ترجمه مقاله بلور سازی محلول های قندی

ترجمه مقاله بلور سازی محلول های قندی
قیمت خرید این محصول
۲۳,۰۰۰ تومان
دانلود رایگان نمونه دانلود مقاله انگلیسی
عنوان فارسی
بلور سازی محلول های قندی
عنوان انگلیسی
CRYSTALLIZATION OF SUGAR SOLUTIONS
صفحات مقاله فارسی
5
صفحات مقاله انگلیسی
6
سال انتشار
2006
فرمت مقاله انگلیسی
PDF
فرمت ترجمه مقاله
ورد تایپ شده
رفرنس
دارد
کد محصول
7545
وضعیت ترجمه عناوین تصاویر
ترجمه شده است
وضعیت ترجمه متون داخل تصاویر
ترجمه نشده است
رشته های مرتبط با این مقاله
صنایع غذایی و شیمی
گرایش های مرتبط با این مقاله
فرآوری مواد غذایی
مجله
مجله فیزیک غذایی - Journal of Food Physics
دانشگاه
گروه فراوری مواد غذایی، دانشگاه صنعتی تالین، استونی
۰.۰ (بدون امتیاز)
امتیاز دهید
فهرست مطالب
چکیده
مقدمه
منابع و روشها
تهیه نمونه
روشها
نتایج و بحث
نمونه چکیده متن اصلی انگلیسی
ABSTRACT

The properties of supersaturated glucose, fructose and sucrose solutions were characterized and the changes appearing in their crystallization investigated. It was found that aw, hardness and stickiness of glucose and fructose solutions were identical. The glucose and sucrose solutions crystallized with one week and one day, respectively. The fructose solution didn’t crystallize. During crystallization the water activity of the sugar solutions increased.

نمونه چکیده ترجمه متن فارسی
چکیده
خواص محلولهای گلوکز فوق اشباع، فراکتوز و محلولهای ساکروز، توصیف شدند و تغییرات ظاهر شده در بلورسازی آنها مورد بررسی قرار گرفتند. پی برده شد، aw، سختی و چسبندگی محلولهای گلوکز و فراکتوز، مشابه بود. محلولهای گلوکز و ساکروز به ترتیب با یک هفته و یک روز بلوری شدند. محلول فراکتوز، بلوری نشد. در طول بلورسازی، فعالیت آب محلولهای قندی، زیاد شد.

بدون دیدگاه