دانشکده بازرگانی هاروارد - Harvard Business School
۰.۰(بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
نستله: "غذای خوب، زندگی خوب"
نستله و نودل مگی در هند
روزهای اولیه نستله
نودل مگی در هند
قوانین سلامت غذایی در هند
قوانین صنعت غذاهای فرآوری¬شده
موضوعات مربوط به اجرای قانون امنیت غذایی
بحران امنیت نودل مگی
پیدایش نگرانی نسبت به امنیت غذایی
گزارش این موضوع در مطبوعات و رسانه¬هایی اجتماعی
ابهام در روش¬های و معیارهای درست آزمایش
مسائل مربوط به کیفیت غذا – اولین نبودن برای MNCs در هند
عقبنشینی کردن یا عقبنشینی نکردن
نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
در 4 ژوئن سال 2015 پائول بالک با یک تصمیم اشتباه روبرو شد. مدیرعامل بزرگترین شرکت غذایی جهان، او به تازگی با مقامات رسمی فدرال تنظیم¬کننده سلامت غذایی هند،FSSAI، دیدار کرده بود. حکومت مرکزی ملی هند دستور داده بود که کشتی حامل محصولات شرکت نستله، نودل مگی، را در کشور توقیف کنند. بالک از دستور توقیف دهلی نگران شده بود و جریان گسترده و ملی رسانه¬ها در حال ایجاد پریشانی در ذهن مصرف-کنندگان هندی بود. او از شرکت نستله واقع در هند خواست که به سرعت اقدام کند.