دانلود ترجمه مقاله مقدار آب مجازی محصولات غلات در چین - مجله وایلی

دانلود ترجمه مقاله مقدار آب مجازی محصولات غلات در چین - مجله وایلی
قیمت خرید این محصول
۱۸,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
مقدار آب مجازی محصولات غلات اصلی و جریانات آب مجازی بین مناطق در چین
عنوان انگلیسی
The virtual water content of major grain crops and virtual water flows between regions in China
صفحات مقاله فارسی
15
صفحات مقاله انگلیسی
11
سال انتشار
2012
نشریه
وایلی - Wiley
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
3238
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است
رشته های مرتبط با این مقاله
مهندسی کشاورزی و مهندسی عمران
گرایش های مرتبط با این مقاله
مهندسی و مدیریت منابع آب، علوم و مهندسی آب و مدیریت منابع آب
مجله
علوم غذایی و کشاورزی
دانشگاه
موسسه خاک و حفاظت از آب، آکادمی علوم چین و وزارت منابع آب، Yangling، چین
کلمات کلیدی
مقدار آب مجازی، آب سبز، آب آبی، جریانات آب مجازی، صرفه جویی در آب، چین
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
داده ها و روشها
منطقه مطالعه
داده ها
مدل FAO
داده های اقلیمی
داده های کشاورزی
روشها
نتایج
VWC گندم، ذرت و برنج
VWC سبز و آبی گندم ، ذرت و برنج
جریانات آب مجازی وابسته به انتقال غلات بین مناطق
بحث
نتیجه گیری
نحوه خرید نسخه پاورپوینت این مقاله
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

BACKGROUND: The disproportionate distribution of arable land and water resources has become a bottleneck for guaranteeing food security in China. Virtual water and virtual water trade theory have provided a potential solution to improve water resources management in agriculture and alleviate water crises in water-scarce regions. The present study evaluates the green and blue virtual water content of wheat, maize and rice at the regional scale in China. It then assesses the water-saving benefits of virtual water flows related to the transfer of the three crops between regions. RESULTS: The national average virtual water content of wheat, maize and rice were 1071 m3 per ton (50.98% green water, 49.02% blue water ), 830 m3 per ton (76.27% green water, 23.73% blue water) and 1294 m3 per ton (61.90% green water, 38.10% blue water), respectively. With the regional transfer of wheat, maize and rice, virtual water flows reached 30.08 Gm3 (59.91% green water, 40.09% blue water). Meanwhile, China saved 11.47 Gm3 green water, while it consumed 7.84 Gm3 more blue water than with a no-grain transfer scenario in 2009. CONCLUSION: In order to guarantee food security in China, the government should improve water productivity (reduce virtual water content of crops) during the grain production process. Meanwhile, under the preconditions of economic feasibility and land-water resources availability, China should guarantee the grain-sown area in southern regions for taking full advantage of green water resources and to alleviate the pressure on water resources.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
پیشینه: توزیع نامتناسب زمین زراعی و منابع آبی به تنگنایی برای تضمین ایمنی غذا در چین تبدیل شده است. آب مجازی و نظریه تجارت آب مجازی راه حلی بالقوه برای بهبود مدیریت منابع آب در بخش کشاورزی مهیا ساخته و بحران های آبی در مناطق کمبود آب را حل می کند. مطالعه حاضر به ارزیابی مقادیر آب مجازی آبی و سبز گندم، ذرت و برنج در مقیاس منطقه ای در چین می پردازد. سپس مزایای صرفه جویی در آب جریانات آب مجازی در رابطه با انتقال سه محصول بین مناطق را ارزیابی می نماید.
نتایج: میانگین ملی مقدار آب مجازی گندم، ذرت و برنج به ترتیب در تن ( 98. 50 درصد آب سبز، 49.02 درصد آب آبی) ، در تن ( 27. 76 درصد آب سبز، 73. 23 درصد آب آبی) و در تن ( 90. 61 درصد آب سبز، 10. 38 درصد آب آبی) بود. با انتقال منطقه ای گندم، ذرت و برنج، جریانات آب مجازی به ( 91. 59 درصد آب سبز، 09. 40 درصدآب آبی) رسید. ضمناً، چین در از آب سبز صرفه جویی نمود در حالیکه آب آبی بیشتر با سناریو انتقال بدون غلات در 2009 مصرف نمود.
نتیجه گیری: به منظور تضمین ایمنی غذا در چین، دولت باید بهره وری آب ( مقدار آب مجازی محصولات را کاهش دهد) را در طول فرایند تولید غلات بهبود بخشد. ضمناً، تحت پیش شروط امکان پذیری اقتصادی و دسترس پذیری منابع آب زمینی، چین باید ناحیه غلات ریزی و پرورش غلات در مناطق جنوبی برای بهره گیری کامل از منابع آب سبز و رفع فشار وارده به منابع آبی را تضمین نماید.

بدون دیدگاه