ترجمه مقاله گیاهان آروماتیک و روغن ضروری به عنوان افزودنی های غذایی در تغذیه غیر نشخوارکنندگان – نشریه BMC

عنوان فارسی: | گیاهان آروماتیک و روغن ضروری به عنوان افزودنی های غذایی در تغذیه غیر نشخوارکنندگان: یک بررسی مروری |
عنوان انگلیسی: | Essential oil and aromatic plants as feed additives in non-ruminant nutrition: a review |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 10 | تعداد صفحات ترجمه فارسی : 13 |
سال انتشار : 2015 | نشریه : BMC |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده |
کد محصول : 8729 | رفرنس : دارد |
محتوای فایل : zip | حجم فایل : 1.34Mb |
رشته های مرتبط با این مقاله: کشاورزی |
گرایش های مرتبط با این مقاله: علوم دامی و تغذیه دام |
مجله: مجله بیوتکنولوژی و علوم حیوانی - Journal of Animal Science and Biotechnology |
دانشگاه: دانشگاه کشاورزی چین |
کلمات کلیدی: ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی، روغن های ضروری، افزودنی های غذایی، افزاینده رشد، عملکرد روده، ایمنی |
وضعیت ترجمه عناوین جداول: ترجمه شده است |
وضعیت ترجمه متون داخل جداول: ترجمه نشده است |
چکیده
مقدمه
پاسخ عملکرد ایجاد شده توسط EOsها
تنطیم میکروفلور روده
تاثیر روی جذب (دریافت) غذایی و مورفولوژی روده
وضعیت ایمنی
اثرات آنتی اکسیدانی
تاثیر EOsها
نتایج
Abstract
This paper summarizes the current knowledge regarding the possible modes of action and nutritional factors involved in the use of essential oils (EOs) for swine and poultry. EOs have recently attracted increased interest as feed additives to be fed to swine and poultry, possibly replacing the use of antibiotic growth promoters which have been prohibited in the European Union since 2006. In general, EOs enhance the production of digestive secretions and nutrient absorption, reduce pathogenic stress in the gut, exert antioxidant properties and reinforce the animal’s immune status, which help to explain the enhanced performance observed in swine and poultry. However, the mechanisms involved in causing this growth promotion are far from being elucidated, since data on the complex gut ecosystem, gut function, in vivo oxidative status and immune system are still lacking. In addition, limited information is available regarding the interaction between EOs and feed ingredients or other feed additives (especially pro- or prebiotics and organic acids). This knowledge may help feed formulators to better utilize EOs when they formulate diets for poultry and swine.
این مقاله، دانش جاری در مورد وضعیت های احتمالی فعالیت و فاکتورهای تغذیه ای درگیر در کاربرد روغن های ضروری (EOs) برای خوک و ماکیان را به طور خلاصه بیان کرده است. Eosها اخیرا توجه زیادی را به عنوان افزودنی های غذایی که باید به خوک و ماکیان داده شوند به خود جلب کرده اند، که احتمالا جایگزین کاربرد افزاینده های رشد آنتی بیوتیکی شده اند که در اتحادیه ی اروپا از سال 2006 منع شده بودند. به طور کلی، EOs ها موجب افزایش تولید ترشحات هاضمه و جذب (دریافت) مواد غذایی، کاهش استرس پاتوژنیک در روده، اعمال خصوصات آنتی بیوتیکی، و تقویت وضعیت ایمنی حیوانات می شوند که به توضیح افزایش کارایی مشاهده شده در خوک و ماکیان کمک می کند. به هرحال، مکانیسم های درگیر در ایجاد این افزایش رشد، هنوز به خوبی توضیح داده نشده اند چون داده های مرتبط با اکوسیستم پیچیده ی روده، عملکرد روده، حالات اکسیداتیو in vivo و سیستم ایمنی هنوز موجود نیستند. به علاوه، اطلاعات محدودی در مورد تعامل بین EOs ها و ترکیبات غذایی یا سایر افزودنی های غذایی (به ویژه اسیدهای ارگانیک پروبیوتیک یا پری بیوتیک) در دسترس می باشد. این دانش ممکن است به فرموله کنندگان مواد غذایی برای کاربرد بهتر EOsها، زمانی که آن ها رژیم های غذایی را برای خوک و ماکیان فرموله می کنند، کمک کند.