ترجمه مقاله پدیداری و پایداری مقاومت فشار بالا در پاتوژن های غذایی مختلف

ترجمه مقاله پدیداری و پایداری مقاومت فشار بالا در پاتوژن های غذایی مختلف
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
پدیداری و پایداری مقاومت فشار بالا در پاتوژن های غذایی مختلف
عنوان انگلیسی
Emergence and Stability of High-Pressure Resistance in Different Food-Borne Pathogens
صفحات مقاله فارسی
13
صفحات مقاله انگلیسی
8
سال انتشار
2012
نشریه
Asm
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
f269
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
رشته های مرتبط با این مقاله
مهندسی صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله
علوم مواد غذایی، فراوری مواد غذایی و زیست فناوری مواد غذایی
مجله
میکروبیولوژی کاربردی و محیطی - Applied and Environmental Microbiology
دانشگاه
آزمایشگاه میکروب شناسی مواد غذایی و مرکز تحقیقات تغذیه و علوم غذایی لوان، گروه سیستم های میکروبی و مولکولی، دانشکده مهندسی علوم زیستی، بلژیک
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
مقدمه
مواد و روش ها
نتایج
توسعه ی مقاومت HHP در نژادهای مختلف E.coli
بار و پایداری خصیصه ی مقاومت HHP.
بررسی ارتباط احتمالی بین مقاومت HHP و مقاومت E. coli
بحث
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
High hydrostatic pressure (HHP) processing is becoming a valuable nonthermal food pasteurization technique, although there is reasonable concern that bacterial HHP resistance could compromise the safety and stability of HHP-processed foods. While the degree of natural HHP resistance has already been shown to vary greatly among and within bacterial species, a still unresolved question remains as to what extent different food-borne pathogens can actually develop HHP resistance. In this study, we therefore examined and compared the intrinsic potentials for HHP resistance development among strains of Escherichia coli, Shigella flexneri, Salmonella enterica serovars Typhimurium and Enteritidis, Yersinia enterocolitica, Aeromonas hydrophila, Pseudomonas aeruginosa, and Listeria innocua using a selective enrichment approach. Interestingly, of all strains examined, the acquisition of extreme HHP resistance could be detected in only some of the E. coli strains, indicating that a specific genetic predisposition might be required for resistance development. Furthermore, once acquired, HHP resistance proved to be a very stable trait that was maintained for >80 generations in the absence of HHP exposure. Finally, at the mechanistic level, HHP resistance was not necessarily linked to derepression of the heat shock genes and was not related to the phenomenon of persistence.
نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
فرآوری فشار هیدروستاتیک بالا (HHP)  یک روش پاستوریزه کردن غذا بدون گرمایش است اگرچه این نگرانی وجود دارد که مقاومت باکتریایی HHP می تواند امنیت و پایداری غذاهای فرآوری شده با HHP را به خطر بی اندازد. در حالی که میزان مقاومت طبیعی HHP در میان و بین گونه های باکتریایی متفاوت است، همچنان یک پرسش بدون پاسخ باقی می ماند که تا چه میزان پاتوژن های غذایی مختلف می توانند در واقع مقاومت HHP را افزایش دهند. در این مطالعه، ما توان ذاتی برای توسعه ی مقاومت HHP را در میان چند باکتری به نام های اسکریکیا کولی، شیگلا فلکسنری، سالمونلا انتریکا سروارس و.......  ارزیابی و مقایسه کردیم که این امر از طریق رویکرد غنی سازی انتخابی انجام شد. جالب اینکه، از میان همه ی نژادهای باکتریایی ارزیابی شده، فراگیری مقاومت شدید HHP تنها در برخی نژادهای E.coli قابل یافت است که نشان می دهد یک زمینه ژنتیک خاص ممکن است برای توسعه مقاومت لازم باشد. همچنین، وقتی که فراگیری انجام شد، مقاومت HHP یک خاصیت بسیار پایدار می شود به گونه ای که برای بیش از 80 نسل در غیاب HHP باقی ماند. در نهایت، در سطح مکانیکی، مقاومت HHP الزاما به تنزل ژن های شوک گرمایی ارتباط ندارد و به پدیده ی مقاومت ارتباطی ندارد.

بدون دیدگاه