ترجمه مقاله تعیین سختی کلی در آب شیر با استفاده از سنسورهای موج صوتی - نشریه الزویر

ترجمه مقاله تعیین سختی کلی در آب شیر با استفاده از سنسورهای موج صوتی - نشریه الزویر
قیمت خرید این محصول
۲۹,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
تعیین سختی کلی در آب شیر با استفاده از سنسورهای موج صوتی
عنوان انگلیسی
Determination of the total hardness in tap water using acoustic wave sensors
صفحات مقاله فارسی
10
صفحات مقاله انگلیسی
5
سال انتشار
2007
نشریه
الزویر - Elsevier
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
5364
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر و جداول
ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر و جداول
ترجمه شده است
وضعیت فرمولها و محاسبات در فایل ترجمه
به صورت عکس، درج شده است
رشته های مرتبط با این مقاله
شیمی
گرایش های مرتبط با این مقاله
شیمی تجزیه، شیمی معدنی، شیمی کاربردی
مجله
حسگرها و محرک
دانشگاه
گروه شیمی، دانشگاه اویرو، پرتغال
کلمات کلیدی
سنسور موج صوتی، منیزیم، کلسیم، سختی
فهرست مطالب
چکیده
1. مقدمه
2. بخش تجربی
2.1. واکنشگرها
2.2. دستگاه
2.3 روش
3. بحث و نتایج
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Abstract

The determination of hardness in water is a useful parameter to control the quality of water for households and industrial uses. The present work proposes a new methodology as an alternative to the conventional EDTA titration. The determination of Ca2+ and Mg2+ is performed using two different coated piezoelectric quartz crystals. Poly(vinyl chloride) membranes, incorporating a plasticizer and a Mg or Ca ionophore were used to coat the piezoelectric quartz crystals. Results obtained by this new methodology shows that the tap water found in Portugal can be considered soft in Gouveia (9.4 ± 0.8 mg L−1 CaCO3) and in Vila Praia Ancora (15 ˆ ± 1 mg L−1 CaCO3), slightly hard in Leiria (59 ± 1 mg L−1 CaCO3), moderately hard in Aveiro (74 ± 1 mg L−1 CaCO3) and in Esposende (104 ± 1 mg L−1 CaCO3) and very hard in Tomar (225 ± 1 mg L−1 CaCO3). The results obtained by the proposed method are not significantly different (α = 0.05), both in terms of accuracy and precision, from the ones obtained by the conventional EDTA titration method. Besides providing individual concentration of Ca2+ and Mg2+, this new methodology also has the advantage of being less reagent, sample and time consuming.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده

تعیین سختی آب ، یک پارامتر مفید برای کیفیت آب استفاده شده در صنعت و مصارف خانگی می¬باشد. کار فعلی یک روش جدید را بعنوان جایگزینی برای تیتراسیون EDTA مرسوم پیشنهاد می¬کند. تعیین Ca2+ و Mg2+ با استفاده از دو کریستال کوراتز متفاوت پیزوالکتریک پوشش داده شده انجام می¬شود. غشاهای پلی(ونیل کلرید)، به همراه نرم¬کننده و یک متصل شونده به یون¬های منیزیم و کلسیم برای پوشش کریستال¬های کوارتز پیزوالکتریک استفاده شدند.
نتایج بدست آمده از این روش جدید، نشان می¬دهند که آب شیر در پرتقال می¬تواند در(9.4 ± 0.8 mg L−1 CaCO3) Gouveia و Vila Praia Ancora (15 ˆ ± 1 mg L−1 CaCO3) نرم و در (59 ± 1 mg L−1 CaCO3) Leiria بطور جزئی سخت، در در Aveiro (74 ± 1 mg L−1 CaCO3) و در Esposende (104 ± 1 mg L−1 CaCO3) بطور متوسط سخت ، و در Tomar (225 ± 1 mg L−1 CaCO3) به میزان زیادی سخت در نظر گرفته شود. این نتایج بدست آمده از روش پیشنهادی، در دقت و صحت (α = 0.05) بطور قابل¬توجهی، متفاوت از روش مرسوم تیتراسیون EDTA نمی¬باشند. به علاوه¬ی ارائه¬ی غلظت¬ فردی یون¬های کلسیم و منیزیم، این روش جدید، همچنین مزایای مانند کمترین مصرف زمان، نمونه و معرف را با ارمغان می¬آورد.


بدون دیدگاه