تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

دانلود ترجمه مقاله تغذیه و ایمنی – مجله وایلی

عنوان فارسی: تغذیه و ایمنی
عنوان انگلیسی: Nutrition and immunity: an update
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 17 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 32
سال انتشار : 2010 نشریه : وایلی - Wiley
فرمت مقاله انگلیسی : PDF فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده
کد محصول : 4336 رفرنس : دارد
محتوای فایل : zip حجم فایل : 1.29Mb
رشته های مرتبط با این مقاله: پزشکی، زیست شناسی و صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله: علوم تغذیه، ایمنی شناسی پزشکی (ایمونولوژی)، باکتری شناسی پزشکی، فارماکولوژی، علوم سلولی و مولکولی، بیوشیمی‌، آبزی پروری، علوم جانوری، فیزیک پزشکی و عمل آوری فرآورده های شیلات
مجله: تحقیقات آبزی پروری (Aquaculture Research)
دانشگاه: مرکز تحقیقات تغذیه دام و بهداشت، محصولات غذایی فرانسه، سنت لوئیس، فرانسه
کلمات کلیدی: تکثیر و پرورش آبزیان، ماهی، میگو، تغذیه، ایمنی، تنظیم دستگاه ایمنی
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: ترجمه شده است
ترجمه این مقاله با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

مقدمه

ایمنی ماهی و میگو

تفاوت بین ایمنی ذاتی و تخصصی

عوامل سلولی ایمنی ذاتی

فاکتور های هورمونی ایمنی ذاتی

ایمنی میگو: سیستم دفاعی سلولی و هورمونی

میزان تغذیه و گرسنگی

پروتین ها، آمینو اسید ها و نوکلئوتید ها

اسید های چرب

کربوهیدارت ها، الگوساکارید ها و بتاگلوکان ها

ارزیابی مدولاسیون غذایی پاسخ ایمنی

پروفیلاکسیز و چشم انداز های آن

نمونه متن انگلیسی

Abstract

Immunity encompasses all mechanisms and responses used by the organismto defend itself against bacteria, viruses or parasites. Adequate supply and balance of nutrients are required for proper e⁄ciency of the host defences. Research has identi¢ed dietary factors that a¡ect human and animal immune responses like amino acids, fatty acids, minerals and vitamins. Some of these nutrients have been proven to have speci¢c actions on immunity when provided at pharmacological doses. This paper will review these nutrients and their current use in aquaculture. The immune system is an e⁄cient but complex system. Its complexity has made the assessment of the e¡ects of diets di⁄cult. Nevertheless, the standardization of methodology as well as the use of new techniques at the cell or the gene level should help to better understand the mechanisms of immune modulation. This paper will review themajor functions of ¢sh and shrimp immune system and the methodologies used. Cellular and humoral functions including cytokines will be discussed in relation to potential means to modulate them and the underlying mechanism. A better understanding of the mechanisms of modulation of the immune functions should help in the discovery of new dietary factors to improve the immune status of the animal, leading to better disease resistance.

نمونه متن ترجمه

چکیده

ایمنی در بر گیرنده همه مکانیسم ها و پاسخ های مورد استفاده توسط ارگانیسم به منظور دفاع از خود در برابر باکتری ها، ویروس ها و پارازیت هاست. عرضه کافی و تعادل عناصر مغذی برای کارایی مناسب دفاع میزبان ضروری است. تحقیقات، عوامل غذایی موثر بر پاسخ های ایمنی انسان و حیوان نظیر اسید های آمینه، اسید های چرب، مواد معدنی و ویتامین ها را شناسایی کرده اند.برخی از این عناصر مغذی دارای فعالیت های ویژه ای بر ایمنی درصورت تجویز با دوز فارموکولوژیکی می باشند. این مقاله مروری بر این عناصر مغذی و کاربرد فعلی ان ها در تکثیر و پرورش آبزیان دارد. سیستم ایمنی یک سیستم کارامد اما پیچیده است. پیچیدگی آن موجب سخت تر شدن ارزیابی اثرات عناصر مغذی شده است. با این وجود، استاندارد سازی روش علاوه بر استفاده از فناوری های جدید در سطح سلول یا ژن می تواند به درک بهتر مکانیسم های تنظیم ایمنی کمک کند. این مقاله مروری بر عملکرد دستگاه ایمنی ماهی و میگو و روش های مورد استفاده دارد. وظایف سلولی و هورمونی شامل سیتوکین ها در رابطه با ابزار های بالقوه برای تنظیم ان ها و مکانیسم های مهم مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت. درک بهتر مکانیسم های تنظیم دستگاه ایمنی می تواند به کشف فاکتور های غذایی جدید در بهبود وضعیت ایمنی حیوان کمک کند که منجر به مقاومت بهتر به بیماری می شود.