گیاهان دارویی، علوم گیاهی، میکروبیولوژی و علوم تغذیه
دانشگاه
دانشگاه Hamdard، دانشکده پزشکی، گروه علوم پزشکی پایه، پاکستان
کلمات کلیدی
ضد التهاب، ضد H. pylori، کورکومین
۰.۰(بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
خصوصیات کورکومین
ترکیبات فعال
فارکاکوکینتیک
مکانیسمهای عملکرد
اثرات آنتی اکسیدان
اثرات محافظت کبدی
اثرات ضدالتهابی
اثرات ضدسرطانی
اثرات ضدمیکروبی
اثرات قلبی عروقی
اثرات گوارشی
کورکومین ایمنی را افزایش می دهد
دوران بارداری و شیردهی
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
Turmeric is a spice derived from the rhizomes of Curcuma longa, which is a member of the ginger family (Zingiberaceae). Rhizomes are horizontal underground stems that send out shoots as well as roots. The bright yellow color of turmeric comes mainly from fat-soluble, polyphenolic pigments known as curcuminoids. Curcumin, the principal curcuminoid found in turmeric, is generally considered its most active constituent. Other curcuminoids found in turmeric include demethoxycurcumin and bisdemethoxycurcumin. In addition to its use as a spice and pigment, turmeric has been used in India for medicinal purposes for centuries. More recently, evidence that curcumin may have anti-inflammatory and anticancer activities has renewed scientific interest in its potential to prevent and treat the disease.
نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
زردچوبه ادویه ای برگرفته از ساقه های زیرزمینی زردچوبه می باشد که عضوی از خانواده زنجبیل (Zingiberaceae) است. ساقه های زیرزمینی ریشه های زیرزمینی افقی هستند که ریشه و ساقه را بیرون می فرستند. رنگ زرد روشن زردچوبه بیشتر ناشی از رنگ دانه های قابل حل در چربی پلی فنولیک معروف به کورکومینoid می باشد. کورکومین یک کورکومینoid اصلی یافته شده در زردچوبه عموما فعالترین ترکیب آن را تشکیل می دهد. کورکومینoidهای دیگر یافت شده در زردچوبه عبارتند از demethoxyکورکومین و bisdemethoxyکورکومین. بعلاوه کاربرد زردچوبه بعنوان ادویه و رنگینه، در هند برای اهداف طبی قرنهاست که استفاده می شود. اخیرا نشانه هایی دال بر اینکه کورکومین دارای فعالیتهای ضد التهاب و ضدسرطان می باشد توجهات علمی را در پتانسیل آن برای جلوگیری و درمان بیماری، زنده کرده است.