دانلود پاورپوینت تعامل منابع اصلی و اثر آن بر زمان انتظار در رستوران چند مرحله ای

دانلود پاورپوینت تعامل منابع اصلی و اثر آن بر زمان انتظار در رستوران چند مرحله ای
قیمت خرید این محصول
۳۴,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه
فرمت مقاله
پاورپوینت
قابلیت ویرایش
دارد
قابلیت پرینت
دارد
کد محصول
P3089
تعداد اسلایدها
41
تعداد شکل، نمودار و جداول
5
عنوان کامل
تعامل منابع اصلی و تاثیر آنها بر زمان انتظار در رستوران چند مرحله ای
رشته های مربوط
مدیریت
گرایشهای مربوط
مدیریت اجرایی، مدیریت بازرگانی، بازاریابی و بازاریابی بین المللی
فهرست
مقدمه
پیشینه
ارائه مدل و فرضیات
نتایج و بحث
نتیجه گیری
بخشی از پاورپوینت
معیارهای اندازه گیری عملکرد مدیریت ظرفیت
معیارهای اندازه گیری عملکرد بکار رفته در این مطالعات عبارتنداز زمان غذاخوری، نرخ سرمایه و کار ، زمان انتظار یا درآمد. به طور مثال، فیلد (1997) از دوره زمانی غذا خوری به عنوان معیار اندازه گیری سطح رضایتمندی مشتری استفاده نمود. کیمز (1999) این گونه تصور نمود که کاهش زمان غذاخوری به افزایش سطح درآمد و سود کمک نمود. با این حال، بین زمان غذاخوری و تمایل مشتری به ایستادن رابطه نزدیکی برقرار بوده و به طور غیر محتمل توسط مدیران کنترل می شود.
نکات
- تنها در فروشگاه اینترنتی ایران عرضه میتوانید قبل از خرید برای اطمینان از محتوای محصول، قسمتی از مقاله پاورپوینت را به طور رایگان دانلود کنید و در صورت رضایت خریداری نمایید.

- تمامی حقوق مادی و معنوی این محصول متعلق به گروه آموزشی ایران عرضه بوده و هرگونه انتشار این مقاله پاورپوینت به صورت انبوه بدون اخطار قبلی پیگرد قانونی در پی خواهد داشت.


بدون دیدگاه