ترجمه مقاله ارزیابی عملکرد سیستم مدیریت امنیت غذا در کشتارگاه های خوک چین - نشریه الزویر

ترجمه مقاله ارزیابی عملکرد سیستم مدیریت امنیت غذا در کشتارگاه های خوک چین - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۳۱,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
ارزیابی عملکرد سیستم مدیریت امنیت غذا در کشتارگاه های خوک چین
عنوان انگلیسی
Performance assessment of food safety management system in the pork slaughter plants of China
صفحات مقاله فارسی
15
صفحات مقاله انگلیسی
9
سال انتشار
2017
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
6885
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است
رشته های مرتبط با این مقاله
مهندسی صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله
کنترل کیفی و بهداشت
مجله
کنترل مواد غذایی - Food Control
دانشگاه
دانشکده علوم و مهندسی غذایی، دانشگاه فناوری هیفی، چین
کلمات کلیدی
سیستم مدیریت امنیت غذایی، خوک، ارزیابی، اعلام نشده، عملکرد اجرا
فهرست مطالب
چکیده
1.مقدمه
2. داده ها و روشها
2.1 دسته بندی شرکتهای خوک چینی
2.2 روشهای ارزیابی
2.2.1 طراحی پرسشنامه و چک لیست
2.2.2. تعریف عملکرد FSMS
2.2.3 استاندارد کالیبراسیون ارزیابها
2.3 ارزیابی اعلام نشده
2.4 آنالیز داده و آماره
3. نتایج و بحث
3.1 عوامل اجرای FSMS
3.1.1 اندازه شرکت بر حسب تغییر و تبدیل و تعداد کارکنان
3.1.2 منطقه ی موقعیت مکانی
3.1.3 بازارهای هدف
3.1.4 گواهی های معتبر در شرکتهای غذایی
3.2 عملکرد FSMS
3.3 عملکرد اصول HACCP
3.4 عملکرد ارزیابی اعلام نشده
4. نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

The aim of this study was to investigate the status of food safety management system (FSMS) implemented at the pork slaughter plants in China, based on a detailed profile of both announced assessments carried out in 60 companies and unannounced assessments in 25 ones, with the checklist covered 29 indicators. The results from the study indicated several factors had an effect on the status of FSMS, associated with company size, location, target market, and valid certificates. The results also revealed a weakness of FSMS on good manufacture practices, including contamination control, pest control, clean and disinfection, facility environment and personal hygiene. In order to precisely measure implementation performance and better identify insufficiency, unannounced assessment was shown to be more efficient than announced assessment.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
هدف این مطالعه بررسی وضعیت سیستم مدیریت ایمنی غذای (FSMS) اجرا شده در کشتارگاه های خوک چین میباشد که بر مبنای خصوصیات دقیق هم ارزیابی های صورت گرفته ی اعلام شده در 60 شرکت و هم ارزیابی های اعلام نشده در 25 شرکت میباشد، این چک لیست 29 شاخص را پوشش میداد. نتایج حاصل از این مطالعه چندین عامل را بیان کرد که بر وضعیت FSMS اثر داشت که به اندازه ی شرکت، موقعیت مکانی، بازار هدف و گواهی نامه های معتبر مربوط بود. نتایج هم چنین، ضعف FSMS بر شیوه های ساخت خوب را آشکار کرد از جمله کنترل آلودگی، کنترل آفت، پاکی و ضدعفونی بودن و محیط تاسیسات و بهداشت فردی. برای سنجش دقیق عملکرد اجرا، شناسایی بهتر نابسندگی، ارزیابی اعلام نشده، از ارزیابی اعلام شده، کارامدتر نشان داده شد.

بدون دیدگاه