دانلود ترجمه مقاله مهاجرت اجزای دود به ژامبون کمر خوک طی فراوری و ذخیره - نشریه الزویر

دانلود ترجمه مقاله مهاجرت اجزای دود به ژامبون کمر خوک طی فراوری و ذخیره - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۳۵,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
مهاجرت اجزای دود به ژامبون کمر خوک طی فراوری و ذخیره
عنوان انگلیسی
Migration of smoke components into pork loin ham during processing and storage
صفحات مقاله فارسی
24
صفحات مقاله انگلیسی
9
سال انتشار
2015
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
4481
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه شده است
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است
رشته های مرتبط با این مقاله
صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله
علوم مواد غذایی و زیست فناوری مواد غذایی
مجله
مجله مهندسی مواد غذایی
دانشگاه
گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه توکیو از علوم و فنون دریایی، توکیو، ژاپن
کلمات کلیدی
مهاجرت، فراوری دود، ضریب انتشار، ژامبون کمر خوک،۲-۶ دیمتیواکسی فنول
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
۱ مقدمه
۲ مواد و روش ها
۲ ۱ مواد خام
۲ ۲ فراوری راسته خوک در کارخانه
۲ ۲ ۱پخت
۲ ۲ ۲ نمک زدایی و بسته بندی
۲ ۲ ۳ فراوری خشک
۲ ۲ ۴ فراوری دود( مرحله دود دهی)
۲ ۲ ۵ گرمادهی بخار
۲ ۳ اندازه گیری های دمایی
۲ ۴ تعیین مقدار چوب دود سوخته شده طی فراوری دود
۲ ۵تعیین غلظت اجزای دود در ژامبون
۲ ۵ ۱ تهیه اجزای استخراجی
۲ ۵ ۲ تحلیل اجزای دود با HPLC
۲ ۶ تعیین A و Cw
۲ ۷ تحلیل مهاجرت اجزای دود
۲ ۷ ۱ مدل فیزیکی
۲ ۷ ۲ معادلات
۲ ۷ ۳ براورد DC و Cmax
۲ ۷ ۴ روش حل
۳ ۱ پروفیل های زمان دما طی فراوری دود
۳ ۲ تعیین پارامتر های شبیه سازی مهاجرت اجزا به پوشش
۳ ۲ ۱ براورد Cmax,Dc, و hm
۳ ۲ ۲ براورد d u b
۳ ۳ تحلیل مهاجرت اجزای دود به ژامبون بر اساس غلظت در دود خانه
۳ ۳ ۱ براورد CWe
۳ ۳ ۲ مهاجرت اجزای دود به ژامبون
۴ نتیجه گیری
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
abstract

The migration of smoke components into pork ham during smoke processing was measured and estimated by using the hypothetical equilibrium absorption at the surface of the casing (Cmax) via Fick’s equation. The temperatures of the heating medium, surface, and core of the product were monitored. 2,6-Dimethoxyphenol was used as an index for smoke components and was evaluated by HPLC. Empirical equations used to predict the concentration of smoke components (CWe) generated inside the smokehouse based on the weight of burned wood were obtained. CWe values were used to estimate the migration of smoke components into ham at several internal positions and agreed well with the measured values, regardless of the initial weight of wood. Smoke components adhered to the surface of the ham casing and then migrated to the interior of the ham, but did not reach the core even after 7 days of storage.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
مهاجرت اجزای دود به ژامبون یا راسته گوشت خوک طی فراوری دود با استفاده از جذب تعادل فرضی در سطح پوشش Cmax از طریق معادله فیک اندازه گیری شد. دماهای گرمادهی کناره ها، سطح و مرکز محصول پایش شد.2-6 دیمتیواکسی فنول به عنوان شاخص اجزای دود استفاده شده و با hplc ارزیابی شد. معادلات تجربی مورد استفاده برای پیش بینی غلظت اجزای دود تولید شده درون دودخانه بر اساس وزن چوب سوخته شده حاصل شد. مقادیر cwe برای براورد مهاجرت دود اجزا به درون گوشت در موقعیت های درونی براورد شده و با مقادیر اندازه گیری شده صرف نظر از وزن اولیه چوب هم خوانی داشت. اجزای دود به سطح پوشش ژامبون چسبیده و سپس به درون آن مهاجرت کرد ولی به هسته آن حتی بعد از 7 روز ذخیره نرسید.

بدون دیدگاه