تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

ترجمه مقاله تعاملات سلنیوم با عناصر سمی و اساسی در زرده تخم مرغ تخم مرغ های تجاری و غنی شده – نشریه الزویر

عنوان فارسی: تعاملات سلنیوم با عناصر سمی و اساسی در زرده تخم مرغ تخم مرغ های تجاری و غنی شده
عنوان انگلیسی: Selenium interactions with essential and toxic elements in egg yolk from commercial and fortified eggs
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 8 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 12
سال انتشار : 2008 نشریه : الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی : PDF فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده
کد محصول : 8407 رفرنس : دارد
محتوای فایل : zip حجم فایل : 751.21Kb
رشته های مرتبط با این مقاله: صنایع غذایی و پزشکی
گرایش های مرتبط با این مقاله: علوم مواد غذایی و علوم تغذیه
مجله: مجله عناصر ردیابی در پزشکی و زیست شناسی - Journal of Trace Elements in Medicine and Biology
دانشگاه: گروه علوم بهداشتی، دانشگاه مودنا و رجیو امیلیا، ایتالیا
کلمات کلیدی: سلنیوم، تعاملات عناصر نایاب، تخم مرغ، غذای اساسی
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: ترجمه نشده است
ترجمه این مقاله با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

مواد و روش ها

تخم مرغ های تجاری

تخم مرغ های آزمایشی و حیوانات

روش

بحث

نمونه متن انگلیسی

Abstract

The main objective of this work was to evaluate the interaction between selenium concentration in both commercial and Se-enriched eggs and other essential/toxic elements (Ca, Mg, Fe, Zn, Pb, and Cd), taking into account a possible synergic action of iodine. Commercial eggs were purchased from several sale points or directly from the producers (farmyard eggs). Fortified eggs were obtained by supplementing chickenfeed for 6 weeks with Se as sodium selenite (1.0 mg/g Se) or Se plus iodine (1.0 mg/g Se+3.7 mg/g I). Se in experimental egg yolks significantly increased over the basic value by 39% in the Se group and 61% in the Se+I group, suggesting that I addition may enhance Se absorption. Levels of Se in commercial yolks were identical in free-range, barn or battery eggs, but significantly lower in farmyard and higher in organic eggs where the Se content approximated that found in Se fortified eggs. A significant reduction in Cd was observed in Se+I treated yolks compared to both control and Se alone diet, thus suggesting a high sensitivity of Cd to the detoxifying effect of Se combined with I. Furthermore, Se+I supplementation was associated with a significant Zn reduction, a finding which needs clarification to avoid attempts to maximize one component affecting the levels of other essential elements.

نمونه متن ترجمه

چکیده

هدف اصلی این تحقیق ارزیابی تعامل بین تراکم سلنیوم در تخم مرغ های تجاری و غنی شده و دیگر عناصر سمی/اساسی (Ca، Mg، Fe، Zn، Pb، و Cd) با توجه به فعالیت همزمان ید می باشد. تخم مرغ های تجاری از چندین نقطه ی فروش خریداری یا مستقیما از تولید کنندگان (مرغداری ها) خریداری شدند. تخم مرغ های غنی شده با اضافه کردن مکمل سلنیوم به عنوان سلنتین سدیم (10µg/g سلنیوم ) یا ید سلنیوم پلاس (1.0 µg/g سلنیوم +3.7 µg/g I) به غذای مرغ ها به مدت شش هفته به دست آمدند. سلنیوم در زرده ی تخم مرغ های آزمایشی به شدت به مقدار ابتدایی 39% در گروه سلنیوم و 61% در گروه سلنیوم +I افزایش یاقت که نشان می دهد افزودن I می تواند جذب سلنیوم را افزایش دهد. درجات سلنیوم در زرده های تجاری در تخم مرغ های باتری، انبار یا آزاد همین با این مقدار همخوانی داشته اما در تخم مرغ های محوطه ی مزرعه بسیار پایین تر و در تخم مرغ های ارگانیک که در آن محتوای سلنیوم در حدود تخم مرغ های غنی شده محاسبه شد، بالاتر بوده است. کاهش قابل توجهی در Cd در زرده های سلنیوم +I در مقایسه با رژیم کنترل یا سلنیوم تنها مشاهده شد که نشان دهنده ی حساسیت بالای Cd به تاثیرات سم زدای سلنیوم با I می باشد. بعلاوه اضافه کردن مکمل به سلنیوم +I با کاهش قابل توجه Zn همراه بود، یافته ای که می بایست روشن تر شود تا از افزایش یک عنصر تشکیل دهنده موثر بر میزان دیگر عناصر اساسی جلوگیری شود.