ترجمه مقاله دیدگاه های استفاده تشعشع UV در تکنولوژی های پس از برداشت

ترجمه مقاله دیدگاه های استفاده تشعشع UV در تکنولوژی های پس از برداشت
قیمت خرید این محصول
۳۳,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
دیدگاه های استفاده تشعشع UV در تکنولوژی های پس از برداشت
عنوان انگلیسی
Prospects of UV radiation for application in postharvest technology
صفحات مقاله فارسی
24
صفحات مقاله انگلیسی
12
سال انتشار
2012
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده و pdf
نوع مقاله
ISI
نوع ارائه مقاله
ژورنال
کد محصول
9930
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
درج نشده است ☓
بیس
نیست ☓
مدل مفهومی
ندارد ☓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
ندارد ☓
رفرنس در ترجمه
در انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
کشاورزی، فیزیولوژی و فناوری پس از برداشت محصولات ، علوم باغبانی
مجله
مجله غذا و کشاورزی امارات - Emirates Journal of Food and Agriculture
کلمات کلیدی
نور ماوراء بنفش، UV-B ، UV-C، فن آوری پس از برداشت، میوه، سبزیجات، هرمزی
کلمات کلیدی انگلیسی
UV light - UV-B - UV-C - Postharvest technology - Fruits - Vegetables - Hormesis
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.9755/ejfa.v24i6.14677
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
نور UV
ایده ی تاثیر مفید UV
تشعشع UV بعد از برداشت محصولات و کاربرد های فنی احتمالی
سبزیجات و میوه های آماده به مصرف
سیب زمینی
قارچ ها
اسفناج های نرسیده
بروکلی
فلفل
توت فرنگی
زغال اخته
سیب
هندوانه
انار
انگور برای شراب سازی
پاپایا
مانگو
مرکبات
جمع بندی
منابع
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

UV light has been used as a germicidal agent in water treatment and surfaces disinfection because of its capacity to affect DNA of microorganisms. On the other hand, low doses of UV-C irradiation can trigger some favourable reactions in biological organs, such as fruits and vegetables, which can lead to various beneficial effects, such as improvement of their shelf-life or increase in the content of health promoting components. The objective of this work is to review the results of some recent works on the UV application on post harvested fruits and vegetables taking into account both, its direct germicidal activity and its hormectic effects. After the presentation of the hormesis concept, the application of UV to read-to-use fruit and vegetables and, specifically, to various fruits and vegetables, is discussed. The use of UV radiation strictly for hormectic purposes at commercial scale, still needs to be further investigated.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
نور UV به عنوان یک عامل ضد میکروبی در عملیات آب و ضد عفونی سازی سطحی مورد استفاده قرار میگیرد زیرا این نور میتواند بر روی DNA ریز ارگانیسم ها تاثیر داشته باشد. در طرف دیگر، تشعشع های دوز پایین UV-C میتواند واکنش های مناسب در بعضی از ارگان های زیستی ، مانند میوه ها و سبزی ها ایجاد کند که فواید مختلفی را ایجاد میکند، مانند افزایش عمر آن ها در بسته بندی یا افزایش محتویات بخش های ارتقا دهنده ی سلامت. هدف این مطالعه مرور کردن نتایج مطالعه های قبلی در مورد استفاده از UV بر روی میوه ها و سبزی ها بعد از برداشت میباشد تا هم فعالیت ضد میکروبی و هم تاثیرات دیگر آن بررسی شود. بعد از ارائه ی مفاهیم تاثیر UV ، استفاده از UV برای محصولات میوه و سبزی آماده به مصرف به صورت ویژه بررسی میشود و تاثیر آن بر روی میوه ها و سبزیجات مختلف ارزیابی میشود. استفاده از تشعشع UV به صورت ویژه برای اهداف ایجاد تاثیرات مثبت به صورت تجاری هنوز باید بیشتر مورد بررسی قرار گیرد.

بدون دیدگاه