ترجمه مقاله فعالیت های آنتی اکسیدان و ضد باکتری ساکارومایسس سرویزیه IFST062013 - نشریه BMC

ترجمه مقاله فعالیت های آنتی اکسیدان و ضد باکتری ساکارومایسس سرویزیه IFST062013 - نشریه BMC
قیمت خرید این محصول
۳۳,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
فعالیت های آنتی اکسیدان و ضد باکتری ساکارومایسس سرویزیه IFST062013 ، یک پروبیوتیک بالقوه
عنوان انگلیسی
Antimicrobial and antioxidant activities of Saccharomyces cerevisiae IFST062013, a potential probiotic
صفحات مقاله فارسی
20
صفحات مقاله انگلیسی
11
سال انتشار
2017
نشریه
BMC
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
پایگاه
اسکوپوس
کد محصول
9528
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است ☓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
درج نشده است ☓
رشته های مرتبط با این مقاله
بیوتکنولوژی و صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله
بیوتکنولوژی میکروبی، فناوری مواد غذایی و علوم مواد غذایی
مجله
طب مکمل و جایگزین - Complementary and Alternative Medicine
دانشگاه
آزمایشگاه میکروبیولوژی صنعتی، موسسه علوم و فن آوری غذایی (IFST)، شورای تحقیقات علمی و صنعتی بنگلادش (BCSIR)، داکا، بنگلادش
کلمات کلیدی
ساکارومایس، ضد باکتریایی، پروبیوتیک، آنتی اکسیدان، فعالیت سیستم ایمنی
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1186/s12906-017-1591-9
فهرست مطالب
چکیده
پیش زمینه
روش ها
جدا سازی و شناسایی کردن ساکارومایسس سرویزیه IFST 062013
تحمل استرس جداسازی مخمر
ویژگی های پروبیوتیک
آماده سازی کردن نمونه های استخراج شده از S. cerevisiae ( مخمر مورد نظر)
فعالیت های آنتی باکتریایی و ضد قارچی
ظرفیت های آنتی اکسیدانی و سمی سازی
ارزیابی های ایمنی برای مخمر S. cerevisiae IFST 062013
فعالیت های فعال سازی سیستمی ایمنی در مخمر S. cerevisiae IFST 062013
تحلیل های آماری
نتایج
تفکیک و شناسایی
تحمل میزان تنش
ویژگی های پروبیوتیک
فعالیت های ضد باکتریایی و ضد قارچی
فعالیت های آنتی اکسیدان و سمی سازی
ارزیابی های ایمنی برای مخمر S. cerevisiae IFST 062013
فعالیت های تنظیم کننده سیستم ایمنی
مباحث
جمع بندی
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Background: Probiotic yeast has become a field of interest to scientists in recent years. Methods: Conventional cultural method was employed to isolate and identify yeast and standard methods were used to determine different probiotic attributes, antimicrobial and antioxidant properties. Results: This study reports potential probiotic properties of a strain of S. cerevisiae IFST 062013 isolated from fruit. The isolate is tolerant to a wide range of temperature and pH, high concentration of bile salt and NaCl, gastric juice, intestinal environment, α-amylase, trypsin and lysozyme. It can produce organic acid and showed resistance against tetracycline, ampicillin, gentamycin, penicillin, polymixin B and nalidixic acid. It can assimilate cholesterol, can produce killer toxin, vitamin B12, glutathione, siderophore and strong biofilm. It showed moderate auto-aggregation ability and cell surface hydrophobicity. The isolate can produce enzymes such as amylase, protease, lipase, cellulose, but unable to produce galactosidase. The isolate can’t produce gelatinase and DNase. The isolate showed moderate anti-microbial activity against bacteria and fungi and cell lysate showed better antimicrobial activity than whole cell and culture supernatant. Again, the isolate showed better anti-bacterial activity against gram negative bacteria than gram positive. The isolate showed strong antioxidant activity, reducing power, nitric oxide and hydroxyl radical scavenging activity, significant brine shrimp cytotoxicity and acute toxicity and metal ion chelating activity. The isolate did not induce any detectable change in general health of mice upon oral toxicity testing and found to be safe in mouse model. The isolate improve lymphocyte proliferation and cytokine production in treated mice. Conclusions: Such isolate could be potential as probiotic to be used therapeutically.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
پیش زمینه : مخمر های پروبیوتیک به یکی از زمینه های مورد علاقه دانشمندان در سال های اخیر تبدیل شده اند.
روش ها : در این قسمت از روش های کشت متداول برای جدا کردن و شناسایی کردن مخمر ها و از روش های استاندارد برای تعیین کردن ویژگی های مختلف پروبیوتیک، ضد میکروبی و ویژگی های آنتی اکسیدان، استفاده شده است.
نتایج : این مطالعه ویژگی های احتمالی پروبیوتیک یک نژاد از ساکارومایسس سرویزیه IFST062013 را بررسی می کند که از میوه جدا شده است. این نمونه ی تفکیک شده نسبت به دما ها و pH های مختلف، غلظت های بالای نمک های صفرایی، NaCl ، شیره های گوارشی، محیط روده ای ، آلفا آمیلاز ها، تیپسین ها و لیزوزوم ها مقاوم می باشد. این ماده می تواند اسید های ارگانیک را ایجاد کند و نسبت به تتراسیکلین ، آمپیسیلین، جنتامایسین، پلی میکسین B و اسید نالیدیکسیک ، از خودش مقاومت نشان داده است. این ماده می تواند کلسترول را جذب کند ، می تواند سم های کشنده ، ویتامین B12، گلوتاتیون و سیدروفور و لایه های قوی زیستی ایجاد کند. همچنین توانایی تراکم خودکار و آب گریز بودن سطحی نیز در این ماده دیده شده است. این ماده نمی تواند ژلاتیناز و دناز تولید کند.
این ماده ی جدا شده نسبت به باکتری ها و قارچ ها و حاصل تجزیه ی سلولی ، فعالیت های ضد باکتریایی از خودشان نشان داده است و نسبت به تمام سلول ها و کشت های سلولی و سطحی، این سطح فعالیت بهتر بوده است. همچنین این ماده ی جدا شده نسبت به باکتری های گرم منفی در مقایسه با باکتری های گرم مثبت فعالیت ضد باکتری بهتری از خودش نشان داد. این ماده ی تفکیک شده از خودش فعالیت های آنتی اکسیدان ،توان کاهشی، نیتریک اکسید و فعالیت های پالایش شدید هیدروکسیل نشان داده و همچنین نسبت به سمیت سلولی میگوی آب شور و سمیت شدید کیلات یون های فلزی نیز واکنش نشان می دهد. این ماده ی تفکیک شده هیچ گونه تغییرات در سلامت عمومی موش ها بعد از مسمومیت با مواد خوراکی نشان نداد و مشخص شد که در مدل های موشی می توان از این ماده به صورت امن استفاده کرد. این ماده ی تفکیک شده، تکثیر لمفوسیت ها و تولید سیتوکین ها در موش های درمان شده را بهبود بخشید.
جمع بندی : این ماده ی تفکیک شده می تواند یکی از پروبیوتیک های احتمالی برای اهداف درمانی باشد.

بدون دیدگاه