تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

ترجمه مقاله نقش فناوری در حصول اطمینان از امنیت غذایی در آفریقا – نشریه اشپرینگر

عنوان فارسی: نقش فناوری در حصول اطمینان از امنیت غذایی در آفریقا
عنوان انگلیسی: The Role of Technology in Ensuring Adequate Food Security in Africa
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 8 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 12
سال انتشار : 2013 نشریه : اشپرینگر - Springer
فرمت مقاله انگلیسی : PDF فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده
کد محصول : 8306 رفرنس : دارد
محتوای فایل : zip حجم فایل : 324.79Kb
رشته های مرتبط با این مقاله: بیوتکنولوژی و مهندسی کشاورزی
گرایش های مرتبط با این مقاله: سیاست و توسعه کشاورزی و بیوتکنولوژی کشاورزی
مجله: توسعه - Development
کلمات کلیدی: نقش، فناوری، امنیت غذایی، کشاورزی، آفریقا
وضعیت ترجمه عناوین جداول: ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل جداول: ترجمه شده است
ترجمه این مقاله با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

نقش تکنولوژی در امنیت غذایی کافی در آفریقا

فناوری مکانیکی

تراکتورسازی و طرح استفاده از حیوانات

تکنولوژی آبیاری

فن آوری پس از برداشت

فناوری بیولوژیکی و بیوشیمی

فن آوری بیولوژیکی

فناوری بیوشیمی

بیوتکنولوژی و فناوری نانو

بیوتکنولوژی

نانو تکنولوژی

تکنولوژی بومی

نتیجه گیری

نمونه متن انگلیسی

ABSTRACT

Diverse technologies exist in Africa that could ensure adequate food security (when all people at all times have access to sufficient, safe, nutritious food to maintain a healthy and active life) in the continent. These technologies range from mechanical technology to biological and biochemical technology, biotechnology and nanotechnology as well as indigenous technology options. The article examines the potentials and opportunities offered by these technologies in addressing the persisting food security challenges in the continent.

نمونه متن ترجمه

چکیده

فناوری های متنوعی در آفریقا وجود دارد که امنیت غذای را در آفریقا تضمین کند (وقتیکه همه افراد در همه زمان ها برای حفظ سلامتی و زندگی فعال به غذای کافی ، سالم و مغذی دسترسی داشته باشند). این فناوری ها ، همان فناوری های مکانیکی ، فناوری های بیولوژیکی و بیوشیمی ، فناوری های نانو و همچنین فناوری های بومی هستند. این مقاله پتانسیل ها و فرصت های ارائه شده بوسیله این تکنولوژی ها را در رابطه با رسیدگی به چالش های امنیت غذایی در قاره مورد بررسی قرار می دهد.