ترجمه مقاله تحلیل مکانی استفاده بالقوه از آب، تنش آب، و تاثیرات انباشت آب ناشی از تولیدات لبنی - نشریه الزویر

ترجمه مقاله تحلیل مکانی استفاده بالقوه از آب، تنش آب، و تاثیرات انباشت آب ناشی از تولیدات لبنی - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
تجزیه و تحلیل مکانی استفاده بالقوه از آب، تنش آب، و تاثیرات انباشت آب ناشی از تولیدات لبنی آمریکا
عنوان انگلیسی
Geospatial analysis of potential water use, water stress, and eutrophication impacts from US dairy production
صفحات مقاله فارسی
27
صفحات مقاله انگلیسی
13
سال انتشار
2013
رفرنس
دارای رفرنس در داخل متن و انتهای مقاله
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فرمت ترجمه مقاله
pdf و ورد تایپ شده با قابلیت ویرایش
فونت ترجمه مقاله
بی نازنین
سایز ترجمه مقاله
14
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
نوع ارائه مقاله
ژورنال
پایگاه
اسکوپوس
ایمپکت فاکتور(IF) مجله
2.771 در سال 2019
شاخص H_index مجله
126 در سال 2020
شاخص SJR مجله
1.029 در سال 2019
شناسه ISSN مجله
0958-6946
شاخص Q یا Quartile (چارک)
Q1 در سال 2019
کد محصول
F1680
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه نشده است ☓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
به صورت انگلیسی درج شده است ✓
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است ✓
ضمیمه
ندارد
بیس
نیست ☓
مدل مفهومی
ندارد ☓
پرسشنامه
ندارد ☓
متغیر
ندارد ☓
رفرنس در ترجمه
در داخل متن و انتهای مقاله درج شده است
رشته و گرایش های مرتبط با این مقاله
مهندسی کشاورزی و مهندسی آب، آبخیزداری، مدیریت منابع آب
مجله
مجله بین المللی لبنیات - International Dairy Journal
دانشگاه
گروه مهندسی کشاورزی و زیست شناسی، دانشگاه آرکانزاس، ایالات متحده آمریکا
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1016/j.idairyj.2012.05.001
فهرست مطالب
چکیده
1- مقدمه
1-1- مدیریت منابع آب
1-2- شاخص تنش تامین آب (WaSSI)
1-3- انباشت آب
1-4- اهداف
2- رویکرد و روش ها
2-1- مجموعه داده های مرز آبخیزداری
2-2- منابع آب
2-3- سرشماری وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)
2-4- شاخص تنش ذخیره آب (WaSSI)
2-5- انباشت آب
3- نتایج و بحث
3-1- تامین و استفاده از آب
3-2- شاخص تنش ذخیره آب (WaSSI)
3-3- انباشت آب
4- نتیجه گیری
4-1- تامین آب و تخمین استفاده
4-2- شاخص تنش ذخیره آب (WaSSI)
4-3- انباشت آب
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

Water resource impacts from US dairy production include water use (scarcity impacts) and water quality (eutrophication impacts). These impacts are location-specific, depending upon characteristics of the region and watershed where on-farm dairy and feed production occurs. The objectives of this analysis were to evaluate the impact of US on-farm dairy production on water scarcity across the US, and evaluate dairy production's impact on eutrophication processes within watersheds as well as on the Gulf of Mexico hypoxic zone. The primary water-utilization challenge for dairy producers is irrigation for growing feed rather than on-farm use. Most dairy production in the US does not occur in water stressed areas with the exception of production in some western states. The potential impacts on local (P pollution) and regional (N pollution to the Gulf of Mexico) watershed eutrophication are more likely to occur from feed production than from on-farm dairy activities.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
اثرات منابع آب از تولیدات لبنی آمریکا شامل استفاده از آب (اثرات کمبود) و کیفیت آب (اثرات انباشت آب) می شود. این اثرات خاص- یک مکان هستند که وابسته به ویژگی های منطقه و حوضه آبخیزی است که در آن مزرعه های لبنی و تولید تغذیه رخ می دهد. اهداف این تجزیه و تحلیل، ارزیابی تاثیر مزرعه تولید لبنی آمریکا در کمبود آب در سراسر ایالات متحده، و ارزیابی تاثیر تولید لبنی در فرآیندهای انباشت آب در حوضه آبخیز و همچنین در منطقه هیپوکسیک خلیج مکزیک است. چالش اولیه استفاده از آب برای تولیدکنندگان لبنی، آبیاری برای رشد خوراک به جای استفاده از مزرعه است. اکثر تولیدات لبنی در ایالات متحده در مناطق آب-محور رخ نمی دهد به استثنای تولید در برخی از کشورهای غربی. اثرات بالقوه بر روی انباشت حوضه آبخیز محلی (آلودگی P) و منطقه ای (آلودگی N برای خلیج مکزیک) به احتمال زیاد از تولید تغذیه رخ می دهد و نه از فعالیت های لبنی در مزرعه.

بدون دیدگاه