ترجمه مقاله تنظیم سنتز آمینو اسیدهای ضروری و انباشت در گیاهان

ترجمه مقاله تنظیم سنتز آمینو اسیدهای ضروری و انباشت در گیاهان
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
تنظیم سنتز آمینو اسیدهای ضروری و انباشت در گیاهان
عنوان انگلیسی
The Regulation of Essential Amino Acid Synthesis and Accumulation in Plants
صفحات مقاله فارسی
13
صفحات مقاله انگلیسی
26
سال انتشار
2016
نشریه
annualreviews
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
F599
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر
ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر
ترجمه نشده است
رشته های مرتبط با این مقاله
زیست شناسی
گرایش های مرتبط با این مقاله
میکروبیولوژی، علوم سلولی و مولکولی و علوم گیاهی
مجله
بررسی سالانه زیست شناسی گیاهی - Annual Review of Plant Biology
دانشگاه
گروه علوم گیاهی، موسسه علم ویزمن، اسرائیل
کلمات کلیدی
متابولیسم، تغذیه، انرژی سلولی
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
متابولیسم اسید های امینو اسید اروماتیک
متابولیسم هیستیدین
متابولیسم لیزین
متابولیسم آمینو اسید های زنجیره انشعابی
جمع بندی
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Although amino acids are critical for all forms of life, only proteogenic amino acids that humans and animals cannot synthesize de novo and therefore must acquire in their diets are classified as essential. Nine amino acids—lysine, methionine, threonine, phenylalanine, tryptophan, valine, isoleucine, leucine, and histidine—fit this definition. Despite their nutritional importance, several of these amino acids are present in limiting quantities in many of the world’s major crops. In recent years, a combination of reverse genetic and biochemical approaches has been used to define the genes encoding the enzymes responsible for synthesizing, degrading, and regulating these amino acids. In this review, we describe recent advances in our understanding of the metabolism of the essential amino acids, discuss approaches for enhancing their levels in plants, and appraise efforts toward their biofortification in crop plants.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
اگرچه اسید های آمینه برای همه اشکال حیات اهمیت دارند، تنها اسید های آمینه پروتوژنیک که انسان و حیوان قادر به سنتز آمینو اسید های جدید نمی باشند و بایستی از طریق رژیم غذایی خود این موارد را کسب کنند، ضروری می باشند. نه اسید آمینه، لیزین، متیونین، ترئونین، فنیل آلانین، تریپتوفان، والین، ایزولوسین، لوسین و هیستیدین، متناسب با این تعریف است. علیرغم اهمیت غذایی آن، چندین اسید امینه در مقادیر محدود در بسیاری از گیاهان زراعی دنیا وجود دارند. در طی سال های اخیر، ترکیبی از رویکردهای بیو شمیایی و ژنتیک معکوس برای تعریف ژن های کد کننده انزیم های مسئول سنتز، تجزیه و تنظیم این آمینو اسید ها استفاده شده اند. در این مقاله مروری، ما به توصیف پیشرفت های اخیر در زمینه درک متابولیسم اسید های امینه ضروری پرداخته و در مورد رویکرد هایی برای بهبود سطوح آن ها در گیاهان بحث کرده و تلاش هایی را برای تقویت زیستی در گیاهان زراعی ارزیابی می کنیم.

بدون دیدگاه