ترجمه مقاله تخریب حرارتی روغن‌ های گیاهی و اندازه‌گیری طیف ‌سنجی - نشریه الزویر

ترجمه مقاله تخریب حرارتی روغن‌ های گیاهی و اندازه‌گیری طیف ‌سنجی - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۲۷,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
تخریب حرارتی روغن‌ های گیاهی: تحلیل و اندازه‌گیری طیف ‌سنجی
عنوان انگلیسی
Thermal Degradation of Vegetable Oils: Spectroscopic Measurement and Analysis
صفحات مقاله فارسی
10
صفحات مقاله انگلیسی
6
سال انتشار
2015
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
5208
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر
ترجمه نشده است
رشته های مرتبط با این مقاله
شیمی و مهندسی صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله
شیمی فیزیک، شیمی تجزیه، علوم مواد غذایی و کنترل کیفی و بهداشت
مجله
بیست و پنجمین سمپوزیوم بین المللی ساخت و تولید هوشمند و اتوماسیون
دانشگاه
دانشگاه باتا توماس، دانشکده انفورماتیک کاربردی، جمهوری چک
کلمات کلیدی
تخریب حرارتی، طیف‌سنجی (اسپکتروسکوپی) رامان، اندازه‌گیری، روغن‌های گیاهی، کاروتنوئید
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
1- مقدمه
2- روغن‌های گیاهی و فرآیند تخریب
3- بخش تجربی : پایش تخریب حرارتی
1-3- مواد
2-3- ابزاردقیق و طیف‌سنجی رامان
4- نتایج
5- نتیجه‌گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

The paper deals with measuring of structural changes in edible oils during their heating giving arise to unsafe degradation products. The attention is paid to the major decomposition product of heated oxidized linoleate and content of carotenoids with antioxidant effects. Analysis is based on Raman spectral data that provide unique information about the structure of the oils. Raman spectroscopy offers effective and rapid way for oils quality control with respect to their health benefits and in terms of processes in food technology. Three most common vegetable oils were used for the thermal degradation study: sunflower, canola and olive oil. Measured were both, extra virgin and refined oils. Mathematically processed spectral data indicate the least action of thermal load for olive oils. Then due to a significant content of antioxidants it is canola oil. The worst effect in terms of thermal decomposition products formation and the loss of cis double bonds arise for sunflower oils.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
این مقاله به اندازه‌گیری تغییرات ساختاری روغن‌های خوراکی در طول حرارت‌دهی می‌پردازد که محصولات کم‌ارزش ناسالم به وجود می‌آورند. در این راستا، محصول اصلی تجزیۀ لینولیت اکسیدۀ گرم‌شده و محتوای کاروتنوئید با تاثیرات آنتی‌اکسیدانی مورد توجه قرار گرفته است. این تحلیل بر دادۀ طیفی رامان مبتنی شده که اطلاعات منحصر به فردی در مورد ساختار روغن‌ها ارائه می‌کند. طیف‌سنجی رامان، روش‌های سریع وکارآمدی برای کنترل کیفیت روغن با توجه به مزایای سلامت آنها و برحسب فرآیندها در صنایع غذایی پیشنهاد می‌نماید. سه مورد از معمول‌ترین روغن‌های گیاهی که در مطالعۀ تخریب دمایی مورد استفاده قرار گرفته عبارتند از: روغن آفتابگردان، کانولا و زیتون. آنها برحسب روغن‌های تصفیه‌شده و گیاهی ویژه، هردو مورد سنجش قرار گرفتند. به لحاظ ریاضی، داده‌های طیفی پردازش شده حاکی از حداقل تاثیر بار حرارتی بر روغن‌های زیتون بود. در نتیجه روغن کانولا به واسطۀ محتوای خاص آنتی‌اکسیدان‌ها مورد توجه قرار گرفت. بدترین تاثیر برحسب ساختار محصولات تجزیۀ حرارتی و از دست رفتن پیوندهای دوگانۀ cis ناشی از روغن‌های آفتابگردان محسوب می‌شد.

بدون دیدگاه