ترجمه مقاله کاکائو، فشار خون و بهداشت قلب و عروق - نشریه ACS

ترجمه مقاله کاکائو، فشار خون و بهداشت قلب و عروق - نشریه ACS
قیمت خرید این محصول
۴۱,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
کاکائو، فشار خون و بهداشت قلب و عروق
عنوان انگلیسی
Cocoa, Blood Pressure, and Cardiovascular Health
صفحات مقاله فارسی
20
صفحات مقاله انگلیسی
9
سال انتشار
2015
نشریه
ACS
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
8325
رشته های مرتبط با این مقاله
صنایع غذایی و پزشکی
گرایش های مرتبط با این مقاله
علوم مواد غذایی و علوم تغذیه
مجله
مجله شیمی کشاورزی و مواد غذایی - Journal of Agricultural and Food Chemistry
دانشگاه
بخش علوم زندگی، بهداشت و محیط زیست، دانشگاه لاکویلا، ایتالیا
کلمات کلیدی
کاکائو، فشار خون، سلامت قلب و عروق، پلی فنل ها، اندوتلیوم
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
شواهد حاصل از مطالعات اپیدمیولوژیک
اثرات تجربی و بالینی: اثرات کاکائو بر روی BP
کوکا و: BP مکانیسم هایی که باید در عمل و چشم انداز دیده شود
بحث و نتایج
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
ABSTRACT

High blood pressure is an important risk factor for cardiovascular disease and cardiovascular events worldwide. Clinical and epidemiological studies suggest that cocoa-rich products reduce the risk of cardiovascular disease. According to this, cocoa has a high content in polyphenols, especially flavanols. Flavanols have been described to exert favorable effects on endothelium-derived vasodilation via the stimulation of nitric oxide-synthase, the increased availability of L-arginine, and the decreased degradation of NO. Cocoa may also have a beneficial effect by protecting against oxidative stress alterations and via decreased platelet aggregation, decreased lipid oxidation, and insulin resistance. These effects are associated with a decrease of blood pressure and a favorable trend toward a reduction in cardiovascular events and strokes. Previous meta-analyses have shown that cocoa-rich foods may reduce blood pressure. Long-term trials investigating the effect of cocoa products are needed to determine whether or not blood pressure is reduced on a chronic basis by daily ingestion of cocoa. Furthermore, long-term trials investigating the effect of cocoa on clinical outcomes are also needed to assess whether cocoa has an effect on cardiovascular events. A 3 mmHg systolic blood pressure reduction has been estimated to decrease the risk of cardiovascular and all-cause mortality. This paper summarizes new findings concerning cocoa effects on blood pressure and cardiovascular health, focusing on putative mechanisms of action and “nutraceutical “ viewpoints.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
فشار خون بالا یک عامل خطرناک و مهم برای بیماری های قلبی عروقی در سراسر جهان است. مطالعات بالینی و اپیدمیولوژیک نشان می دهد که محصولات غنی از کاکائو خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی را کاهش می دهند. با توجه به این حقیقت ، کاکائو حاوی مقادیر زیادی ازپلی فنل ها، به ویژه فلاونول ها است. فلانول ها ، از طریق تحریک اکسید سیتانات نیتریک، افزایش در دسترس بودن L-آرژینین و کاهش تخریب NO ، اثرات مطلوبی بر اندو تیلیوم وادولاسیون اعمال می کنند . اکائو ممکن است با محافظت در برابر تغییرات استرس اکسیداتیو و کاهش تجمع پلاکتها، کاهش اکسیداسیون چربی و مقاومت به انسولین مفید عمل کند . این اثرات با کاهش فشار خون و روند مطلوب در جهت کاهش وقایع عروقی و سکته مغزی ، قلبی و عروقی همراه است . متاآنالیز قبلی نشان داده است که غذاهای غنی از کاکائو ممکن است فشار خون را کاهش دهد. برای بررسی عملکرد و تاثیرات کاکائو ، تلاش های طولانی مدتی لازم است تا ببینیم آیا فشار خون مزمن با مصرف کاکائو روزانه کاهش می یابد یا خیر .
علاوه بر این، مطالعات طولانی مدت در مورد تاثیر کاکائو بر نتایج بالینی نیز برای ارزیابی اینکه آیا کاکائو بر روی حوادث قلبی عروقی اثر می گذارد، مورد نیاز است. گفته شده است که کاهش فشارخون سیستولیک به میزان 3 میلیمتر جیوه ، خطر مرگ و میر ناشی از قلب و عروق و همه موارد را کاهش می دهد. این مقاله خلاصه یافته های جدید در مورد اثرات کاکائو بر فشار خون و سلامت قلب و عروق، با تمرکز بر مکانیسم های احتمالی عملی و دیدگاه های " نوتراکتیکال " ( اندیشه غذای داروسان ) می باشد .

بدون دیدگاه