری و ادبیات و همچنین ارتباط بین پایداری زنجیره عرضه و جهانی شدن بررسی شده است . سپس ، زنجیره عرضه و عملکرد آن با توجه به شاخص های پایدار با توجه به ارتباط آن با اقتصادهای در حال توسعه و با در نظر گرفتن GSSC تحلیل می شود . سوم ، این مدل در زنجیره بازار عرضه جمهوری دومیئیکن اعتبار سنجی شده است و در نهایت ، استفاده از زنجیره بازار عرضه در GSSC تشریح شده است. نتایج نشان می دهد که بازارهای عرضه از GSSC از طرق مختلف استفاده می کنند I- افزایش جریان اطلاعات و امنیت غذا 2- افزایش استفاده از این روش در میان اعضای زنجیره عرضه و حذف واسطه ها و 3- کاهش فاصله های انتقال غذا و بستن محور عرضه. این تحقیق یک مدل GSSC برای مدیریت پایدار زنجیره عرضه در کشورهای در حال توسعه ارائه می دهد و تحقیقات تجربی در مورد استفاده از بازار زنجیره سانتو دومینگو در GSSCارائه می کند. این مقاله ، به بررسی دقیق تحقیقات تئوری و تجربی در مورد مدیریت پایدار زنجیره عرضه در کشورهای در حال توسعه از طریق مفهوم جهانی شدن می پردازد. این تحقیق مدیران و سیاستمداران را تشویق می کند تا عملکرد زنجیره عرضه غذا را بدون صدمه به محیط و با تامین اهداف و انتظارات اجتماعی تنظیم کند. در جمع بندی مقاله ، محدودیت ها و جهت گیری های بعدی تحقیق در راستای کاربردهای تجربی و نظری بیان شده اند.

بدون دیدگاه