منوی کاربری
  • پشتیبانی: ۴۲۲۷۳۷۸۱ - ۰۴۱
  • سبد خرید

ترجمه مقاله بررسی راهکارهای خالص سازی آنزیم ماناز میکروبی

ترجمه مقاله بررسی راهکارهای خالص سازی آنزیم ماناز میکروبی
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
بررسی راهکارهای خالص سازی آنزیم ماناز میکروبی
عنوان انگلیسی
AN OVERVIEW OF PURIFICATION STRATEGIES FOR MICROBIAL MANNANASES
صفحات مقاله فارسی
16
صفحات مقاله انگلیسی
18
سال انتشار
2014
نشریه
ijpbs
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
5275
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
دانشگاه
گروه میکروبیولوژی، دانشگاه پنجاب، چندیگر، هند
رشته های مرتبط با این مقاله
زیست شناسی، صنایع غذایی، شیمی
کلمات کلیدی
آنزیم ماناز، الکترو فوبرز، توصیف، وزن ملکولی، حوزه پیوند های کربوهیدرات
گرایش های مرتبط با این مقاله
میکروبیولوژی، ژنتیک مولکولی و مهندسی ژنتیک،
مجله
مجله بین المللی داروسازی و بیوگرافی علوم
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب

چکيده
1- مقدمه
2- آناليزنهايي روش خالص سازي آنزيم ماناز
3- معايب روشهاي پالايش
1 -3 مشکلات مربوط به بعضي از روشهاي پالايش
1 -1 -3 رسوب
2 -1-3 فيلتراسيون ژل
3-1-3 الکتروفورسیز
4- خالص سازی مانازهای بازترکیبی
5. نکات نهایی وگرایش های آینده در مورد استراتژی های خالص سازی آنزیم ماناز

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی

چكيده
آنزيم بي – ماناز مي تواند هموسلولز ماناني را هيدروليز كند و همچنين پيوند هاي كوتاه بي -4 وا ماتاز را آزاد سازد كه مي توانند توسط بي – ما نوسيداز به مانوزهيدروليز شوند . چنين آنزيم هايي فقط مورد توجه حوزه هاي آكادميك قرار نمي گيرند بلكه داراي پتانسيل كاربردهاي زيست فناوري در بازارهاي آنزيم هاي صنعتي مي باشند كه از جمله آنها مي توان به فناوري غذا و تغذيه – توليد قهوه – توليدات بيواتانول – عناصر كنترل لعاب – حوزه هاي دارويي – صنعت خمير كاغذ و كاغذ و غيره اشاره كرد . آنزيم ماناز خالص شده براي بعضي از كاربرد هاي صنعتي مثل غذا و دارو مورد نياز مي باشند . به علاوه ، پالايش آنزيم ماناز به تعيين سری و ساختار سه بعدي آنها كمك مي كند و منجر به درك بهتر مكانيزم هاي جنبشي مي شود . آنزيم هاي ماناز به دست آمده از باكتري ها – قارچ ها و آكتينومسيت ها هم براي اهداف همگون سازي تصفيه مي شوند . اين مقاله يك بررسي كامل از استراتژي هاي مختلف به كارگرفته شده براي خالص سازي آنزيم هاي ماناز حاصل از باكتري ها – قارچ ها و آكنومسيت ها را مطرح مي سازد . چون خالص سازي پروتئين طبيعتا در چند مرحله از جمله تركيب تكنيك هاي مختلف انجام مي شود ، تاثير اين مراحل و زمان هر كدام از مراحل هم تحليل مي شود . اين كار به طراحي فرآيند خالص سازي ماناز كمك مي كند . به علاوه ، ويژگي هاي خاص اين گروه از آنزيم ها از جمله پيوند هاي كربوهيدارتي (CBD ) و اهميت آنها در توسعه روشهاي ترکیبی يراي افزايش و تسهيل فرآيند خالص سازي نيز مورد بحث قرار گرفته است . جهت گيري هاي جديد براي بهبود تصفيه و تفكيك ماناز از مخمرها نيز توصيف شده است .

نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی

ABSTRACT

β-Mannanases hydrolyze mannan-based hemicelluloses and liberate short β-1,4 manno oligomers, which can be further hydrolysed to mannose by β-mannosidases. Such enzymes are not only of academic interest but also they have potential biotechnological applications in a wide range of industrial enzyme market, including food and feed technology, coffee extraction, bioethanol production, slime control agents, pharmaceutical field, pulp and paper industry, etc. Purified mannanases are required for some of the industrial applications like food and pharmaceutical industry. Moreover, purification of mannanase has enabled their successful sequence determination and their three-dimensional structure leading to better understanding of kinetic mechanism. Mannanases from a large number of bacteria, fungi, and actinomycetes have been purified to homogeneity. This article presents a critical review of different strategies which have been employed for the purification of bacteria, fungi and actinomycetes mannanases. Since protein purification is normally done in series of sequential steps involving a combination of different techniques, the effect of a sequence of steps and the number of times each step is used has been analyzed. This will prove to be of immense help while planning mannanase purification. Moreover special features of this class of enzymes, such as carbohydrate binding domains (CBDs) and their importance in the development of affinity methodologies to increase and facilitate mannanase purification has also been discussed. New directions to improve mannanase separation and purification from fermentation media are described.


بدون دیدگاه