تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

ترجمه مقاله مرور روغن های ضروری مشتق از گیاهان در تغذیه و پرورش نشخوارکنندگان – نشریه الزویر

عنوان فارسی: یک مرور روی روغن های ضروری مشتق از گیاهان در تغذیه و پرورش نشخوارکنندگان
عنوان انگلیسی: A review of plant-derived essential oils in ruminant nutrition and production
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 20 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 26
سال انتشار : 2008 نشریه : الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی : PDF فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده
کد محصول : 8728 رفرنس : دارد ✓
محتوای فایل : zip حجم فایل : 1.27Mb
رشته های مرتبط با این مقاله: مهندسی کشاورزی
گرایش های مرتبط با این مقاله: علوم دامی و تغذیه دام
مجله: علوم و فناوری خوراک دام - Animal Feed Science and Technology
دانشگاه: مرکز تحقیقات و توسعه لبنیات و گوشت خوک، کانادا
کلمات کلیدی: روغن ضروری، نشخوارکننده، متابولیسم، پرورش، کنترل پاتوژن ها
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: ترجمه نشده است ☓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن: به انگلیسی درج شده است ✓
ترجمه این مقاله با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

چکیده

1. مقدمه

2. تعریف و شیمی

3. خصوصیات ضد میکروبی

4. نحوه عمل

5. اثرات روی تخمیر میکروبی شکمبه

5.1. اثرات روی متابولیسم پروتئین

5.2. اثرات روی تولید اسید چرب فرار

5.3. تولید متان

6. اثرات روی عملکرد نشخوارکنندگان

7. کنترل پاتوژن ها

8. نتایج

نمونه متن انگلیسی

Abstract

Public concern over use of antibiotics in livestock production has increased in recent years because of their possible contribution to emergence of antibiotic resistant bacteria, and their transmission from livestock to humans. Accordingly, ruminant microbiologists and nutritionists have been exploring alternative methods of favorably altering ruminal metabolism to improve feed efficiency and animal productivity. Plant extracts contain secondary metabolites, such as essential oils (EO), that have antimicrobial properties that make them potential alternatives to antibiotics to manipulate microbial activity in the rumen. Essential oils are naturally occurring volatile components responsible for giving plants and spices their characteristic essence and color. Over the last few years, a number of studies have examined effects of EO, and their active components, on rumen microbial fermentation. However, many of these studies are laboratory based (i.e., in vitro) and of a short-term nature.

نمونه متن ترجمه

چکیده

نگرانی عمومی در مورد استفاده از آنتی بیوتیک ها در پرورش احشام در سال های اخیر افزایش یافته است که به دلیل سهم احتمالی آن ها در ظهور باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک، و انتقال آن ها از احشام به انسان ها می باشد. از این رو، میکروبیولوژیست ها و متخصصان تغذیه ی نشخوارکنندگان، روش های جایگزینی را برای تغییر مطلوب متابولیسم شکمبه ای برای بهبود بهره وری غذایی و باروری حیوانی، کشف کرده اند. عصاره های گیاهی که حاوی متابولیت های ثانویه، مانند روغن های ضروری (EO) هستند، خصوصیات ضدمیکروبی دارند که آن ها را تبدیل به جایگزین های بالقوه ای برای آنتی بیوتیک ها برای دستکاری فعالیت میکروبی در شکمبه می کند. روغن های ضروری در حالت طبیعی به صورت ترکیبات فراری می باشند که مسئول ارائه ی ویژگی و رنگ مشخص به گیاهان و ادویه ها هستند. در طی چند سال اخیر، یک تعدادی از مطالعات، اثرات EO و ترکیبات فعال آن ها روی تخمیر میکروبی شکمبه را مورد بررسی قرار داده اند. به هرحال، بسیاری از این مطالعات، مبتنی بر آزمایشگاه هستند (یعنی in vitro) و یک ماهیت کوتاه مدت دارند.