تلفن: ۰۴۱۴۲۲۷۳۷۸۱
تلفن: ۰۹۲۱۶۴۲۶۳۸۴

ترجمه مقاله بلور سازی محلول های قندی

عنوان فارسی: بلور سازی محلول های قندی
عنوان انگلیسی: CRYSTALLIZATION OF SUGAR SOLUTIONS
تعداد صفحات مقاله انگلیسی : 6 تعداد صفحات ترجمه فارسی : 5
سال انتشار : 2006 فرمت مقاله انگلیسی : PDF
فرمت ترجمه مقاله : ورد تایپ شده کد محصول : 7545
رفرنس : دارد کیفیت ترجمه : عالی
محتوای فایل : zip حجم فایل : 974.50Kb
رشته های مرتبط با این مقاله: صنایع غذایی و شیمی
گرایش های مرتبط با این مقاله: فرآوری مواد غذایی
مجله: مجله فیزیک غذایی - Journal of Food Physics
دانشگاه: گروه فراوری مواد غذایی، دانشگاه صنعتی تالین، استونی
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر : ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر : ترجمه نشده است
ترجمه این مقاله با کیفیت عالی آماده خرید اینترنتی میباشد. بلافاصله پس از خرید، دکمه دانلود ظاهر خواهد شد. ترجمه به ایمیل شما نیز ارسال خواهد گردید.
فهرست مطالب

چکیده

مقدمه

منابع و روشها

تهیه نمونه

روشها

نتایج و بحث

نمونه متن انگلیسی

ABSTRACT

The properties of supersaturated glucose, fructose and sucrose solutions were characterized and the changes appearing in their crystallization investigated. It was found that aw, hardness and stickiness of glucose and fructose solutions were identical. The glucose and sucrose solutions crystallized with one week and one day, respectively. The fructose solution didn’t crystallize. During crystallization the water activity of the sugar solutions increased.

نمونه متن ترجمه

چکیده

خواص محلولهای گلوکز فوق اشباع، فراکتوز و محلولهای ساکروز، توصیف شدند و تغییرات ظاهر شده در بلورسازی آنها مورد بررسی قرار گرفتند. پی برده شد، aw، سختی و چسبندگی محلولهای گلوکز و فراکتوز، مشابه بود. محلولهای گلوکز و ساکروز به ترتیب با یک هفته و یک روز بلوری شدند. محلول فراکتوز، بلوری نشد. در طول بلورسازی، فعالیت آب محلولهای قندی، زیاد شد.