ترجمه مقاله بحران سلامت نودل مگی در هند - نشریه HBR

ترجمه مقاله بحران سلامت نودل مگی در هند - نشریه HBR
قیمت خرید این محصول
۳۵,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
بحران سلامت نودل مگی در هند
عنوان انگلیسی
The Maggi Noodle Safety Crisis in India (A)
صفحات مقاله فارسی
23
صفحات مقاله انگلیسی
23
سال انتشار
2016
نشریه
HBR
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
7133
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است
رشته های مرتبط با این مقاله
صنایع غذایی
گرایش های مرتبط با این مقاله
کنترل کیفی و بهداشت
مجله
دانشکده بازرگانی هاروارد - Harvard Business School
فهرست مطالب
نستله: "غذای خوب، زندگی خوب"
نستله و نودل مگی در هند
روزهای اولیه نستله
نودل مگی در هند
قوانین سلامت غذایی در هند
قوانین صنعت غذاهای فرآوری¬شده
موضوعات مربوط به اجرای قانون امنیت غذایی
بحران امنیت نودل مگی
پیدایش نگرانی نسبت به امنیت غذایی
گزارش این موضوع در مطبوعات و رسانه¬هایی اجتماعی
ابهام در روش¬های و معیارهای درست آزمایش
مسائل مربوط به کیفیت غذا – اولین نبودن برای MNCs در هند
عقب‌نشینی کردن یا عقب‌نشینی نکردن
نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
در 4 ژوئن سال 2015 پائول بالک با یک تصمیم اشتباه روبرو شد. مدیرعامل بزرگ‌ترین شرکت غذایی جهان، او به تازگی با مقامات رسمی فدرال تنظیم¬کننده سلامت غذایی هند،FSSAI، دیدار کرده بود. حکومت مرکزی ملی هند دستور داده بود که کشتی حامل محصولات شرکت نستله، نودل مگی، را در کشور توقیف کنند. بالک از دستور توقیف دهلی نگران شده بود و جریان گسترده و ملی رسانه¬ها در حال ایجاد پریشانی در ذهن مصرف-کنندگان هندی بود. او از شرکت نستله واقع در هند خواست که به سرعت اقدام کند.

بدون دیدگاه