ترجمه مقاله روندهای کنونی در نگه دارنده های طبیعی برای محصولات سوسیسی تازه – نشریه الزویر

عنوان فارسی: | روندهای کنونی در نگه دارنده های طبیعی برای محصولات سوسیسی تازه |
عنوان انگلیسی: | Current trends in natural preservatives for fresh sausage products |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 12 | تعداد صفحات ترجمه فارسی : 21 |
سال انتشار : 2015 | نشریه : الزویر - Elsevier |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده |
کد محصول : 9276 | رفرنس : دارد ✓ |
محتوای فایل : zip | حجم فایل : 1.26Mb |
رشته های مرتبط با این مقاله: صنایع غذایی و بیوتکنولوژی |
گرایش های مرتبط با این مقاله: بیوتکنولوژی میکروبی، علوم مواد غذایی و فناوری مواد غذایی |
مجله: روند علوم و تکنولوژی مواد غذایی - Trends in Food Science & Technology |
دانشگاه: گروه بیوتکنولوژی میکروبی، بیوشیمی و مواد غذایی، آفریقای جنوبی |
وضعیت ترجمه عناوین جداول: ترجمه شده است ✓ |
وضعیت ترجمه متون داخل جداول: ترجمه نشده است ☓ |
وضعیت ترجمه منابع داخل متن: به انگلیسی درج شده است ✓ |
doi یا شناسه دیجیتال: https://doi.org/10.1016/j.tifs.2015.05.003 |
چکیده
مقدمه
گروه بندی محصولات خانواده سوسیس ها
سوسیس های تازه
فاکتورهایی که کیفیت سوسیس های تازه را تحت تاثیر قرار می دهند
ترکیب میکروبی
رادیکال های آزاد
مهار شیمیایی سوسیس های تازه
ضدمیکروب ها
آنتی اکسیدان ها
موادی که باعث جلوگیری از تغییر رنگ به قهوه ای می شوند (ضد قهوه ای)
نگه دارنده های ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی برای سوسیس های تازه
ترکیبات مشتق از میکروب ها
باکتریوسین ها
اسیدهای ارگانیک
ترکیبات مشتق از گیاهان
ترکیبات مشتق از حیوانات
کیتوزان
لاکتوفرین
لیزوزیم
سایر نگه دارنده های طبیعی احتمالی
نتایج
Natural preservatives from bacteria, plants and animals currently in use in fresh sausage manufacture were investigated. Bacteriocins and organic acids from bacterial origins showed good antimicrobial activities against pathogens. Plant-derived antimicrobials could increase the shelf-life of fresh sausages and in some cases also decrease lipid oxidation and decrease colour loss. Chitosan was the only animal-derived antimicrobial investigated and also increased shelf life of fresh sausages. It was evident that the natural antimicrobials would perform even better in combination with other natural antimicrobials, or lowered levels of synthetic antimicrobials or other hurdles such as specific packaging material.
نگه دارنده های طبیعی مشتق از باکتری ها، گیاهان و حیوانات اخیرا در کارخانجات خانواده ی سوسیس های تازه مورد بررسی قرار گرفته اند. سموم باکتریایی و اسیدهای طبیعی به دست آمده از منشاهای باکتریایی، فعالیت-های ضدباکتریایی خوبی را در مقابل پاتوژن ها نشان می دهند. ضد باکتر های به دست آمده از گیاهان می توانند زندگی فلاتی سوسیس های تازه را افزایش دهند و در برخی موارد می توانند موجب کاهش اکسیداسیون لیپید و کاهش از دست رفتن رنگ شوند. کیتوزان تنها ضد میکروب به دست آمده از حیوانات می باشد که مورد بررسی قرار گرفته است و موجب افزایش زندگی فلاتی سوسیس های تازه می شود. مشخص است که ضدباکتری های طبیعی می توانند در ترکیب با سایر ضد باکتری های طبیعی یا سطوح پایین تری از ضد میکروب های سنتتیک یا سایر موانع دیگر مانند مواد بسته بندی خاص، بهتر عمل کنند.