تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

ترجمه مقاله تعیین سطح فروش بهینه کالاهای فاسد شدنی در یک شبکه زنجیره تامین دو رده ای – نشریه الزویر

عنوان فارسی: تعیین سطح فروش بهینه کالاهای فاسد شدنی در یک شبکه زنجیره تامین دو رده ای
عنوان انگلیسی: Determination of the optimal sales level of perishable goods in a twoechelon supply chain network
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 10 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 26 (1) صفحه رفرنس انگلیسی
سال انتشار : 2020 نشریه : الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی : pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش فرمت ترجمه مقاله : pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله : بی نازنین سایز ترجمه مقاله : 14
نوع مقاله : ISI نوع نگارش : مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
پایگاه : اسکوپوس نوع ارائه مقاله : ژورنال
ایمپکت فاکتور(IF) مجله : 4.485 در سال 2019 شاخص H_index مجله : 111 در سال 2020
شاخص SJR مجله : 1.334 در سال 2019 شناسه ISSN مجله : 0360-8352
شاخص Q یا Quartile (چارک) : Q1 در سال 2019 کد محصول : 10686
محتوای فایل : zip حجم فایل : 4.30Mb
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله: مهندسی صنایع، لجستیک و زنجیره تامین
مجله: کامپیوتر و مهندسی صنایع - Computers & Industrial Engineering
دانشگاه: گروه مهندسي صنايع، دانشگاه صنعتی شيراز، ايران
کلمات کلیدی: مدیریت زنجیره تأمین، محصولات فاسد شدنی، زنجیره تأمین دو رده ای، مدیریت موجودی با فروشنده
کلمات کلیدی انگلیسی: Supply chain management - Perishable products - Two-echelon supply chain - Vendor managed inventory
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول: ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول: ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن: به صورت انگلیسی درج شده است ✓
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه: به صورت عکس، درج شده است ✓
ضمیمه: ندارد
بیس: نیست ☓
مدل مفهومی: ندارد ☓
پرسشنامه: ندارد ☓
متغیر: ندارد ☓
رفرنس: دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
رفرنس در ترجمه: در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است
doi یا شناسه دیجیتال: https://doi.org/10.1016/j.cie.2019.106156
ترجمه این مقاله با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

چکیده

1. مقدمه

2. مروری بر مقالات

3. تعریف مسئله

4. فرضیات مدل

5. مدلسازی

5.1. تابع هدف

5.2. محدودیت‌های مدل

6. روش راه حل

6.1. نتایج محاسباتی

7. نتیجه گیری و تحقیقات آینده

نمونه متن انگلیسی

Abstract

In recent years, Supply Chain Management (SCM) has been the main focus in many industries in order to decrease costs and improve efficiencies. In today’s supply chains, sale determination for a product in a specific time period and for a specific customer is highly considered. The importance of this efficiency is increased when dealing with perishable products, such as blood, vaccine, foods, etc. These products not only have various customers, but they also must be used before perishing. This paper represents a model to determine the optimal sales level of perishable products in a two-echelon supply chain, using a Vendor Managed Inventory (VMI) policy. Based on the literature most studies have considered two-echelon supply chain for perishable products with one buyer. The proposed model is formulated based on one vendor and multiple buyers. Considering buyers’ requests in various periods, this model aims to optimize the sales profit by exact and meta-heuristics methods. Three efficient meta-heuristics including GA, PSO and CPSO are utilized to solve the problem and the results showed the good consistency with the results obtained from exact method. The obtained results show that applying VMI policy on two-echelon supply chain for perishable products is an effective approach to optimize the profitability of the proposed network.

نمونه متن ترجمه

چکیده

در سالهای اخیر، مدیریت زنجیره تأمین (SCM) به منظور كاهش هزینه‌ها و بهبود كارايي در بسياري از صنايع مرکز توجه اصلي بوده است. در زنجیره‌های تأمین امروزی، تعیین میزان فروش برای یک محصول در یک دوره زمانی خاص و برای یک مشتری خاص بسیار مورد توجه قرار دارد. اهمیت این کارآیی در زمان پرداختن به محصولات فاسد شدنی مانند خون، واکسن ، مواد غذایی و غیره افزایش می‌یابد. این محصولات نه تنها مشتریان مختلفی دارند بلکه باید قبل از اینکه فاسد شوند مورد استفاده قرار گیرند. این مقاله مدلی را برای تعیین سطح فروش بهینه محصولات فاسد شدنی در یک زنجیره تأمین دو رده‌ای با استفاده از خط مشی مدیریت موجودی با فروشنده (VMI) ارائه می‌دهد. بر اساس مقالات، بیشتر مطالعات زنجیره تأمین دو رده‌ای را برای محصولات فاسد شدنی در ازاء یک خریدار در نظر گرفته‌اند. مدل پیشنهادی بر اساس یک فروشنده و چندین خریدار تدوین شده است. هدف این مدل با توجه به درخواستهای خریداران در دوره‌های مختلف، بهینه سازی سود فروش با روشهای دقیق و فرااکتشافی است. از سه روش فرااکتشافی کارآمد شامل GA ، PSO و CPSO برای حل مسئله استفاده شد و نتایج آن سازگاری خوبی را با نتایج به دست آمده از روش دقیق نشان داد. نتایج به دست آمده نشان می‌دهد که استفاده از خط مشی مدیریت موجودی با فروشنده (VMI) در زنجیره تأمین دو رده ای برای محصولات فاسد شدنی، رویکرد مؤثری برای بهینه‌سازی سودآوری شبکه پیشنهادی است.