ترجمه مقاله مطالعه موردی برای مدل انتظار رستوران - نشریه SSRN

ترجمه مقاله مطالعه موردی برای مدل انتظار رستوران - نشریه SSRN
قیمت خرید این محصول
۲۴,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
مطالعه موردی برای مدل انتظار رستوران
عنوان انگلیسی
Case Study for Restaurant Queuing Model
صفحات مقاله فارسی
10
صفحات مقاله انگلیسی
4
سال انتشار
2011
نشریه
SSRN
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
6193
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است
رشته های مرتبط با این مقاله
مدیریت
گرایش های مرتبط با این مقاله
مدیریت عملکرد و مدیریت اجرایی
مجله
کنفرانس بین المللی مدیریت و هوش مصنوعی
دانشگاه
دانشکده سیستم های اطلاعات، دانشگاه Binus، جاکارتا، اندونزی
کلمات کلیدی
صف، رستوران، خطوط در حال انتظار
فهرست مطالب
چکیده
1 مقدمه
2 نظریه ی انتظار(صف بندی)
الف) برهان Little
ب) مدلهای انتظار و نماد سازی کندال
3 مدل انتظار(صف بندی) سوشی تی
4 نتایج و بحث
الف) محاسبه
ب) ارزیابی
ج) مزایا
5 نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Restaurants would avoid losing their customers due to a long wait on the line. Some restaurants initially provide more waiting chairs than they actually need to put them in the safe side, and reducing the chairs as the time goes on safe space. However, waiting chairs alone would not solve a problem when customers withdraw and go to the competitor’s door; the service time may need to be improved. This shows a need of a numerical model for the restaurant management to understand the situation better. This paper aims to show that queuing theory satisfies the model when tested with a real-case scenario. We obtained the data from a restaurant in Jakarta. We then derive the arrival rate, service rate, utilization rate, waiting time in queue and the probability of potential customers to balk based on the data using Little’s Theorem and M/M/1 queuing model. The arrival rate at Sushi Tei during its busiest period of the day is 2.22 customers per minute (cpm) while the service rate is 2.24 cpm. The average number of customers in the restaurant is 122 and the utilization period is 0.991. We conclude the paper by discussing the benefits of performing queuing analysis to a busy restaurant.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
رستوران ها دوست ندارند تا مشتریان خود را به دلیل انتظار طولانی مدت در صف از دست بدهند. برخی رستوران ها صندلی های انتظار بیشتری فراهم می کنند. اگرچه صندلی های انتظار به تنهایی زمانی که مشتریان به مغازه ی رقبا می روند، مشکل را حل نمی کنند؛ زمان خدمات باید بهبود پیدا کند. این نشان دهنده ی نیاز به مدل عددی برای مدیریت رستوران است تا شرایط را بهتر درک کنند. این مقاله هدف دارد تا نشان دهد که نظریه ی انتظار به هنگام تست با سناریوی واقعی، نیازها را برآورده می کند. ما داده ها را از یک رستوران در جاکارتا بدست آوردیم. سپس سرعت رسیدن، سرعت خدمات، سرعت بهره گیری، زمان انتظار در صف و احتمال رفتن مشتری از مغازه را با استفاده از فرضیه ی Little و مدل انتظار M/M/1 نشان دادیم. سرعت رسیدن در سوشی تی در طی شلوغ ترین زمان روز 2.22 مشتری به ازای هر دقیقه بود در حالی که سرعت خدمات 2.24 به ازای هر مشتری(cpm) بود. میانگین تعداد مشتریان در رستوران 122 نفر و دوره ی بهره برداری 0.991 می باشد. ما این مقاله را با بحث در مورد مزایای اجرای تحلیل انتظار در رستوران شلوغ را نتیجه گیری کردیم.

بدون دیدگاه