ترجمه مقاله تعیین نسبتهای ایزوتوپ ۱۳C/12C اسیدهای آلی، گلوکز و فروکتوز – نشریه الزویر
عنوان فارسی: | تعیین نسبتهای ایزوتوپ 13C/12C اسیدهای آلی، گلوکز و فروکتوز به وسیله HPLC-co-IRMS در تایید آب لیمو |
عنوان انگلیسی: | 13C/12C isotope ratios of organic acids, glucose and fructose determined by HPLC-co-IRMS for lemon juices authenticity |
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 5 | تعداد صفحات ترجمه فارسی : 12 |
سال انتشار : 2014 | نشریه : الزویر - Elsevier |
فرمت مقاله انگلیسی : PDF | فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده |
کد محصول : F855 | رفرنس : دارد ✓ |
محتوای فایل : zip | حجم فایل : 598.49Kb |
رشته های مرتبط با این مقاله: شیمی |
گرایش های مرتبط با این مقاله: شیمی آلی و شیمی تجزیه |
مجله: شیمی مواد غذایی - Food Chemistry |
کلمات کلیدی: HPLC-co-IRMS، نسبت ایزوتوپ کربن 13، d13C، اسیدهای آلی، گلوکز، فروکتوز، آب لیمو، کنسانتره لیمو، تایید |
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: ترجمه شده است ✓ |
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: ترجمه شده است ✓ |
وضعیت ترجمه منابع داخل متن: ترجمه شده است ✓ |
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه: به صورت عکس، درج شده است ✓ |
doi یا شناسه دیجیتال: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2013.09.020 |
چکیده
1. مقدمه
2. آزمایشگاهی
2. 1. مواد شیمیایی
2. 2. نمونه ها
2. 3. آنالیز دستگاهی
2. 4. تعیین نسبت ایزوتوپ
2. 5. محاسبه
3. نتایج و بحث
4. نتیجه
Abstract
High performance liquid chromatography linked to isotope ratio mass spectrometry via an interface allowing the chemical oxidation of organic matter (HPLC-co-IRMS) was used to simultaneously determine carbon 13 isotope ratio (d13C) of organic acids, glucose and fructose in lime and lemon juices. Because of the significant difference between organic acids and sugars concentrations, the experimental prool was optimised by applying a ‘‘current jump’’ to the IRMS device. The filament current is increased of 300 lA during elution in order to enhance IRMS sensitivity. Then, analysis were performed on 35 lemon and lime fruits from various geographical origins and squeezed in the laboratory. An overall average d13C values of 25.40 ± 1.62‰, 23.83 ± 1.82‰ and 25.67 ± 1.72‰ is found for organic acids mixture mainly made up of citric acid, glucose and fructose, respectively. These authentic samples allowed the definition of a confidence domain to which have been confronted 30 commercial juices (24 ‘‘pure juices’’ and 6 coming from concentrate). Among these 30 samples, 10 present d13C values outside the defined range revealing an added ‘‘C4’’ type organic acids or sugars, addition not specified on the label that is not in agreement with EU regulation.
چکیده
کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا همراه با اسپکترومتری جرمی نسبت ایزوتوپ از طریق پذیرفتن وجه مشترک اکسیداسیون شیمیایی ماده آلی (HPLC-co-IRMS) برای تعیین همزمان نسبت ایزوتوپ کربن 13 (δ13C) اسیدهای آلی، گلوکز و فروکتوز در لیمو و آب لیمو استفاده شد. به دلیل وجود اختلاف قابل توجه بین غلظت اسیدهای آلی و مواد قندی، دستورالعمل آزمایشگاهی به وسیله به کارگیری جهش جریان در دستگاه IRMS بهینه سازی شد. جریان فیلامنت به منظور افزایش حساسیت IRMS در طی استخراج تا μA300 افزایش یافت. سپس آنالیز بر روی 35 نمونه لیمو و آب لیموی به دست آمده از نقاط جغرافیایی مختلف انجام شده و آب لیموها در آزمایشگاه گرفته شد. مقادیر δ13C متوسط، 62/1%±40/25-، 82/1%±83/23- و 72/1%±67/25- به ترتیب برای مخلوط اسیدهای آلی که عمدتا از ترکیبات سیتریک اسید هستند، گلوکز و فروکتوز تعیین شد. این نمونه های معتبر تعیین یک محدوده اطمینان را در مواجهه با 30 نوع آب میوه تجاری مجاز دانستند (24 نوع آب میوه خالص و 6 نوع آب میوه حاصل از کنسانتره). در بین این 30 نمونه، مقادیر δ13C در 10 نمونه خارج از محدوده تعیین شده بودند و ماده افزودنی از نوع C4 از اسیدهای آلی یا مواد قندی در آنها یافت شد، این افزودنی بر روی برچسب آب میوه مشخص نشده بود که برخلاف قواعد اتحادیه اروپاست.