ترجمه مقاله ساختار، بیوسنتز و نحوه عمل لانتی بیوتیک ها - نشریه الزویر

ترجمه مقاله ساختار، بیوسنتز و نحوه عمل لانتی بیوتیک ها - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۴۱,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
لانتی بیوتیک ها: ساختار، بیوسنتز و نحوه عمل
عنوان انگلیسی
Lantibiotics: structure, biosynthesis and mode of action
صفحات مقاله فارسی
38
صفحات مقاله انگلیسی
24
سال انتشار
2001
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
7564
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
رشته های مرتبط با این مقاله
بیوتکنولوژی، پزشکی و زیست شناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله
بیوتکنولوژی میکروبی، میکروبیولوژی و باکتری شناسی
مجله
بررسی میکروبیولوژی FEMS
دانشگاه
گروه میکروبشناسی، دانشگاه کالج کرک، ایرلند
کلمات کلیدی
باکتریوسین، لانتی بیوتیک، لاکتیسین 3147، نحوه عمل
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
2. آنالیز مولکولی لانتی بیوتیک ها
2.1 جنبه های ساختاری
2.1.1 آمینواسیدهای غیرمعمول
2.2 سازماندهی خوشه های ژنی لانتی بیوتیک ها
2.3 مسیر بیوسنتز
2.3.1 پیش پپتیدها و نقش توالی رهبر
2.3.2 آنزیم های دخیل در تغییرات پس از ترجمه
2.3.2.1 آنزیم های LanB و LanC.
2.3.2.2 آنزیم های LanM
2.3.2.3 اصلاح لانتی بیوتیک های دو جزئی
2.3.2.4 دکربوکسیلاسیون اکسیداتیو توسط EpiD
2.3.3 فعالسازی و جابجایی
2.4 تنظیم بیوسنتز لانتی بیوتیک ها
2.4.1 خودتنظیمی تولید نایسین
2.4.2 تنظیم ایمنی لاکتیسین 3147
2.4.3 دیگر پروتئین های تنظیمی
2.5 تولید کننده ایمنی برای لانتی بیوتیک ها
2.5.1 پروتئین های ایمنی ، LanI
2.5.2 مشارکت LanFEG در ایمنی
3. مکانیسم عمل باکتریوسین ها
3.1 لانتی بیوتیک های تشکیل دهنده منفذ
3.1.1 فعالیت بیولوژیکی یا زیستی نایسین
3.1.2 دیگر لانتی بیوتیک های تشکیل دهنده ی منفذ
3.2 لانتی بیوتیک های نوع B
3.2.1 زیرواحد سیننامایسین
3.2.2 نحوه عمل مرساسیدین
3.3 باکتریوسین های دو جزئی
3.3.1 لاکتوکوکسین G
3.3.2 لاکتیسین F
3.3.3. آسیدوسین J1132
3.3.4 ترموفیلین 13
3.3.5 لاکتیسین 3147
4. دیدگاه های آینده
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

The lantibiotics are a group of ribosomally synthesised, post-translationally modified peptides containing unusual amino acids, such as dehydrated and lanthionine residues. This group of bacteriocins has attracted much attention in recent years due to the success of the well characterised lantibiotic, nisin, as a food preservative. Numerous other lantibiotics have since been identified and can be divided into two groups on the basis of their structures, designated type-A and type-B. To date, many of these lantibiotics have undergone extensive characterisation resulting in an advanced understanding of them at both the structural and mechanistic level. This review outlines some of the more recent developments in the biochemistry, genetics and mechanism of action of these peptides.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
لانتی بوتیک ها، گروهی از پپتیدها هستند که بصورت ریبوزومی سنتز می شوند، و پس از ترجمه اصلاح می شوند، که شامل آمینواسیدهای غیرمعمولی مانند باقیمانده های دهیدره شده (کم آب) و لانتیئونین هستند. در سالهای اخیر این گروه از باکتریوسین ها، به علت موفقیت یکی از مشخصه ها ی خوب لنتی بیوتیک ها، یعنی نایسین، به عنوان نگهدارنده مواد غذایی، توجه زیادی را به خود جلب کرده اند. لانتی بیوتیک های متعدد دیگری نیز شناسایی شده اند و می توان آنها را به دو گروه، براساس ساختار آنها، بصورت نوع A و نوع B، تقسیم کرد. تا به امروز، بسیاری از این لانتی بیوتیک ها، دستخوش تغییرات خصوصیاتی گسترده ای شده اند که منجر به درک بهتر سطح ساختاری و مکانیکی انها شده است. این بررسی، برخی از پیشرفت های اخیر در زمینه ی بیوشیمی، ژنتیک و مکانیسم عمل این پپتیدها را تشریح کرده است.

بدون دیدگاه