دانلود رایگان جزوه خلاصه مهارت های آموزشی و پرورشی

کتاب مهارت های آموزشی و پرورشی (روش ها و فنون تدریس) از منابع حیطه تخصصی مشترک آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سال 1404 می باشد.

خلاصه و نکات مهم مهارت های آموزشی و پرورشی (روش ها و فنون تدریس)

دانلود رایگان خلاصه و نکات مهم مهارت های آموزشی و پرورشی (روش ها و فنون تدریس) شامل دو بخش می باشد(دقت نمایید که این فایل تنها خلاصه ای مختصر از کتاب روش ها و فنون تذریس می باشد):

  1. خلاصه مهارت های آموزشی و پرورشی (روش ها و فنون تدریس)
  2. نکات مهم مهارت های آموزشی و پرورشی (روش ها و فنون تدریس)

خلاصه مهارت های آموزشی و پرورشی (روش ها و فنون تدریس)

بخشی از متن کتاب مهارت های آموزشی و پرورشی (روش ها و فنون تدریس)

بخش اول: مبانی نظری تدریس – یادگیری
هر فرد نگرش خاص خود را نسبت به آموزش و یادگیری دارد که از باورها، مطالعات و تجربیاتش نشأت می گیرد. معلمان نیز طبق برداشت های خود از محیط های آموزشی عمل میکنند. بدون داشتن درک صحیح از نظریه های یادگیری و تدریس، معلمان نمی توانند آموزش مؤثری ارائه دهند. نظریه ها و روش های یادگیری و تدریس به هم وابسته اند و معلمان باید با هر دو آشنا باشند تا بتوانند به طور مؤثر در فرآیند آموزشی عمل کنند. اگرچه پژوهش های زیادی در زمینه یادگیری انجام شده، اما مطالعات در زمینه تدریس کمتر است. بخش اول کتاب به مبانی نظری یادگیری، تدریس و ارتباط آن ها پرداخته تا معلمان و دانشجویان را برای فعالیت های آموزشی مؤثر آماده کند.
فصل اول: مبانی نظری یادگیری
در این فصل، برای ورود به مباحث مهارتهای آموزش دانشجویان با مفهوم یادگیری، انواع آن و عوامل موثر بر آن آشنا خواهند شد.
تعریف یادگیری و تحلیل مفاهیم آن
یادگیری تغییراتی است که به مرور زمان و از طریق تجربه در رفتار یک فرد یا ارگانیزم ایجاد می شود. مثال هایی مانند علاقه مند شدن کودک به مدرسه یا فهمیدن مفهومی در فیزیک پس از تجربیات مختلف، نشان دهنده فرآیند یادگیری هستند. یادگیری  نیاز به زمان دارد و به دنبال تجربه های فردی، موجب تغییر در رفتار میشود. تمامی تغییرات در یک ارگانیزم نمیتوانند به عنوان یادگیری در نظر گرفته شوند، بلکه یادگیری باید نتیجه تجربه و منجر به تغییر در رفتار باشد. برای اندازه گیری یادگیری، باید رفتار فرد در دو موقعیت مختلف مقایسه شود. اگر رفتار در این دو موقعیت یکسان باشد، میتوان استنباط کرد که یادگیری رخ داده است. یادگیری معمولا در مدارس به توانایی یادآوری، درک و فهم مطالب، مهارت های عملی، و همچنین گرایش ها و ارزشهایی که در اهداف آموزشی مورد تأکید قرار گرفته، اطلاق می شود. در این راستا، هر دو گروه رفتارگرایان و شناخت گرایان برای اندازه گیری میزان یادگیری به رفتار آشکار تکیه دارند.
یادگیری فرآیندی است که طی آن تغییرات نسبتا پایدار در توان رفتاری فرد بر اثر تجربه ایجاد می شود. این تغییرات می توانند در محیط های مختلف (مدرسه، خانه، خیابان و…) رخ دهند، اما تنها تغییراتی که ناشی از تجربه و تعامل با محیط باشند، یادگیری محسوب می شوند.

صفحات مرتبط

12 دیدگاه

  1. سلام و خداقوت به مجموعه ایران عرضه خدا بهتون خیر و برکت بده که این خلاصه ها رو قرار دادید برای کسایی که مشغله دارن و زمان کافی ندارن منابع رو بخونن عالیه .

    1. سلام وقت بخیر. از لطف و محبت شما متشکریم. خرسندیم که موجب رضایت کاربرانمان هستیم. هدف ما رضایت و موفقیت شماست.

  2. سلام وقت بخیر
    ممنون بابت خدمات حرفه ای تون
    فقط اینکه درس فنون تدریس برای بخش اختصاصی هست
    چرا شما نوشتید حیطه عمومی ؟

    1. سلام وقت بخیر. مطالب فایل درست بوده ولی در جلد، اشتباها عمومی نوشته شده که به زودی اصلاح خواهد شد.

    1. سلام وقت بخیر. متاسفانه امکان ارسال پسورد برای انجام ویرایشات در فایل وجود ندارد.

  3. خیلی زحمت میکشید تقدیر و تشکر میکنیم ازتون برای مایی که زیاد وسع مالی خوبی نداریم برای تهییه جزوات رایگان این جزوه هارو که با این همه زحمت جمع اوری شدن رو در اختیارمون قرار میدین

    1. سلام روز بخیر. ممنون از لطف و محبت شما. مفتخریم که باعث رضایت کاربرانمان هستیم.هدف ما موفقیت شماست.🌹

    1. سلام وقت بخیر
      خلاصه و نکات بر اساس محورهای اعلام شده دفترچه آزمون طراحی شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا