ترجمه مقاله تمایز روغن زیتون تقلبی از روغن های گیاهی با استفاده از طیف سنجی دی الکتریک - نشریه الزویر

ترجمه مقاله تمایز روغن زیتون تقلبی از روغن های گیاهی با استفاده از طیف سنجی دی الکتریک - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
تمایز روغن زیتون تقلبی از روغن های گیاهی با استفاده از طیف سنجی دی الکتریک
عنوان انگلیسی
Discrimination of olive oil adulterated with vegetable oils using dielectric spectroscopy
صفحات مقاله فارسی
12
صفحات مقاله انگلیسی
5
سال انتشار
2010
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
نوع مقاله
ISI
نوع نگارش
مقالات پژوهشی (تحقیقاتی)
پایگاه
اسکوپوس
کد محصول
9331
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است ✓
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه شده است ☓
وضعیت ترجمه منابع داخل متن
درج نشده است ☓
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است ✓
رشته های مرتبط با این مقاله
مهندسی صنایع غذایی و کشاورزی
گرایش های مرتبط با این مقاله
کنترل کیفی و بهداشت، فناوری مواد غذایی
مجله
مجله مهندسی مواد غذایی - Journal of Food Engineering
دانشگاه
مرکز تحقیقات فناوری مهندسی صنایع ملی، دانشگاه کشاورزی شمال شرقی، هیلونگجیانگ، چین
کلمات کلیدی
تقلب، طیف های دی الکتریک، ثابت دی الکتریک، تمایز، روغن خوراکی
doi یا شناسه دیجیتال
https://doi.org/10.1016/j.jfoodeng.2009.06.045
فهرست مطالب
چکیده
1. مقدمه
2. مواد و روشها
1. 2 نمونه ها
2. 2 روشها
3. 2 تحلیل آماری
3. نتایج و بحث
1. 3 خصوصیات دی الکتریک مخلوط دودویی روغن های خوراکی
2. 3 تمایز روغن زیتون تقلبی
1. 2. 3 مدل دسته بندی PCA
2. 2. 3 مدل کالیبراسیون PLS
4. نتایج
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

The study focused on application of dielectric spectroscopy to identify the adulteration of olive oil. The dielectric properties of binary mixture of oils were investigated in the frequency range of 101 Hz–1 MHz. A partial least squares (PLS) model was developed and used to verify the concentrations of the adulterant. Furthermore, the principal component analysis (PCA) was used to classify olive oil sample as distinct from other adulterants based on their dielectric spectra. The results showed that the dielectric spectra of binary mixture of olive oil spiked with other oils increased with increasing concentration of soy, corn, canola, sesame, and perilla oils from 0% to 100% (w/w) over the measured frequency range. PLS calibration model showed a good prediction capability for the concentrations of the adulterant. For olive oil adulterated with soy oil, the results showed that the RMS was 0.053, sd(RMS), 0.017 and Q2 value was 0.967. PCA classification plots for all oil samples showed clear performance in the differentiation for the different concentrations of the adulterant. Each of the oil samples could be easily grouped in different clusters using dielectric spectra. From the results obtained in this research, dielectric spectroscopy could be used to discriminate the olive oil adulterated with the different types of the oils at levels of adulteration below 5%.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
این مطالعه بر کاربرد طیف سنجی دی الکتریک برای شناسایی روغن زیتون تقلبی تمرکز نمود. خصوصیات دی الکتریک مخلوط دودویی روغن ها در محدوده فرکانس 101Hz-1MHz مورد پژوهش قرار گرفت. مدل حداقل مربعات جزئی (PLS) توسعه و برای اثبات و تصدیق غلظت های ماده تقلبی مورد استفاده قرار گرفت. به علاوه، از تحلیل مولفه های اصلی (PCA) برای دسته بندی نمونه روغن زیتون متمایز از سایر مواد تقلبی براساس طیف های دی الکتریکشان استفاده گردید. نتایج بدست آمده نشان داد که طیف های دی الکتریک مخلوط دودویی روغن زیتون با روغن های دیگر با افزایش غلظت روغن های سویا، ذرت، کانولا، کنجد و پریلا از صفر به 100 درصد (w/w) روی محدوده فرکانس اندازه گیری شده، افزایش یافت. مدل کالیبراسیون PLS قابلیت پیش بینی خوب برای غلظت های ماده تقلبی نشان داد. برای روغن زیتون جازده شده با روغن سویا (تقلبی)، نتایج بدست آمده نشان داد که RMS 0.053، , sd(RMS), و مقدار Q2 ، 0.967 بود. نمودارهای دسته بندی PCA برای کلیه نمونه های روغن عملکرد روشن در تمایز غلظت های مختلف ماده تقلبی نشان داد. هر یک از نمونه های روغن را به راحتی می توان در دسته های مختلف با استفاده از طیف های دی الکتریک گروه بندی نمود. طبق نتایج بدست آمده در این تحقیق، از طیف سنجی دی الکتریک می توان برای تمایز روغن زیتون تقلبی شده با انواع مختلف روغن ها در سطوح تقلب پائین تر از 5 درصد استفاده نمود.

بدون دیدگاه